2015 Şubat Anneleri

aynen ya sürekli uykum var ama zilli bırakmıyor ki dinleneyim dediğin gibi hissediyorlar bence daha değişti huyları seninki kaç yaşında

eylülde 3 bitecek inşallah.benimde çok uykum oluyor bu aralar.eliyle gözkapaklarımı açıyor uyumayayım diye :))

Son düzenleme:
evet öyle olurda kese sonra kalp atışı sonra cinsiyet sonra kime benzeyecek ... bitmiyor güzel heyecanlar benim 2. olmasına rağmen ilk gibi heyecanlıyım

Öyle olmalı bencede canım ikinci çocuk o yüzden heyecan yok diyenlere kızıyorum. Ikinci de ilki kadar hakeder bu heyecanı bence

sağol canım.kesenin boyutunu söylemedi dr ama büyüklüğü ve şekli gayet iyi dedi.sat ım da 30 nisan.sat a göre uyumlu mu değil mi bilmiyorum

Belki geç döllenmedir canım bilemedim ama önemli olan doktorun olumlu konuşması. Sorun yok diyoda sorun yoktur çünkü sorun olduğunda söylemekten çekinmezler

Sen yine kalp atışlarını duymuşsun, ben de o da yok. Ama bu heyecanı duymak bile güzel :)

Hamileliğin ilk trimesterinden sonra kilo vermek zararlı diye biliyorum ben. Çünkü yağlar parçalanınca keton cisimcikleri açığa çıkıyo Buda gelişen bebeğe zarar veriyormuş

Canim benim. Mide bulantilari icin karpuz ve limonun iyi geldiğini okumustum. Ben midemden dolayi limon icemiyorum bir kac dilim karpuz hem susuzlugu gideriyor hemde mide bulantisini

Canım uyandığım gibi karpuz yedim dün ama o anlık kesiyor o da, bütün gün de yiyemem karpuz. Artık idare edicem minnağım için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba anne adayları ve anneler..
dün dr a gittim sat a göre 7hafta 5 günlük kese büyük ve sağlam görünüyor dedi ama kalp atışı hala yok..
çarşamba yıne gideceğim,kan tahlılleeri yapılcak sağlıksız gebelikse küretaj yaparız dediler..
-sonuc ne olur bilmiorum bilen tecrübeli arkadaşlar var ıse iyi kötü bilgilendirirseniz çok memnun olurum..

Merhabalar.ben de insallah subat annesi olacagim.19 mayis sat tarihim.23 subat beklenen dogum tarihi.umarim sag salim aliriz yavrularimizi kucagimiza.4 yasinda bir kizim var.31 yasindayim.ogretmenim.hepinizi opuyorum.

BUGUN kımse yok, cevap yazan da yok ben yazayım bari kısıtlı bilgilerimde. bana da öyle dedi doktor ama Allah korusun belki üzmemek için kürtaj falan demedi ama bazen geç döllenme olabiliyor ondan kalp atışları geç duyulabiliyor dedi . ama benimki daha küçük benim sat 3 mayıs. pzts tekrar gideceğim ben de . ama öyle bir şeyi aklıma bile getirmek istemiyorum. umarım senın de duyulur kalp atışları. bu arada tekrar git diyecektim ama çarşamba yeniden gidecekmıssın zaten.

Benm sat 1 mayıs ve daha dün görüldü cuma günü yani kalbi bede alttan bakılarak o yüzden erken olabilir canınızı sıkmayın hiç

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet hafta sonu olunca sakin oluyor...
bugn tam yedi hafta senınkı de.kalp atısı yokmuydu son gıttıgınızde??
pazartesi inşallah güzel haberlerini alırız canım..

İnşallah canım,,çok ümidim yok ama Allah büyüktür..
inşallah hepimizinde hakkında hayırlısı olur..

merhaba canım benimde durumum seninki gibi
dün doktora gittim kese görünüyo ama bebeği göremedim haftaya tekrar gel dedi içim içimi yiyor nasıl geçecek bu bir hafta hiç bilmiyorum :18:

Mrb cnm bırıncı sayfada yazıyor ama ben soylıyım. Bana ozel mesaj atıyorsun ve bende bılgılerını lısteye eklıyorum

ben özel mesaj atamıyorum..beni de eklerseniz listeye sevinirim..sat 11 mayıs..beklenen doğum tarihi 15 şubat..yaş 33,kilo 44,ilk bebek,il diyarbakır..not: kese göründü,30 haziranda kontrol..

Merhaba hamis arkadaslarim, herkesin bebeği hayirli olsun. Bende tatildeyken öğrendim hamid olduğumu. Şuan 6. Haftanın icindeyiz. Çarşamba günü kalp stislarini duyabiliriz demişti doktorun duyamadik, inşallah önümüzdeki çarşamba duyabiliriz. Bu arada mide bulantilarim oluyor henüz erken mi dersiniz? Sadece modem kalkiyor çok şükür cikarmadim hala ama bu halde dahi çok fena. Halsizligim hat safhada ve dustayken bas donmelerim oluyor mide bulantim artiyor. Dikkat edin sizde arkadaşlar. Bu arada bu zaman basil geçecek hic fikrim yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba canım benimde durumum seninki gibi
dün doktora gittim kese görünüyo ama bebeği göremedim haftaya tekrar gel dedi içim içimi yiyor nasıl geçecek bu bir hafta hiç bilmiyorum :18:

kımısı suana kadar atması gerekiyordu kimisi kız çocugu geç atar diyor kulak asmamaya özen gösteriyorum
stres yapıyorum vallahi sağlıklıysa bile stresden dolayı zarar vericem diye korkuyorum
sonuç olarak ; dr randevularımızı beklemekten baska bişe kalmıyor geriye çok sıkıcı
:18:

evet hafta sonu olunca sakin oluyor...
bugn tam yedi hafta senınkı de.kalp atısı yokmuydu son gıttıgınızde??
pazartesi inşallah güzel haberlerini alırız canım..

bana da yedinci haftanın içinde ama sadece kese var dedi 7 haftalıktan kucuk gorunuyor dedı. kesın bır sey söyleyemem 15 gun sonra gel dedı ama 15 duramayacağım. ben ayın 17 de salı günü gitmiştim.

bana da yedinci haftanın içinde ama sadece kese var dedi 7 haftalıktan kucuk gorunuyor dedı. kesın bır sey söyleyemem 15 gun sonra gel dedı ama 15 duramayacağım. ben ayın 17 de salı günü gitmiştim.

bende salı gittim kese büyümüş kalp atısı yok cuma yıne gelin dedi ama yine duyamadık
çarsamba kan değerlerinden ve tekrar vajınal muayeneden sonra değerlndirecekler
inşşalh o gune kadr kalp atısı baslar....

Son düzenleme:

Canim üzülme moralini yuksek tut o çok önemli. Bende henüz duyamadim ama Rabbim ne derse o. O yüzden sen iyisini düşünmekten vazgeçme. Rabbim sevindirsin inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen bende dünden beri sürekli düşünüp stres yapıyorum ama herşey olacağına varır dua edip hayırlısını istemekten başka bişey gelmiyor elden

gerçekten üzücü ve zor durum. benim ilk düştü 3 aylık çok zor zamanlar geçirdim çok bağlanmıştım ama Allahtan dedim teselli ettim kendimi . şimdi de hem çok korkuyorum hem de hiç sevinemedim bir şey olur diye. olmaz diyorum iyi düşünüyorum ama beyin bırakmıyor yine bir yerlerde kötü olanı düşünmekten vazgeçmiyor.
insanların bir sürü derdi, dermansız hastalığı var diyorum kafaya takmıyım diyorum ama bu başka bir şey insan duramıyor sonuçta içinde bir canlı var. iyi olsun istiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…