aynen ya sürekli uykum var ama zilli bırakmıyor ki dinleneyim dediğin gibi hissediyorlar bence daha değişti huyları seninki kaç yaşında
evet öyle olurda kese sonra kalp atışı sonra cinsiyet sonra kime benzeyecek ... bitmiyor güzel heyecanlar benim 2. olmasına rağmen ilk gibi heyecanlıyım
sağol canım.kesenin boyutunu söylemedi dr ama büyüklüğü ve şekli gayet iyi dedi.sat ım da 30 nisan.sat a göre uyumlu mu değil mi bilmiyorum
Ahh bende senin gbi hissediyorum kalp atışları 5 gün önce dinledim içim azda olsa rahatladı .. Doktorda bana ptesi gittiğimde 2 hafta sonra gel dedi 8 haftayı geçmiş olucam gidince . Ama günler nasıl geçicek bilmiyorum. Offff ... Allah sabır ve sağlık versin hepimize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu dr ları anlamıyorum ben yaa. Gorumcem 120 kg ıle hamıleydı ve 15. Haftaya kdr hep alttan baktılar ama bebek 4haftalıkken alttan gordu keseyı. Hayret ya herkesde bır olmuyo demek kı uzulme cnm dıyetısyen ıle hem kılo verebılır hemde saglıkla bebegını dunyaya getırebılırsın.
Canim benim. Mide bulantilari icin karpuz ve limonun iyi geldiğini okumustum. Ben midemden dolayi limon icemiyorum bir kac dilim karpuz hem susuzlugu gideriyor hemde mide bulantisini
Rica ederim canım. Doktorun nasıl bir yorum yaptı, tekrar ne zaman çağırdı kontrole?
bugün kese görüldü canım ama biraz şekli bozuk gibi bir şeyler söyledi kalp sesi falan yok tbi daha ortada dua istiyorum...
Merhaba anne adayları ve anneler..
dün dr a gittim sat a göre 7hafta 5 günlük kese büyük ve sağlam görünüyor dedi ama kalp atışı hala yok..
çarşamba yıne gideceğim,kan tahlılleeri yapılcak sağlıksız gebelikse küretaj yaparız dediler..
-sonuc ne olur bilmiorum bilen tecrübeli arkadaşlar var ıse iyi kötü bilgilendirirseniz çok memnun olurum..
BUGUN kımse yok, cevap yazan da yok ben yazayım bari kısıtlı bilgilerimde. bana da öyle dedi doktor ama Allah korusun belki üzmemek için kürtaj falan demedi ama bazen geç döllenme olabiliyor ondan kalp atışları geç duyulabiliyor dedi . ama benimki daha küçük benim sat 3 mayıs. pzts tekrar gideceğim ben de . ama öyle bir şeyi aklıma bile getirmek istemiyorum. umarım senın de duyulur kalp atışları. bu arada tekrar git diyecektim ama çarşamba yeniden gidecekmıssın zaten.
Benm sat 1 mayıs ve daha dün görüldü cuma günü yani kalbi bede alttan bakılarak o yüzden erken olabilir canınızı sıkmayın hiç
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba anne adayları ve anneler..
dün dr a gittim sat a göre 7hafta 5 günlük kese büyük ve sağlam görünüyor dedi ama kalp atışı hala yok..
çarşamba yıne gideceğim,kan tahlılleeri yapılcak sağlıksız gebelikse küretaj yaparız dediler..
-sonuc ne olur bilmiorum bilen tecrübeli arkadaşlar var ıse iyi kötü bilgilendirirseniz çok memnun olurum..
Mrb cnm bırıncı sayfada yazıyor ama ben soylıyım. Bana ozel mesaj atıyorsun ve bende bılgılerını lısteye eklıyorum
merhaba canım benimde durumum seninki gibi
dün doktora gittim kese görünüyo ama bebeği göremedim haftaya tekrar gel dedi içim içimi yiyor nasıl geçecek bu bir hafta hiç bilmiyorum :18:
evet hafta sonu olunca sakin oluyor...
bugn tam yedi hafta senınkı de.kalp atısı yokmuydu son gıttıgınızde??
pazartesi inşallah güzel haberlerini alırız canım..
bana da yedinci haftanın içinde ama sadece kese var dedi 7 haftalıktan kucuk gorunuyor dedı. kesın bır sey söyleyemem 15 gun sonra gel dedı ama 15 duramayacağım. ben ayın 17 de salı günü gitmiştim.
bende salı gittim kese büyümüş kalp atısı yok cuma yıne gelin dedi ama yine duyamadık
çarsamba kan değerlerinden ve tekrar vajınal muayeneden sonra değerlndirecekler
inşşalh o gune kadr kalp atısı baslar....
kımısı suana kadar atması gerekiyordu kimisi kız çocugu geç atar diyor kulak asmamaya özen gösteriyorum
stres yapıyorum vallahi sağlıklıysa bile stresden dolayı zarar vericem diye korkuyorum
sonuç olarak ; dr randevularımızı beklemekten baska bişe kalmıyor geriye çok sıkıcı
:18:
bende salı gittim kese büyümüş kalp atısı yok cuma yıne gelin dedi ama yine duyamadık
çarsamba kan değerlerinden ve tekrar vajınal muayeneden sonra değerlndirecekler
inşşalh o gune kadr kalp atısı baslar....