- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
Midesi bulanmayan var mı Allah aşkına benden başka yoksa bende mi gariplik var?
Benim de bulanmiyo. 5+ 2 hafta oldu. Yalniz degilmisim sevindim.
samsung
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bnde öle ilkten özele gidenlere ne abartıyorlar pinpirik yapıolar diodum ama cidden aynı bnde yaşadım tahlihsizlik bebişimi görmedik dediler ya dünya başıma yıkılmıştı ama şükür doktorumu çok sevdim ayrıca şanslıyım esenlere medipol yeni açılmış sgklılara muane ücreti almıyorlar tahlil test vs olursa ücret alıyorlarmış. bir duyuma görede yılbaşına kadar böleymiş. Eee bnm doğumda şubat başı gözüküyor ben son aylara kadar ücretsiz gidersem sadece 2li 3lü testlere para vercem zaten tarabyadan gidiyorum 2 metro aktarmalı yola vercem para ben avantajlı oluyorum. Ama işte doğuma oraya gidebilirmiyim ne zmn gelir doğum fln bilmiyorum. dr kan testlerinide sağlıkocağında yaptır getir dedi ille kendi hast. yaptırmak gibi bir istekleri de yok.
ayrıca şimdi midem bulanmıyor diyen canlar bnde öleydim 1.5 haftaya kadar yavaş hafif hafif başladı şükür rhatım diyordum ki 2 gündür beter bulantım var birde kusamıyorum sürekli havalanıo kussam belki rahtlarım ama olmuo hep bulanıo havalanıo inş sizlerin hiç başlamaz. :26:
Merhaba anne adayları ve anneler..
dün dr a gittim sat a göre 7hafta 5 günlük kese büyük ve sağlam görünüyor dedi ama kalp atışı hala yok..
çarşamba yıne gideceğim,kan tahlılleeri yapılcak sağlıksız gebelikse küretaj yaparız dediler..
-sonuc ne olur bilmiorum bilen tecrübeli arkadaşlar var ıse iyi kötü bilgilendirirseniz çok memnun olurum..
Binlerce şükür olsun benim de bulanmiyor
canım bnde öle ilkten özele gidenlere ne abartıyorlar pinpirik yapıolar diodum ama cidden aynı bnde yaşadım tahlihsizlik bebişimi görmedik dediler ya dünya başıma yıkılmıştı ama şükür doktorumu çok sevdim ayrıca şanslıyım esenlere medipol yeni açılmış sgklılara muane ücreti almıyorlar tahlil test vs olursa ücret alıyorlarmış. bir duyuma görede yılbaşına kadar böleymiş. Eee bnm doğumda şubat başı gözüküyor ben son aylara kadar ücretsiz gidersem sadece 2li 3lü testlere para vercem zaten tarabyadan gidiyorum 2 metro aktarmalı yola vercem para ben avantajlı oluyorum. Ama işte doğuma oraya gidebilirmiyim ne zmn gelir doğum fln bilmiyorum. dr kan testlerinide sağlıkocağında yaptır getir dedi ille kendi hast. yaptırmak gibi bir istekleri de yok.
ayrıca şimdi midem bulanmıyor diyen canlar bnde öleydim 1.5 haftaya kadar yavaş hafif hafif başladı şükür rhatım diyordum ki 2 gündür beter bulantım var birde kusamıyorum sürekli havalanıo kussam belki rahtlarım ama olmuo hep bulanıo havalanıo inş sizlerin hiç başlamaz. :26:
merhaba benimde bulanmıyor oğluma hamileykende bulanmadı sadece bazı şeylerden tiksiniyorum. Bazen acaba bulansamı diyorum çünkü iştahım inanılmaz açık :) resmen kilo almamak için mücadele ediyorum
beeeeennnn hiç bulantım yok benimde sürekli yemek yeme isteği duyuyorum :)
Kızlar 4. gunum ve kanam ve agılarım hala var dr.kapı komsu yaptım gunduz kapalı old.gece bısey olur dıye ozel bı dr.gıdıp kontrol oluyorum Allahıma sukur bebısım benı bırakmamıs dr fıtılı kestı oda baya tahrıs etmıs ıgneye basladı kan sulandırıcıya devam belkı benım durumumda olan yada tanıdıgınız bırı varsa dıye yazıyorum dr % 35 kadında benım yasadıklarım olurmus dedı % 90 da saglıklı bebıslerını kucagına alır dedı valla ıcım rahatladı
Sag kasigim cok agriyor.ara ara sanci giriyor.kizimda bole olmamisti hic.sali gunu kontrolum.4+5 gunluk.normalmidir ki .sizde de oluyor mu
cok sevındım canım ınsallah bır daha olmaz darısı benım basıma benım hala devam edıyorAyniyiz canım benimde 4 gün kanamam oldu damla damla geliyor du 2 gündür kanamam kesildi.cok şükür ...bende igne ve jel kullaniyorum..
Oglumda mide bulantim yoktu 8lk dort ayda 7.8 kilo almistim sindi cok bulaniyo oyle hep bi bulanti hissi. Henuz kilo almadim evet can sıkıcı bi durum ama kilo alman istemiyorm yamerhaba benimde bulanmıyor oğluma hamileykende bulanmadı sadece bazı şeylerden tiksiniyorum. Bazen acaba bulansamı diyorum çünkü iştahım inanılmaz açık :) resmen kilo almamak için mücadele ediyorum
Cnm henuz erken 7 haftada basliyor.bulantilarBenim de bulanmiyo. 5+ 2 hafta oldu. Yalniz degilmisim sevindim.
samsung
Ben simdilik tutmayi düşünüyorum bulantilarm vs cok olmazsa. Oglumda hamilelik ve sonra emzirne syrecinde tutmadim hala ideyenedm borclarmiKızlar malum ramazan geliyor oruç tutmayı düşünüyor musunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde sürekli bulantilarim oluyor son iki gün çok yoğun
cok sevındım canım ınsallah bır daha olmaz darısı benım basıma benım hala devam edıyor