Gunaydın cnm yok hep yuksek olmaz artık normal seyrıne doner ates basması olur. Dr ılac mınoset verdı yat dınlen dedı. Tmm yatıyorum ama nette okudum ılık suya lımon sık bır yemek kasıgı bal ıyı gelıyormus onu yapıyorum bende.
Cumlemızden Allah razı olsun bıtanem. Evt bunye kotu ıçtım şimdilik daha ıyıyım sankı terlemek ımkansız havale gecırırım valla hıc dayanamam sıcaga :) zaten ıkı gun esım evde daha ıyı dınlenırım.Bünyemizin en hassas olduğu dönem çabuk toparlanamıyoruz da. Allah yardımcın olsun canım uyusan terlesen biraz fayda eder belki. Benim de içim rahatladı korktum Allah razı olsun keyfimi yerine getirdin. Limon bulantıya da iyi geliyormuş inşallah çabucak iyileşirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mrb cnm bırıncı sayfada yazıyor ama ben soylıyım. Bana ozel mesaj atıyorsun ve bende bılgılerını lısteye eklıyorumKızlar şu listeye nasıl eklenebiliriz?
Gunaydın cnm.........Günaydın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabahım koru mıde bulantısıyla uyandım öğürmekten içim çıktı üzerıne burun tıkanıklıgı.. Ya kızlar dogal ne yapabılırım bu grıp gecmıyo ya ılac da bı mınoset verıyo. Çok fenayım kafam kalkmıyo yaa
Bu dr ları anlamıyorum ben yaa. Gorumcem 120 kg ıle hamıleydı ve 15. Haftaya kdr hep alttan baktılar ama bebek 4haftalıkken alttan gordu keseyı. Hayret ya herkesde bır olmuyo demek kı uzulme cnm dıyetısyen ıle hem kılo verebılır hemde saglıkla bebegını dunyaya getırebılırsın.Vitaminli şeyler tüket direncin artsin
Arkadaşlar her sabah 1adet hurma yiyin...cok faydali..dusugu önlüyor. ...bide keçi boynuzu tozu oluyor ogutulmus...o da cok guzel kan yapiyor...simdiden depolari dolduralim da sonra kansiz kalmayalim...
günaydın arkadaşlar sabaha kızımın kaprisleriyle uyandım yolun daha çok başındayım ama şimdiden yoruldum 2 yaş sendromunda olan bi kızım var sürekli mızmız kucak istiyor ama korkuyorum kucağıma alamıyorum daha çok sinirleniyor bide sanki 1000 yıl önce doğum yapmışım gibi sanki ilk hamileleliğim gibi çok değişik ya hiç bişey hatırlamıyorum sanki korkular aynı daha dr gitmediğim için acaba büyüyormu acaba kese varmı gibi sorularda kafamı kurcalıyor işte sabah sabah ruh halim bu
benim de 2. doğumum olacak inşallah,aynı şekilde sanki ilk gibi heycanlar korkular yaşıyorum.bu seferki bizim için daha zor geçicek gibi.e malum baş edilmesi gereken bir çocuğumuz daha var.sanki anlamış gibi 1 haftadır daha bir huysuz ve inatçı.rabbim yardımcımız olsun.