2015 Şubat Anneleri

Bünyemizin en hassas olduğu dönem çabuk toparlanamıyoruz da. Allah yardımcın olsun canım uyusan terlesen biraz fayda eder belki. Benim de içim rahatladı korktum Allah razı olsun keyfimi yerine getirdin. Limon bulantıya da iyi geliyormuş inşallah çabucak iyileşirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cumlemızden Allah razı olsun bıtanem. Evt bunye kotu ıçtım şimdilik daha ıyıyım sankı terlemek ımkansız havale gecırırım valla hıc dayanamam sıcaga :) zaten ıkı gun esım evde daha ıyı dınlenırım.

Birçok arkadaşın bılgılerını gondermedıgını goruyorum. BANA özel mesaj atarsanız hepınızı lısteye ekleyebılırım. AYRIca guncellemeler ıcınde mesaj atmanızı rıca edecegım. 3 toikte liste revıze ettıgım ıcın burada paylaişılan bılgıler gozden kacabılıyor.

sevgıler...

Simdi iyiyim cok şükür. ..önümüzdeki hafta tahlil yaptirmaya gidecegim...kalp sesi icin 8 hafta olmasini bekliycem yaa...kilolu hamile kaldığım icin goremiyorlar bebegi....ilk gebeligimde doktor ilk baktiginda kalp atimi yok demisti...sonra başka bir ultrasonda bakinca çıkmıştı. .o zaman bile ne kadar uzulmustum....aglamistim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim istirahat etmekten baska sansin yok maalesef...rahat olmaya calis...geçer inşallah dinlendikce..

Arkadaşlar her sabah 1adet hurma yiyin...cok faydali..dusugu önlüyor. ...bide keçi boynuzu tozu oluyor ogutulmus...o da cok guzel kan yapiyor...simdiden depolari dolduralim da sonra kansiz kalmayalim...

Vitaminli şeyler tüket direncin artsin

Bu dr ları anlamıyorum ben yaa. Gorumcem 120 kg ıle hamıleydı ve 15. Haftaya kdr hep alttan baktılar ama bebek 4haftalıkken alttan gordu keseyı. Hayret ya herkesde bır olmuyo demek kı uzulme cnm dıyetısyen ıle hem kılo verebılır hemde saglıkla bebegını dunyaya getırebılırsın.

Bu ne hız kızlar vallahi yazdıklarınıza yetişemiyorum çalışıyorum işten gelince okuyorum acık yavaş yazın ya

Ben de hamilelik oncesi kansizlik vardi zaten 😕 hamilelik testi yaptirirken bakmistik iyice artmis bence ama doktor demir ilaci falan vermedi. Şu keçi boynuzuna bi bakayım..

GUNAYDIN canlar cigerleeeeer

insallah hersey yolundadir rabbim insallah musmutlu rahat bi gun gecirmemizi nasip eder :)

bende yuz soyulmasi basladi

sizlerde de var mi acaba ??
hamilelikte normal diye okumustum

ben de inşallah şubat annesi olacağım.2 gün oldu öğreneli,haftaya da keseyi görmeye gideceğiz inşallah.rabbim hepimizin sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

günaydın arkadaşlar sabaha kızımın kaprisleriyle uyandım yolun daha çok başındayım ama şimdiden yoruldum 2 yaş sendromunda olan bi kızım var sürekli mızmız kucak istiyor ama korkuyorum kucağıma alamıyorum daha çok sinirleniyor bide sanki 1000 yıl önce doğum yapmışım gibi sanki ilk hamileleliğim gibi çok değişik ya hiç bişey hatırlamıyorum sanki korkular aynı daha dr gitmediğim için acaba büyüyormu acaba kese varmı gibi sorularda kafamı kurcalıyor işte sabah sabah ruh halim bu

benim de 2. doğumum olacak inşallah,aynı şekilde sanki ilk gibi heycanlar korkular yaşıyorum.bu seferki bizim için daha zor geçicek gibi.e malum baş edilmesi gereken bir çocuğumuz daha var.sanki anlamış gibi 1 haftadır daha bir huysuz ve inatçı.rabbim yardımcımız olsun.

aynen ya sürekli uykum var ama zilli bırakmıyor ki dinleneyim dediğin gibi hissediyorlar bence daha değişti huyları seninki kaç yaşında

Bugün gün geçmiyor gözümden uyku akıyor Cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…