2015 Şubat Anneleri

Kızlar kese en erken ne zaman görünüyor? Haftaya perşembe-cuma çağırdı doktorum. 5+4 olucaz perşembe gidersem görülür mü sizce

Kızlar kese en erken ne zaman görünüyor? Haftaya perşembe-cuma çağırdı doktorum. 5+4 olucaz perşembe gidersem görülür mü sizce

SAT'A göre ben 6 haftalığım. dün gördük. bence 6 olunca git. ama dr çağırmış belki görünür. hadi hayırlısı :)

Son düzenleme:

ya hiç sorma o günler gelecekmi acaba :26: 2+1 evde oturuyorduk tüp bebek yaptrdğmz ay aniden taşındık 3+1 ev oldu öyle denk geldi ama içime doğmuştu bir tanesi bebeğimin odası olacak demiştim 2 gün sonra sonucum pozitifti şimdi odası boş.hiç girmiyorum.nasip olursa 7-8 aylık olursa o zaman odasını yapcam

Hala ara ara regl kanaması gıbı agrılı bı sekılde kanamam devam edıyor sabahtan berı belımın altına bı yastık koydum yatıyorum

Kızlar ben de Şubat annesi olacaktim burda da paylasmistim ama 5+5gunlukken kanamam basladi ve bebegim düştü doktorun dedigine gore kimyasal gebelikti ve dusecekti .umarim ins tekrardan hayirli ve saglikli bir sekilde hamile kalabilirim ve bebegimi kucagima alirim saglikla

canım 5+0 da gördük biz normal üstten muayene ile. 6+3 de de kalp atışı için çağırdı cumartesi günü inşallah duyarız bizde. sen de görürsün tatlım endişelenme. bu arada black ben hesabım pasifleştirilmiş burdan girdim.

canım çok üzüldüm inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım. Rabbim yardımcın olsun inşallah.

canım , benım 4+6 ıken kese gorundu, dunde 5+4 yolk kesesını ve kalp tıtresımlerını gordum ınsllah sende görürsun

Demek ki tamamını görmek için beni haftaya çağırdı. 2 gün önce görünmemişti kese. Allah tamamına erdirsin canım ne güzel görmüşsün sevindim senin adına :)

Canım geçmiş olsun üzme kendini geçen ay bende yaşadım kimyasal gebelik, bu ay yeniden hamileyim inşallah bu kez Allah bağışlar. Biliyorum çok üzücü ama sonrasında hamile kalman kolay olacak

Hala ara ara regl kanaması gıbı agrılı bı sekılde kanamam devam edıyor sabahtan berı belımın altına bı yastık koydum yatıyorum

canım bütün hamilelik boyunca kanama yaşayan arkadaşım var. eğer dr poblem yok dediyse korkma bence. tabi tedbiri de elden bırakmamak gerekiyor.

canım bütün hamilelik boyunca kanama yaşayan arkadaşım var. eğer dr poblem yok dediyse korkma bence. tabi tedbiri de elden bırakmamak gerekiyor.
çok sagol canım bılıyorum ama elımde degıl lavaboya gıtmek ıstemıyorum benım ıkı kuzenımde 3 sene once tup bebek yontemıyle hamıle kaldı bırı sıkıntısız gebelık yasadı dıgerı 7 ay kanamalı gectırdı ama ALLAH a sukur oda cok saglıklı dogdu zaten saglıksız cocuk duser demıstı dr. ama bunları bıldıgım halde kendıme sozumu gecıremıyorum

haklısın canım evlat söz konusu olunca akan sular duruyor ne desek de boş. sen şöyle düşün en güzeli kendini strese sokarsan bebeğinde streslenir sen sakin ol onunla konuş ve sna sıkı tutunmasını söyle. seni duyacağına eminim :)

arkadaşlar ben geçen perşembe gittim dra yaklaşık 4-5 haftalık oldğunu söyledi ve 1 ay sonra kontrole gel dedi.1 ay uzun bi zaman değil mi.ilk zamanlarda daha sık çağrılıyo bildiğim kadarıyla kalp atışını falan duymak için.ben mi yanlış biliyorum acaba yoksa dr un dediği normal mi anlamadım

çok sagol canım hep elım karnımda benı sakın bırakma dıyorum elımı cektıgımde ALLAH ım yavrumu bana bagısla dıyorum ve dua edıyorum

Merhabalar siteye yeni katıldığım için özel mesaj yollayamıyorum. Benide listeye ekler misiniz? Yaş 19 sat 20 Nisan fakat geç döllenme var o yüzden doğum 11 Şubat 2015 görünüyor şu an😊 teşekkürler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım sen dogru bılıyosun benı haftada bı gun cagırıyor ılk gıttım tahlıl falan kontrol keseyı goremedı bı hafta sonra yıne gıttım keseyı gordu,sonra kı hafta yıne vajınal ultrosyonla kalp tıtresımlerını gordu haftaya yıne cagırdı

Kalp atışlarını duymadan mı? 1 hafta sonra tekrar cagırmaası lazım ondan sonra sure uzar.Sen dogru biliyosun cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…