2015 Şubat Anneleri

Ben de ayni senin gibiyim hatta bazen hamile oldugumu unutuyorum hizli hizli yuruyorum hareket ediyorum falan. Herkese soyluyorum bende bir anormallik var heralde diye. Yarin doktor kontrolum var 6. Haftayi bitiricem insallah bakalim neler diyecek. Senin kontrolun ne zaman?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar
Karnımızda bir canlıya hayat veriyoruz .kendimize doğru dürüst bakmazken ona yarar diye gerek sevdiğimiz gerek sevmediğimiz şeyleri yiyoruz şimdiden kendimizden feda ediyoruz ama hiç birimiz buna isyanda değiliz aksine böyle olsun istiyoruz. Hepsi bir su damlasından olan minik meleklerimiz için Rabbim hepsini biZe sağlıkla kavuştursun bütün dualarım hepimizin olsun
Âmin ...

Hamilelik insanı duygusal yapıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende öyleyim canım
midem bulanmıyor neden bulanmıyor diye takıyorum kafaya başım dönmüyor onu takıyorum
ilk gebeliğimde çok mide bulantım ve baş dönmem olmuştu
sancım oluyor neden var diyorum kesiliyor neden kesildi diyorum
her fırsatta göğüslerme bakıyorum bi değişiklik varmı diye

ve işin kötüsü ben işe yeni başladım daha 2 gün sonra 1 ay olacak ve hamileyim
işyerine hala söylemedim
onun stresi bir yandan ama sevincide diğer yandan
istediğimi alabileceğim diyorum bebeğime.
hiçbirşey içimde kalmasın herşeyden alacağım diyorum
ama ne beşik ne kıyafet hiçbirşey almam doğana kadar

ben hala hamıle oldugumu bılmezken dusta sıcak su basımı agrıtınca tamam dedım kesın hamıleyım kızımdada boyle olmustu:)
mıde bulantısı bendede yok ama hafıf kasık agrım var bakalım yarın randevu alıcam hocama kısmet hersey...

Diyarbakira yeni tasindik onerebileceginiz bir kadin dogum uzmani var mi acaba? Hic kimseyi tanimiyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de diyarbakırda yaşıyorum ve doktorum memorial hastanesinde aydın bey..memnunum ben..tavsiye de ederim..arkadaşımla beraber ona gidiyoruz..

Sağlık ocağında anlattı ebe ama tamam ya dikkat etcem artık almicam kilo yanlız çok su içiyorum zehirlenirim diye korkuyorum gündüz 2 lt gecede 2 - 2,5 lt felan içiyorum:26:

kızma kuzum bize , senin iyiliğin için soyluyoruz. su ben 2 lt falan ıcebılıuyorum ancak. sen doktora sor bence fazlamı dıye?

canım herseyın hayırlısı olsun hersey zamanında guzel ılk bebegın hakkında bılgım yok yanlıs bıseyde soyleyıp senı uzmek ıstemıyorum... bende kızıma 6 aydan sonra baslamıstım bunda abladan besık araba hersey var sadece ozel gıyeceklerını alıcam hakkımızda hayırlısı...

mesaı bıter ben kacar allaha emanet olun kızlar kuzularınzla dınlenın bol bol...

kasık ağrısı benimde var hatta bugün bir ara karnım adet olacakmışım gibi yada üşütmüşüm gibi ağrıdı düştükten sonra olunca korktum ama şimdi geçti

Bi sorun yoksa hamilelik hizli yurumeye engel degil ki. Hele ilk aylarda. Ben son ayda bile yurudum normal dogum olsn diye. Hareketlerinu duyana kadar hamile degil gibi hissediliyo ins hareketlerini de duyariz o gunleri goruruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben ilk kontrole gittim kalp atışını dinlemek için de temmuzun ilk haftasına randevu aldım. inş böyle sorunsuz gider

aammmmmiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

haha evet ya doğum yapınca geçer diyorlar ama biz hamile kalamıyoruzki oruç tutabilecekmisin kuzum sen ya ? ben bilemiyorum emin değilim aslında çok rahatsızım hemde işim konuşmak normalde asla bunu düşünmem ama bebeğim söz konusu :26:

merhaba kızlar.ben de aranıza katıldım hamileyimmnasipse şubat ayında doğurcam.şu an tam olarak kaç haftalık olduğunu bilmiyorum çünkü doktorum net bişey demedi zaten memnun da kalmadım ondanAllah bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

rüyacım sen ne yaptın keseyi gördünmü

Dün gördük canım çok şükür. Darısı henüz göremeyenlerin başına :)

Allah kolaylık versin canım olan olmuş artık. Ödemeye başladıysanız yararlanabileceğini sanmıyorum ama yine de araştırmalara fayda var

Ama ben hamile kalmadan önce dukan diyeti yapıyordum birden bıraktım bide az yemeye alışıktım şimdi duymuyorum:26: oyy nolcem ben ya kızlar sağolun ya iyi ki varsınız

Kızlar inş fazla kilo almadan atlatırız sonradan bişekilde verilirde hamilelik süresince başa bela oluyor hem anne sağlığı için kötü hem bebek için

bende sekreterim hiç susmuyo telefonum.tüp bebek yaptrdk biz onun borcu olmasaydı bugün çıkardım işten eşimde çnkü 1000 liraya çalışıyo memur falanda değil

meslektaşız hatibulut.

borç konusundada borçdaşız, sadece konusu farklı. çalışmak istememek konusunda da aynı kafadanız. bir sürü ortak yönümüz varmış arkadaşım.

konut kredisi yüzünden biz de çalışmak zorundayız yaklaşık 4 sene daha, ondan sonra da zaten çocuk için masraflar başlar biz yine çalışmaya mahkum. allah başka dert vermesin. dermansız derdimiz olmasın hiç inşallah. sağlıkla geçinelim ailecek. :13::13::13::13::13:

ciddimisin aynıymış herşeyimiz ama ben düşündüm taşındım şu an 4,000 tl borcum var nasip olurda bebeğim benimle olursa 7.aya kadar çalışcam inşallah.o zamana kadar borçları öder bebek eşyalarını alırım.sonra borç bitince zaten çıkarım..tazminatımıda konuşcam inşallah verirlerse daha iyi olur vermezlersede canları sağolsun napim.ama ben devam etmeyi düşünmüyorum açıkçası

sen benden bir nebze olsun şanslısın canım. bizim borcumuz 4 yıl daha sürecek. Allahın izniyle bitirmek tek temennim. işi bırakamam ama ev bitince çocuğum sağlıkla doğarsa kısmet olursa 3 yaşında olur o saatten sonra ne yaparım bilmiyorum.

tazminatını konuş uygun dille. inşallah alabilirsin.

bebek eşyaları dedin içim bi hoş oldu. ayy biz de alışveriş mi yapıcaz yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…