canım sen dogru bılıyosun benı haftada bı gun cagırıyor ılk gıttım tahlıl falan kontrol keseyı goremedı bı hafta sonra yıne gıttım keseyı gordu,sonra kı hafta yıne vajınal ultrosyonla kalp tıtresımlerını gordu haftaya yıne cagırdı
Kalp atışlarını duymadan mı? 1 hafta sonra tekrar cagırmaası lazım ondan sonra sure uzar.Sen dogru biliyosun cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bi sorun yoksa hamilelik hizli yurumeye engel degil ki. Hele ilk aylarda. Ben son ayda bile yurudum normal dogum olsn diye. Hareketlerinu duyana kadar hamile degil gibi hissediliyo ins hareketlerini de duyariz o gunleri goruruz
Ben gecenlerde hafif bir lekelenme gecirdim de doktorum yatip dinlenmemi cok yorulmamami soyledi o yuzden diyorum cnm. İnsallah hepimize saglikla kucaklamak nasip olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ekadomu maalesef bilmiyorum . Evet Burak bey'in kendi muayenehanesi var. Aynı zamanda çalıştığı özel bir lab. var. kan klinikte alınıyor ama tahlile lab. gönderiliyor. Doktorumdan memnunum ama bazende acaba özel bir hastanede devam etsem mi diye düşünüyorum. Benim arkadaşımın doktoruydu kendisi ve o çok memnun kalmıştı. Sizin kalp atışı duyuldu mu?
Demek ki tamamını görmek için beni haftaya çağırdı. 2 gün önce görünmemişti kese. Allah tamamına erdirsin canım ne güzel görmüşsün sevindim senin adına :)
Canım geçmiş olsun üzme kendini geçen ay bende yaşadım kimyasal gebelik, bu ay yeniden hamileyim inşallah bu kez Allah bağışlar. Biliyorum çok üzücü ama sonrasında hamile kalman kolay olacak
canım 5+0 da gördük biz normal üstten muayene ile. 6+3 de de kalp atışı için çağırdı cumartesi günü inşallah duyarız bizde. sen de görürsün tatlım endişelenme. bu arada black ben hesabım pasifleştirilmiş burdan girdim.
haha evet ya doğum yapınca geçer diyorlar ama biz hamile kalamıyoruzkioruç tutabilecekmisin kuzum sen ya ? ben bilemiyorum emin değilim aslında çok rahatsızım hemde işim konuşmak normalde asla bunu düşünmem ama bebeğim söz konusu :26:
Yarin doktora gidecegim ilk kez. Cok heyecanliyim. 5+1 oolacak yarin. Karindan mi gorunur yoksa vajinal ultrasonla mi gorunur sizce? Birde kalp titresinlerini gormek mumkun mudur? Dua edin nolur aksilik cikar diye cok korkuyorum
samsung
Bende bu Çarşamba gittim kontrole 7 haftalık gebeyim. Doktorum haftasonları dahil tutma dedi çünkü organlar gelişiyor bu ilk 3 ayda tehlikeli dedi 😞 benimde içim buruk ama bebeklerim için de fedakarlık etmem lazım ki zaten Rabbim günah yazmıyor 😊Ben anca okuyabiliyorum canım eve şimdi girdik. Oruç konusunu ilk gün denerim diyorum sonrası Allah kerim ilk güne göre devam ederim ya da etmemyemekle hiç işim yok ama günde 3-4 litre su içerim ben o sana da su sıkıntı yapabilir sürekli telefondaysan boğazın kurur. İlk gün dene istersen?
Kızlar kafama takılan bi konu var ORUÇ tutacak mısınız? Kızımda emzirdigim icin tutmamıstım sonra tutmak cok zor oldu doktoruma soracam izin verirse 1 gun tutup 1 gun tutmamayı dusunuyorum...Kendimi iyi hissedersem tabii... ;-)
Bende bu Çarşamba gittim kontrole 7 haftalık gebeyim. Doktorum haftasonları dahil tutma dedi çünkü organlar gelişiyor bu ilk 3 ayda tehlikeli dedi 😞 benimde içim buruk ama bebeklerim için de fedakarlık etmem lazım ki zaten Rabbim günah yazmıyor 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben de Şubat annesi olacaktim burda da paylasmistim ama 5+5gunlukken kanamam basladi ve bebegim düştü doktorun dedigine gore kimyasal gebelikti ve dusecekti .umarim ins tekrardan hayirli ve saglikli bir sekilde hamile kalabilirim ve bebegimi kucagima alirim saglikla
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Evet muhtemelen benim doktorum da ilk kontrolde tutma der. Tansiyon falan da düşük ya gebelikte tehlikeli de olabilir benim bugün ölçüldü 9-5 çıktı sabah normalde hep 11-7 falandır.
Canim kaç gün sürdü lekelenme n.benimki bugün 4. Gün oldu damla damla geliyor aslında sadece sabahlari jeli kullandıktan sonra oluyor akşam birsey gelmiyor.her sabah damla damla lekelenme oluyor.
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun😊 bende Çarşamba günü gittim ilk ultrasonuma keselerim göründü bir bebeğimin kalbi oluşmuş ama diğeri henüz oluşmamıştı😞 haftaya cuma tekrar gidicem. Sende oluşmamış olursa sakın endişe etme genelde 6. Haftanın içerisinde oluşuyor kalp❤️
pazartesi kontrolüm vardı zaten şimdi randevumu aldım inşallah bişeycik yoktur gösterir kendini pıtırcığım