2015 Şubat Anneleri

kızlar çok kötüyüm sabah motordan düştüm daha doğrusu motorun altında kaldım. tam durmuştuk başım döndü dengemi kaybettim ben düştüm motorda üstüne düştü
eşim hemen kaldırdı Allah tan karnıma darbe almadım bacağımın üstüne düştü ama çok korktum hala korkuyorum extra bi ağrım sızım yok şimdilik kanamam da yok kötü biley olurmu yaaa içim hiç rahat değil (

Çok çok çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş. Allahın izniyle birşey olmaz karnına da düşmemiş. Ben kızıma 20 haftalık hamileyken byük bir trafik kazası geçirdik. Önde oturuyordum emniyet kemeri vardı. Ani darbe ile taktığım emniyet kemeri sabitleşerek beni tuttu ama karnımı ve göğsümü duvara çarpmış gibi oldum. Kendimi arabadan dışarı atıp beni hastaneye götürürün hamileyim diye dışardakilere bağırdım, hatırladıkça bile gözlerim doluyor hala. Hemen götürdüler, bakıldı ama çok şükür hiç bişey olmamış kızıma. Doktor o zaman onların içinde oldukları kese ve sıvı çok güçlüdür, öyle her darbeyi iletmez içeri demişti.

Gözün aydın tatlım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

İnşallah canım ya o kadar mutluyum ki, içim içime sığmıyor dünya gözüme ayrı bir güzel görünüyor menekşemle.....Hayırlısıyla birde kucaklarımıza alırsak bebişlerimizi keyfimize diyecek yok..

hiç kötü düşünme hayırlısıyla hiç birşey olmayacak bebeğine bak kanamanda yok yüreğini ferah tut dualarımız seninle...

kanama olmadıktan sonra korkma canım rabbim koruyo zaten bebişlerimizi melekler koruyo. Korkma hem karnınada düşmemiş

Geçmiş olsun Allah korumuş canını sıkma inşallah bir şey olmaz Rabbim korusun bebişlerimizi

Onlar en korunaklı yerdeler...Allah'ın izniyle hicbişey olmaz...Kanaman da yokmus bak ne guzel...Gonlunu ferah tut...Çok geçmiş olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eger erken gidersen karından gorulmuyo ve alttan bakıyo cnm sonra da kalp atısı icin cagırıyo

İNŞALLAH yarıns abah gideceğim, hem keseyi hem kalp atısını duyarım :)) o zaman huzurla dolcak içim inşallah..

ayyy sanada çok geçmiş olsun hayatım okurken benim bile içim cız etti canım yandı kimbilir sen neler yaşamışsındır

hiç kötü düşünme hayırlısıyla hiç birşey olmayacak bebeğine bak kanamanda yok yüreğini ferah tut dualarımız seninle...

kanama olmadıktan sonra korkma canım rabbim koruyo zaten bebişlerimizi melekler koruyo. Korkma hem karnınada düşmemiş

Geçmiş olsun Allah korumuş canını sıkma inşallah bir şey olmaz Rabbim korusun bebişlerimizi

Onlar en korunaklı yerdeler...Allah'ın izniyle hicbişey olmaz...Kanaman da yokmus bak ne guzel...Gonlunu ferah tut...Çok geçmiş olsun

çok teşekkür ederim kızlar içime su serptiniz vallahi
annelik nasıl birşeymiş ya aklıma ilk gelen o oldu düşerken reflexle kolumu karnıma koymuştum kolumda sıyrıklar olmuş şişmiş
eşim iyimisin bişeyin varmı diye tekrar tekrar sordu ben çok korktum ama ona belli etmek istemedim zaten o da panik oldu
zaten kaç gündür aklıma geliyordu şimdi hamileyim allah korusun bir düşersem acımdan çok onu kaybetmekten korkarım diye
birdaha motora binebileceğimi hiç sanmıyorum

Çok geçmiş olsun. Ama korkma Rabbim koruyor onları yat dinlen biraz fazla düşünüp stres yapma tekrar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun tatlim. Rabbim korumuş. Endişelenmek kanama yoksa sorun yoktur. Bebeğinde iyidir merak etme.

cok gecmıs olsun cımcıme ıcın rahat olsun canım boyle durumlarda kanama bır belırtıdır sukur yokmus sendede...

Sağlık ocağında anlattı ebe ama tamam ya dikkat etcem artık almicam kilo yanlız çok su içiyorum zehirlenirim diye korkuyorum gündüz 2 lt gecede 2 - 2,5 lt felan içiyorum:26:

Çok geçmiş olsun. Ama korkma Rabbim koruyor onları yat dinlen biraz fazla düşünüp stres yapma tekrar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun tatlim. Rabbim korumuş. Endişelenmek kanama yoksa sorun yoktur. Bebeğinde iyidir merak etme.

cok gecmıs olsun cımcıme ıcın rahat olsun canım boyle durumlarda kanama bır belırtıdır sukur yokmus sendede...

çok teşekkürler kızlar yüreğime su serptiniz çok kötü bir durum bu :18:

arkadaşımın doktoruna sorduk 24 saat içinde kanama olmazsa korkmasın bişey olmaz dedi.

Hoşgeldin hayırlı olsun hamileliğin

Sen endişelenme canım, içini ferah tut. Darbe sonucu bebeğe birşey olsa Allah korusun ağrın sızın dayanılmaz olur anlamaman mümkün değil öyle bir sıkıntıyı...Kanaman da yokmuş. Hiç korkma.

ahh kızlarr cok garıp duygularımm:) kızımda heyecandan gecenın 3 unde kan testıne gıtmıstık sımdı bı rahatlık var nedense ama bıyandanda doktor hastane konularında cok heyecanlıyım.. kızımda calısmıyodum sımdı calısıorum ve gonlumden ne gecerse alma ıstıyorum allah saglık sıhhat versın sagsaglım kucaklarımıza alalım mınık kuzularımzıı ınsallah...

Sen endişelenme canım, içini ferah tut. Darbe sonucu bebeğe birşey olsa Allah korusun ağrın sızın dayanılmaz olur anlamaman mümkün değil öyle bir sıkıntıyı...Kanaman da yokmuş. Hiç korkma.

pazartesi kontrolüm vardı zaten şimdi randevumu aldım inşallah bişeycik yoktur gösterir kendini pıtırcığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…