• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Canım inanki eşimde bende kıl payı puan farkları ile yılardır atanamamış olmaktan bıktık o yüzden doğu batı şehir mekan lüksü gözetmekszn atama istiyoruz :) Zaten lise öğretmeni sanırım en kötü ilçede bir okul olur köy olmaz.
Ya ben 1 aylık evliyken hadi atama yapıyoruz dediler tak diye Bingöl de allahın unuttuğu yere gönderdiler ve 1,5 yıl kaldım gitsin o günler gelmesin.İstediğin yere dikkat ama şimdi de ülkeyi düşününce evet diyorsun dişimi sıkarım çalışır gelirim haklısın:-(

Canım inanki eşimde bende kıl payı puan farkları ile yılardır atanamamış olmaktan bıktık o yüzden doğu batı şehir mekan lüksü gözetmekszn atama istiyoruz :) Zaten lise öğretmeni sanırım en kötü ilçede bir okul olur köy olmaz.

Rabbim gonlunuze gore versin canim

Dısrarlaeri muhabbetinde canım istemişti ona benzer bişiler yapmıştım bugun yapmam artık :)

anaam mayinli arazi oldu burasi da memleket ismi gectikce canimiz bisey cekiyor hehe ya benm cekse de totoyu kaldirip yapamiyorum valla tembelligim daha baskin geliyor. Su an tek hevesle bekledigim sey var o da ilk cikan ince kabuklu cekirdeksiz mandarina izmir mi diyolar ne cinsine. Turuncgilin cennetindeym ama o cins olmuyor burda ben de ona olup bitiyom israrla iyi mi. Annemlere gondertrcem insallah ciksin da bi :cry:

hayvanları çok severim canım görünce dayanamam mutlaka mıncıklarım ama bakımına geliince hep tereddüt ederim eşim daha nişanlıyken almıştı doğum günü hediyesi avucuma zor sığıyodu minicikti. sevinmiştim ama ölürse çok ağlarım çok üzülürüm diye tereddüt etmiştim. şimdi 4 yıl bitti 5. yılına giricek neredeyse ha maşallah turp gibi. iyice alışınca ölünce filan çok üzülücem. o yüzden bir daha hayvan alıp bakmayı düşünmüyorum. karşıdan sevmek en iyisi sorumluluğu çok fazla :)

Aynı şeyi düşünüyorum. Çok seviyorum ama kaybetmesi kötü oluyor. En iyisi almamak.

rahmin büyüyor canım ondan oluyor hamilelk haftanı bilmiyorum ama bnm 16 dan snra oluyordu sık sık snra azaldı kısa süreli oluyor zaten kasık ağrıları. 20. haftada anne rahmi tam göbek deliğimize gelirmiş bu yüzden oluyor ağrılar.
17. haftadayım cevap için teşekkürler

Kesinlikle büyük sorumluluk emek istiyor bizim de muhabbet kusumuz var annemlrde on yasini gecik maşallah senelerdir elimizde can yoldaşi oldu resmen ama olurse ki omurleri belli asagi yukari cok uzulucez. Benm de sekiz kusum vardi evliligimn ilk yillarinda hep bi hastalik bisey kaybettim cogunu kalanlari da kizimin alerjisi sebebiyle vermek zorunda kaldim. Ara ara annesiz yavru kedi buldukca aldim baktim sahiplendrdim falan ama temelli bakmak icin bi baligi bile goxum kesmiyo simdi cocuktan sonra hele imkansiz geliyor uzaktan sevicez artik alisip vermek durumunda kalmak da uzucu hem vebali de var malum :KK43:

Kaplumbağam 25 senedir benimle. Abi'm almıştı bana da. Şimdi verebilir miyim biryere onu hayır. Biraz bizimkilerde biraz bizde bakıyoruz artık. Yem vermek arada bir suyunu değiştirmek gerekiyor o kadar. Ağzı var dili yok bize muhtaçlar onlar.

anaam mayinli arazi oldu burasi da memleket ismi gectikce canimiz bisey cekiyor hehe ya benm cekse de totoyu kaldirip yapamiyorum valla tembelligim daha baskin geliyor. Su an tek hevesle bekledigim sey var o da ilk cikan ince kabuklu cekirdeksiz mandarina izmir mi diyolar ne cinsine. Turuncgilin cennetindeym ama o cins olmuyor burda ben de ona olup bitiyom israrla iyi mi. Annemlere gondertrcem insallah ciksin da bi :cry:

Benim canım kurabiye istiyo. Dün biri burda söylemişti canım istedi. Nasıl yapıcağımı da bilmiyorum hiç yapmadım şimdiye kadar o_O

Kizlar gobegim hala cikmadi.kizimda da hemen çıkmamıştı.yine de kremlenmeye basladim catlak icin.ic karnim genismis.ilk gebeligimde catlamadim.bunda da catlamak istemiyorum.siz basladinuz mi krem surmeye.

bende de aynısı var. bazen sağ bazen sol oluyor. rahimle ya da bebekle alakalıdır die düşünüyorum. bi o taraf bi bu taraf ağrıo çünkü :confused:

canım ben de de oluyo,doktor hiç geçmeden olmuyosa sorun yok büyüo dedi. magnezyum verdi rahatlatıyomuş. ancak özellikle sağ da ve hiç geçmiyosa dikkat etmek lazım

Kaplumbağam 25 senedir benimle. Abi'm almıştı bana da. Şimdi verebilir miyim biryere onu hayır. Biraz bizimkilerde biraz bizde bakıyoruz artık. Yem vermek arada bir suyunu değiştirmek gerekiyor o kadar. Ağzı var dili yok bize muhtaçlar onlar.

Hehe ondan da baktık buyumuyo saniyorduk devasa bisey oldu o da kuzenm devraldi bes yasinda simdi seninki kimbilir ne kadar buyuktur 25 yas hey maşallah

Benim canım kurabiye istiyo. Dün biri burda söylemişti canım istedi. Nasıl yapıcağımı da bilmiyorum hiç yapmadım şimdiye kadar o_O

ayy o bendim sanirim benm de canim istiyor hala ama yapamadim tarif netten bakip yapiyirum ben en olmadi bir pastaneden aliver canim bulunabilecek bisey neyseki hangi turu istedgmi yazmamism dun ;)

Bulantilarim da azaldi ama bitmedi daha.kilo almadim hic ama şükür vermiyorum da.istah yok hic.canim bisey istemiyor.

Kizlar gobegim hala cikmadi.kizimda da hemen çıkmamıştı.yine de kremlenmeye basladim catlak icin.ic karnim genismis.ilk gebeligimde catlamadim.bunda da catlamak istemiyorum.siz basladinuz mi krem surmeye.

ben elime geçen kremi sürüyorum şu ara dermokozmetik azcık çıktı karnım. bi arkadaşım kakao yağı sür dedi ama henüz araştırmadım

Benim de cikmadi o yuzden surmuyorym bisey. Gerci kizimda da gec cikti az cikti ama yine de birden catlamisti gobusun sol tarafi komple

Az once uzanmisken birden hapşuruverdim nasıl canim acidi sag kasigin üstünden bicak batmis gibi oldum sanki :KK57:korktum bi an size de oluyo mu

Hanımlar Avonun baby serisi var. Saç ve vücut şampuanı, nemlendirici falan.Aranızda alanınız yada daha önce kullanmış olanınız varmı? Ben o setten almayı düşünüyorumda.

bebeğim için sabun kullanacam ben yada içinde kimyasal olmayan bi şampuan varsa onu , piyasadakilerin içeriğini hiç bilmiyorum bugüne kadar merak edip bakmamıştım ama kimyasalı çoksa en iyisi sabun gibi geliyor bana, el yapımı defne sabunu var içindekiler : defne , sabun .. (hatırlayamadım ) , su :KK54:

Hehe ondan da baktık buyumuyo saniyorduk devasa bisey oldu o da kuzenm devraldi bes yasinda simdi seninki kimbilir ne kadar buyuktur 25 yas hey maşallah

ayy o bendim sanirim benm de canim istiyor hala ama yapamadim tarif netten bakip yapiyirum ben en olmadi bir pastaneden aliver canim bulunabilecek bisey neyseki hangi turu istedgmi yazmamism dun :KK66:

Elim büyüklüğüne ulaştı. Akvaryumunda çıkarırken iki elimizle tutuyoruz. Maşallah inşallah daha ömrü olur da bebişlerimiz de görür.
Kurabiye olayına el atıcam sanırım. Netten tarif bakıyım beğendiğimi yapıyım diyorum ;)

vala özlüyoruz böle napcaz bilmiyorum :KK61:
ben kendime bi takvim yaptım bu ay çok doluyum :D sen gene 27 sinde gitcen benim 16 ekimde randevum :D ama takvimim dolu
6 eylül dr.kontrolü (gidildi)
15 eylül afp kan sonucu alınacak
24 aylül tetanoz aşısı için sağlık ocağına gidilecek
29 eylül detaylı ultrason
10 ekim prof. detaylıya gidilecek
16 ekim dr. randevumuz :KK50:

senın program doluymus gercekten :) tetanozun hangı haftalarda olması gerekıyor. benı aramadılar saglık ocagından acaba benım mı gıtmem gerek?

Az once uzanmisken birden hapşuruverdim nasıl canim acidi sag kasigin üstünden bicak batmis gibi oldum sanki :KK57:korktum bi an size de oluyo mu

banada oluyor cnm. ozellıkle hapsırınca karnımı tutmak zorunda kalıyorum

Back
X