2015 Şubat Anneleri

gunaydın kızlar herkesler ve sıpaları ıyıdır umarım.. bızım bugun kontrolumuz var cokkk heyecanlıyım :)

zehok bana iyi geceler annecim mi diyor acaba : ))) zehok : kız olursa zehra erkek olursa okan (okan da net değilde gerçi ) haftaya kontrolüm var bacaklarını açarsa öğrencez bakiimmm

zehok mu allah seni :) zehra ismini cok sevıyorum. zeynep zehra benımde kızım olsa takabılecegım ısısmler

bende gidicem cnm iğnem bitiyor rapor yaxdırıcam hemde tetanos aşısını sorayım . Yardımcı olabileceğim bişey varsa yapayım
canım dr'a yada laboratuvar'a kistik fibrozis tahlili yapıyorlar mı bide ne kadara yapıyorlar sorar mısın? iş yerimde tel yok aksikilik kendikimi de evde unutmuşum akşama kadar bekleyemicem aramak için dr randevum da ayın 24'ünde....

Canım suyu bardakla içince az içiliyor. Iki tane birbucuk litrelik su al gözünün önünde biryere koy. Akşama kadar içicem de bir bakmışsın ikisi de bitmiş. Hatta daha fazlası bile içiliyor
kızlar bugün dr'a gidecek yada tahlil yaptıracak olan var mı? bişey rica edicem....
Ben gidicem bgn canım detaylı ultrasona giricem

günaydınlarrrr oku oku anca bitti ne çene var la sizde
bugün burun kanaması ile güne merhaba dedim. ne güzel bitmişti diye seviniyordum gene baya baya kanamaya başladı.
ayrıca bugün kontrole gidicek olan bağyanlar umarım hayırlı haberlerle dönersiniz. cinsiyet değişmeleri olmuş hayırlısı olsun be gülüm deyip yolumuza bakmaktan başkada çaremiz yokki :) bizimkine oğluşum diyoruz dün sordum eşime ya cinsiyet değişirse ne olur diye oda ne olcak kızım diye severiz dedi düz adam sami mübarek

kızlar dr bana elevit vermişti biliyorsunuz ama içemiyordum alerji yapmıştı o alerji yaptı diye vinalac verdi ve varya inanamazsınız o halsizlik gitti benden enerji patlaması yaşıyorum

zehok mu allah seni :) zehra ismini cok sevıyorum. zeynep zehra benımde kızım olsa takabılecegım ısısmler

Ya ilk nokta dedik sonra mercimek dedik sonrada zehok dedik kaldı öyle zehralar güzel oluyor hep bi de yaa anlamı da hoş

doktora gıdecekler insallah cok cok mutlu arılırsınız doktordan :) benim randevum 27 sinde. cok var daha yanı özledım ben bebısımı resmen ya siz biizm yerımızede bakın sevin kuzuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…