yaw ben dün gece de yine yatmaya gittim uzandım içimde baloncuk gibi bir kalp atımı gibi şeyler hissettim herkes ilk gebelik 20 de hissedilir diyor ben yanlış mı anlıyorum yaa
Canım suyu bardakla içince az içiliyor. Iki tane birbucuk litrelik su al gözünün önünde biryere koy. Akşama kadar içicem de bir bakmışsın ikisi de bitmiş. Hatta daha fazlası bile içiliyor
bende o baloncuğu 16. haftada falan hissettim herkes gaz dedi ama ben gazı ayıramicak mıyım canım ama tekmeler dönüşler falan onlar 20. haftadan sonra yani canım gözün aydın o bebişşşşşş
Ayy ben geçen gördüm bir tane 4 yaşında kız. Yırtık kısa bit kot giymiş,üstüne gri tişört kotun birde zinciri var. Saçlarda dalgalı uzun.Allahım bir havalar.bu kızların havası ne olcek böyle.
günaydın sabırsız anneler bizim göbek çok şişti sanıyorum sabah sabah hareketlerden bahsetmişsiniz biz bildiğin görüyoruz artık çok hareketli durmuyor maşallah zaten doktor ultrasonda yakalamak içinde göbeğimi diğer yerden bastırıyor detaylı var 2 hafta sonra bakalım orda nasıl durcak :)
yaw ben dün gece de yine yatmaya gittim uzandım içimde baloncuk gibi bir kalp atımı gibi şeyler hissettim herkes ilk gebelik 20 de hissedilir diyor ben yanlış mı anlıyorum yaa
bende o baloncuğu 16. haftada falan hissettim herkes gaz dedi ama ben gazı ayıramicak mıyım canım ama tekmeler dönüşler falan onlar 20. haftadan sonra yani canım gözün aydın o bebişşşşşş
zehok bana iyi geceler annecim mi diyor acaba : ))) zehok : kız olursa zehra erkek olursa okan (okan da net değilde gerçi ) haftaya kontrolüm var bacaklarını açarsa öğrencez bakiimmm