Gndn kizlar 19. Haftadayim bebefi hala hissetmesim ve uc gundur hastanede yatiyorum idrar yollari enfeksiyonu ve böbreklerde şişme var. Test sonuclari yarin cikacak dr. Aylık takibe alacağız dedi. Umarım ilerlemez. Bu arada böbrek şişmesi bebekten kaynaklı değil vucudum kendi yapıyor ;(
Geçmiş olsun canım hareket için acele etme bazısı daha geç hissediyor ama eninde sonunda hissedeceksin boş yere takma kafana..var mıydı daha onceden bobrekle ilgili
neden olurmuş şişme ? Ben de az su içiyorum bişi olcak bobreklerime diye korkuyorum hep[/QUOTE
Idrar yollarimi çok üşüttüm ama kimse böbrek ile ilgili birşey dememişlerdi ;( suanki dr. um test sonuclarini alalim ve aylik takibini yapalim dedi belki de sadece üşüttüğüm içindir umarim öyledir
su içmeyi ihmal etme böbrek için şary diyor burdan çıkan her hastayaGeçmiş olsun canım hareket için acele etme bazısı daha geç hissediyor ama eninde sonunda hissedeceksin boş yere takma kafana..var mıydı daha onceden bobrekle ilgili sorunun neden olurmuş şişme ? Ben de az su içiyorum bişi olcak bobreklerime diye korkuyorum hep
Günaydın. Ne kızartmaymış akşama kadar sürdü.sabaha taştı
Bizde var kan uyuşmazlığı ben negatifim eşim pozitif ama tam tersi durumda da kan uyuşmazlığı oluyor. ilk çocuğumda doğumdan sonra bebeğin kan grubuna baktılar oğlum babasının kan grubundan olduğu için ilk 72 saat için iğne yapıldı. eğer oğlum benim kan grubumdan olsaydı iğneye gerek kalmıycaktı. iğnenin mantığı bebeğin anne karnınındayken ürettiği antikorları temizlemek bu antikorlar 2. bebekte problem olmasın diye iğne yapılıyorkan uyuşmazlığı kadının negatif , erkeğin pozitif olduğu durumda ortaya çıkıyor canım
Valla ben bayilacagim için önce buraya yazamam heralde saat 3 olsa da bitse bu işkenceSende değişti diye gelirsen burdakiler baygınlık geçirir.
amanınnn pantiye baksana yesinler onu o pantolonun içinde. erkeklerin kıyafetleri de güzel hepsine özeniyorum işte.
Biliyorum canım da en fazla 1 litre icebiliyorum canım istemiyor alışkanlık heraldeBol
su içmeyi ihmal etme böbrek için şary diyor burdan çıkan her hastaya
bnm de hareketler artık cok belirgin öyle ki dün eşim elini karnıma koymus dua ediyordu ve hareketi hissetti :) artık bagırsak hareketi ile karısak gibi degil yani çok net :)
Canim evham yapmagünaydın kızlar bişey soracam karnım iki gündür birden indi bide bebişi hissedemiyorum iki gündür gerçi ondan öncede 3 gün boyunca hissetmiştim ama göbekte inince nebilyim oyle olan varmı korkuyorum
bende yırttım ama gelmiyo diye değil yalandan canım şunu çekti dedim gidip yiyelim dedi bugünde yırttık
Bizde var kan uyuşmazlığı ben negatifim eşim pozitif ama tam tersi durumda da kan uyuşmazlığı oluyor. ilk çocuğumda doğumdan sonra bebeğin kan grubuna baktılar oğlum babasının kan grubundan olduğu için ilk 72 saat için iğne yapıldı. eğer oğlum benim kan grubumdan olsaydı iğneye gerek kalmıycaktı. iğnenin mantığı bebeğin anne karnınındayken ürettiği antikorları temizlemek bu antikorlar 2. bebekte problem olmasın diye iğne yapılıyor
Kan uyuşmazlığı nedir?
Anne adayınının kanının Rh(-), baba adayının kanının da Rh(+) olduğu durumlarda Rh uygunsuzluğundan bahsedilir. Bunun mutlaka bebekte bir soruna yol açması gerekmez. Eğer bebek Rh(+) bir kan grubuna sahip olursa bu durumda anne adayının savunma sistemi doğmamış bebeğin kan hücrelerini adeta bir yabancı madde gibi algılayarak onları parçalamak için harekete geçer. Eğer anne adayının savunma sistemi ilk kez bu hücrelerle karşı karşıyaysa (ilk gebelik gibi) bu durumda savunma sistemi "silahlarını" geliştiremeden bebek kurtulur, ancak anne vücudu da bu Rh(+) hücreleri tanımış olur.
Gerekli önlemler alınmazsa sonraki gebeliklerden birinde anne adayının savunma sistemi doğmamış bebeğin kanında Rh(+) hücrelere rastlarsa bu sefer sadece "silahları depodan çıkarmak" için vakit harcar ve şiddetle savunmaya geçer.
Afiyet olsun yarasın bebeğineAkşam yapıyım dedim ama üşenmiştim sabah patates diye uyandım resmen
Senin kiz sakin olacaga benziyor :)Senin bebek oynuyor mu? Ne zaman başladı. Aramızda bir hafta var ona göre ölçüm yapacağım.
Evet eşimin hissetmesi acaip hoşuma gitti ya :) onun o yüz ifadesi heyecanı çok güzeldi :) dün gece uyuyordu ama heralde eşime hiç tepki vermedi :)benımkılerde cok net artık. şim her aksam yarım saat onun hareketlerıyle eglenıyor. ve babasının sesıne gercekten tepkı verıyor. kızlar falan denıyorlar hareket etmıyor ama aksamları eşime baya bellı edıyor kendını
Ayy ben geçen gördüm bir tane 4 yaşında kız. Yırtık kısa bit kot giymiş,üstüne gri tişört kotun birde zinciri var. Saçlarda dalgalı uzun.Allahım bir havalar.bu kızların havası ne olcek böyle.valla kızlara cok daha guzel seyler var tabıkı ama erkeklerede buluyoruz boyle artık dar paca pantolonlar falan. :) ben cok ozenıyordum dar paca pantolonlara. zara da baktım 100 tl falan bır pantolon. karış kadar seye vermem okadar para valla. zaten kac kere gıyebılecek kı. sonra hm den 30 tl ye buldum
Bana çekerse zor sakin olurda,eşime çekerse sakin olur. Ama bende bebekken 10 gün aynı yerde ağlamadan dururmuşum.Senin kiz sakin olacaga benziyor :)
Benden de ancak hiperaktif oluyor
Anne armut baba armut cocuk elma mi duscrk.. E dusmuyo..14 te basladi benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?