Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canımbugün krizantemcik gidecekti kontole
Yok yok babasına tepki vermedi bana maşallah saldırıyor gün boyu onu takmiyorm suan cinsiyet konusuna takigim geceden beri :)
bende gidicem cnm iğnem bitiyor rapor yaxdırıcam hemde tetanos aşısını sorayım . Yardımcı olabileceğim bişey varsa yapayımkızlar bugün dr'a gidecek yada tahlil yaptıracak olan var mı? bişey rica edicem....
zehok bana iyi geceler annecim mi diyor acaba : ))) zehok : kız olursa zehra erkek olursa okan (okan da net değilde gerçi ) haftaya kontrolüm var bacaklarını açarsa öğrencez bakiimmm
canım dr'a yada laboratuvar'a kistik fibrozis tahlili yapıyorlar mı bide ne kadara yapıyorlar sorar mısın? iş yerimde tel yok aksikilik kendikimi de evde unutmuşum akşama kadar bekleyemicem aramak için dr randevum da ayın 24'ünde....bende gidicem cnm iğnem bitiyor rapor yaxdırıcam hemde tetanos aşısını sorayım . Yardımcı olabileceğim bişey varsa yapayım
Canım suyu bardakla içince az içiliyor. Iki tane birbucuk litrelik su al gözünün önünde biryere koy. Akşama kadar içicem de bir bakmışsın ikisi de bitmiş. Hatta daha fazlası bile içiliyor![]()
Ben gidicem bgn canım detaylı ultrasona giricemkızlar bugün dr'a gidecek yada tahlil yaptıracak olan var mı? bişey rica edicem....
Orası öyle tabiki ama her yiğidin gönlünde bi aslan yatarne farkeder cnm saglıklı olsun da
Orası öyle tabi ki ama her yiğidin gönlünde bi aslan yatar :)ne farkeder cnm saglıklı olsun da
Orası öyle tabi ki ama her yiğidin gönlünde bi aslan yatar :)
zehok muallah seni :) zehra ismini cok sevıyorum. zeynep zehra benımde kızım olsa takabılecegım ısısmler
Artık çok geç canım kızımın adı bile belli benim :)orasıda dogru :) ama sartlama kendını illa kız yada erkek dıye. sonra dumur oluyor ınsan :) yasamıs bırı olarak soyluyorum :)
Artık çok geç canım kızımın adı bile belli benim :)
Eylül canım :) arkadaşlarım dalga geçiyor ztn erkek olursa Kasım koyarsin diye :)merak ettim ne koycanız ?
Artık çok geç canım kızımın adı bile belli benim :)