2015 Şubat Anneleri

Arkadaşlar beni bu hafta tetanoz aşısı için çağırdılar doktoruma sormadım yaptıran var mı

Evet canım bazen değil çoğu zaman bu duygular var. Allah korusun inşallah. Bol bol dua edelim.

günaydın kızlar bişey soracam karnım iki gündür birden indi bide bebişi hissedemiyorum iki gündür gerçi ondan öncede 3 gün boyunca hissetmiştim ama göbekte inince nebilyim oyle olan varmı korkuyorum

Gunaydin sekerler
Dun oglani gezdirdim bi desaclari kestirdim
Bu aksam kocisin dogumgunu onunla cikicaz insallah :)

günaydın kızlar bişey soracam karnım iki gündür birden indi bide bebişi hissedemiyorum iki gündür gerçi ondan öncede 3 gün boyunca hissetmiştim ama göbekte inince nebilyim oyle olan varmı korkuyorum
Şişkinlik falan vardır ondan inmiştir canım kötü şeyler düşünme..insanın aklına hemen en kötü senaryo geliyor ama çoğu kez boşa endiseleniyoruz

Sabah sabah patates kızartması yaptım :) bugünkü kahvaltımız Rus kahvaltısı oldu

Şişkinlik falan vardır ondan inmiştir canım kötü şeyler düşünme..insanın aklına hemen en kötü senaryo geliyor ama çoğu kez boşa endiseleniyoruz
Senin bebek oynuyor mu? Ne zaman başladı. Aramızda bir hafta var ona göre ölçüm yapacağım.

Gndn kizlar 19. Haftadayim bebefi hala hissetmesim ve uc gundur hastanede yatiyorum idrar yollari enfeksiyonu ve böbreklerde şişme var. Test sonuclari yarin cikacak dr. Aylık takibe alacağız dedi. Umarım ilerlemez. Bu arada böbrek şişmesi bebekten kaynaklı değil vucudum kendi yapıyor ;(

Senin bebek oynuyor mu? Ne zaman başladı. Aramızda bir hafta var ona göre ölçüm yapacağım.
2 haftadır falan çok net hissediyorum ondan önce de böyle baloncuk patlar gibi bişiler hissediyordum sen de hissedersin merak etme bgn bnm kontrolüm var bakalım hala kız mi :)

geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım hareket için acele etme bazısı daha geç hissediyor ama eninde sonunda hissedeceksin boş yere takma kafana..var mıydı daha onceden bobrekle ilgili sorunun neden olurmuş şişme ? Ben de az su içiyorum bişi olcak bobreklerime diye korkuyorum hep

Geçmiş olsun.Allah acil şifa versin.

günaydın canlar . patatesciler sizi son 15 sayfayı okudum heralde her sayfada patates sabaha aşmış konu,

2 haftadır falan çok net hissediyorum ondan önce de böyle baloncuk patlar gibi bişiler hissediyordum sen de hissedersin merak etme bgn bnm kontrolüm var bakalım hala kız mi :)
Sende değişti diye gelirsen burdakiler baygınlık geçirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…