Selam kızlar bugün yiğit i araştırma Hastanesi ne götürdük ordada aynı sonuç çıktı taşlarınin iki tanesi ilaçla eriyebilecek kucuklukteymis ama bi tanesi 1 santime yakınmis ilaçla erimeyebilirmis . Yarın da ürolojiye gostercez ilaçla erimeyendense kırılma yapilacakmis . Birde bir sürü tahlil aldılar genetige gidecek neden oluştuğu arastiralacak bir ay sonra çıkacak sonuçlar inşallah bişey çıkmaz. Uzuntuden hastanede midem bulandı . İnsanın çocuğunun hasta olmasi hiç bişeye benzemiyor . Keşke bende olsaydı o taşlar canım çok sıkılıyor.
Canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin sonuçlarınız tertemiz çıksın inşallahminione bizim ilk ateşle başladı çok atesleniyodu doktor disten diyodu bunun dışında idrarda kanlı leke gördüm sonradan huzursuzluk gece uyumama başladı ve kusmaya başladı . Daha önceden farkedilseydi belkide buyumezdi taş büyüyüpte rahatsızlık verene kadar belirti vermedi.
Canım kocatepe bayrampaşa oralarda istiyor eşim ama çok pahalıNerde ev bakıyorsunuz Canım. Valla fiyatlar almış başını gidiyor( seçim sonrası düşer diye bekliyorduk bizim de ev almamız lazım gitmeden evvel eşyaları vs taşınıp gitmemiz lazım ama zor bu gidişle.. Bir de geniş mutfak hayalim :) inş olur :)
Sorma canım10 yıllık hediyeyi aradan çıkardıaysimason öyle düşünme esin seni şaşırtabilir:) hem adam sana set almış ya on sene idare eder der erkekler:)
ev fiyatlari dusebilir az bekleyin bence
Ah keşke canım çok isterim buralardan uzaklaşmayı zaten eşim nezaman istersem beni heryere götürüyor öyönden sorun yok amaHayırlısı olsun cnm
Bizemi komşu geliyorsunux yoksa
41 kere maşallah allah nazarlardan korusun paşamızı:)Kızlar oğluma kocaman maşallah artık yürüyor
7-8 adım gıdıyor daha hızlı gıtmedk ıstedıgınde emekliyor
canım çok çoook geçmiş olsun allah böyle yygun görmüş canım rabbim beterinden sakınsın allah acil şifalar versin şuan elimizden gelen tek şey dua canım..Selam kızlar bugün yiğit i araştırma Hastanesi ne götürdük ordada aynı sonuç çıktı taşlarınin iki tanesi ilaçla eriyebilecek kucuklukteymis ama bi tanesi 1 santime yakınmis ilaçla erimeyebilirmis . Yarın da ürolojiye gostercez ilaçla erimeyendense kırılma yapilacakmis . Birde bir sürü tahlil aldılar genetige gidecek neden oluştuğu arastiralacak bir ay sonra çıkacak sonuçlar inşallah bişey çıkmaz. Uzuntuden hastanede midem bulandı . İnsanın çocuğunun hasta olmasi hiç bişeye benzemiyor . Keşke bende olsaydı o taşlar canım çok sıkılıyor.
Amannn kv leye yakın olmaktansa küçük mutfakta yaşamayı tercih ederimCanım kocatepe bayrampaşa oralarda istiyor eşim ama çok pahalı
Benimde şuanki mutfağım küçük büyük istiyorum bakalım inş gönüllerimize göre evler buluruz..
Siz nerde düşünüyorsunuz??
Sorma canım10 yıllık hediyeyi aradan çıkardı
Bizde yeni yeni bakacağız evlere uzun sürer almamız..
Ah keşke canım çok isterim buralardan uzaklaşmayı zaten eşim nezaman istersem beni heryere götürüyor öyönden sorun yok ama
kv delwre yakın istiyor
41 kere maşallah allah nazarlardan korusun paşamızı:)
canım çok çoook geçmiş olsun allah böyle yygun görmüş canım rabbim beterinden sakınsın allah acil şifalar versin şuan elimizden gelen tek şey dua canım..
Brimax römör aldım canım
Küçük spatulayla vs değil de büyük bıçak arkası ile sıva mesela.. Ben bu konusa öok takıntılıyım elli saat uğraşır dümdüz yaparım ama sonra keserken bozulunca mahvolurumBU SENE bunlar mı moda oh be krem santıyı kusursuz sıvayamıyordum pasta yapınca
moda dıye yuttururum artık
3 normal canım. Doyuyor demek ki maşallah der büyükler :)anneler bısey sorucam benım oglum ıshal degıl ama az az 3 kere falan yapıyor normal mı ya her bezı kakalı kokudan duramıyoruz
Ayy benimki de.. Öyle vir hızla ağzına tıkıyor ki iki eliyle:)))Benımkıde peçete kağıt sünger hastası
Maşallah ahmet paşaya. Büyüdü adımladı yaşından önce:) ipeğin de katkıları vardır tabi:) hep sağlam sğlıklı adımları olsun inş:))Kızlar oğluma kocaman maşallah artık yürüyor
7-8 adım gıdıyor daha hızlı gıtmedk ıstedıgınde emekliyor
Hastanede acilde başkasının bebeğini görmeye bile dayanamıyorum ben onlar ağlıyor anne baba perişan... Allah yardımcın olsun canım inş çabucak toparlanır siz anlamadan gider taşlarSelam kızlar bugün yiğit i araştırma Hastanesi ne götürdük ordada aynı sonuç çıktı taşlarınin iki tanesi ilaçla eriyebilecek kucuklukteymis ama bi tanesi 1 santime yakınmis ilaçla erimeyebilirmis . Yarın da ürolojiye gostercez ilaçla erimeyendense kırılma yapilacakmis . Birde bir sürü tahlil aldılar genetige gidecek neden oluştuğu arastiralacak bir ay sonra çıkacak sonuçlar inşallah bişey çıkmaz. Uzuntuden hastanede midem bulandı . İnsanın çocuğunun hasta olmasi hiç bişeye benzemiyor . Keşke bende olsaydı o taşlar canım çok sıkılıyor.
Yine fark etmişsiniz canım ben olsam alerji diş vs diye geçiştirirdim aklıma gelmezdi..minione bizim ilk ateşle başladı çok atesleniyodu doktor disten diyodu bunun dışında idrarda kanlı leke gördüm sonradan huzursuzluk gece uyumama başladı ve kusmaya başladı . Daha önceden farkedilseydi belkide buyumezdi taş büyüyüpte rahatsızlık verene kadar belirti vermedi.
Benim ailem hep avrupa yakasında o yüzden avrupa yakasının her köşesine kabulüm:))) ama evlendiğimden beri anadolu yakasındayızCanım kocatepe bayrampaşa oralarda istiyor eşim ama çok pahalı
Benimde şuanki mutfağım küçük büyük istiyorum bakalım inş gönüllerimize göre evler buluruz..
Siz nerde düşünüyorsunuz??
Sorma canım10 yıllık hediyeyi aradan çıkardı
Bizde yeni yeni bakacağız evlere uzun sürer almamız..
Ah keşke canım çok isterim buralardan uzaklaşmayı zaten eşim nezaman istersem beni heryere götürüyor öyönden sorun yok ama
kv delwre yakın istiyor
41 kere maşallah allah nazarlardan korusun paşamızı:)
canım çok çoook geçmiş olsun allah böyle yygun görmüş canım rabbim beterinden sakınsın allah acil şifalar versin şuan elimizden gelen tek şey dua canım..
Aynen öyle bu evimin mutfağı salon kadar ama neyleyeyim yalnız olduktan sonra:)Amannn kv leye yakın olmaktansa küçük mutfakta yaşamayı tercih ederim
Bu bnm fikrim tabikide sen bakma bana hakkında hayırlısı olsun gönlüne göre olsun inşallah
Çok güzel olmuş:)
Dat dara daaaat süper arda
aferin esine çok sevındım cqnımOhh ne iyi etmissiniz.
Bende esime dun dedim kis geliyo kapanicaz diye.iyice giydirir cikariz dedi.sevindim valla:))
hadi istedigin gibi bulursn ferah ferahSelam şekerler bugün alışverişe çıkacaz oğlumla pazar günü evlilik yoldönümüz eşime hediye almayı düşünüyorum eşim hatırlamayacak kesin bu aralar kendini işe vermiş ben onu utandıracam tabi utanırsa:))
Ev almayı düşünüyorz bu sayede eşim işkolik oldu malum ev fiyatları uçmuş şuan bizim düşündüğümüz semtte evler bi on sene önceki villa fiyatları
mamamia gerçi biz 4 sene oldukızlar oto koltuğu aldınız mı? aldıysanız ne marka yazar mısınız?
ELİMİN KİRİ
saol canım dae kıs bütün bebıslere yururken sond O paytak korkuyor ondan heran pat dusecek diye denge zor iş
Pinking Tree o pastalar ne öle gızzz :) çok güZel hepsi ya:) valla hepsi güzel hepsinden küçük küçğk yaptır insan seçim yapamıyo :)
Offf ben ne yapcam bı doğum günü işini ya. Çekirdek ailemizle kutlama yapmayı düşünüyorum. Sade bişey. Ama sizin bu araştırmalarınızı gördükçe canım çekiyo ama kimseyi çağırmayı düşünmüyorum ya. Arkadaşlarımı çağırsam çok kalabalık oluruz bide bayan bayana yapmamız gerekir eşimde olsun istiyorum. Komşuları çağırsam bu sefer arkadaşlarıma ayıp olcak. Keşke memlekette olsaydık ya anneler babalar dayılar teyZeler kuzenler kutlardık hem yardımcıda olurlardı hazırlıklarda...neyse aklı ermiyo daha büyüyünce yaparım artık daha kalabalık.
Bu arada çok şükür bugün iyiyim dün oğlum izin verdiği sürece yattım akşam zaten eşim olduğu için iyice dinlendim. Sağolsun eşim bulaşıkları makineye yerleştiriverdi toparlayıverdi mutfağı. Ama ne hikmetse ben hasta olduğumda yada bi yerim ağrıdığında oda hasta oluyp yada bi yeri ağrıyo yada çok yorgun oluyo :) bulaşıcı heralde benim hastalıklarım ağrılarım :) ama sağolsun yardımcı oluyo yinede :)
Pinking Tree o pastalar ne öyle ben onları kestirmem ki:) naz yazani beğendim:) ben böyle konsept falan yapmıycam isterim tabi ki ama benim odunun tepkisi malum ne diye üzeyim kendimi olmayacak iş için:)
Uuuuuu çokk güzeller hepsiiiiiiKızlar kızımın ilk doğumgününe özenmek istiyorım :) abartı bal kabağı arabası şeklinde vs pastalar mı yoksa sadece çiçekli pasta mı bilemedim.. Siz en çok hangisini beğendiniz? Fikir verirseniz sevinirim :))
Önümde naz yazan pastanın güzel hali benim babshower pastamdı prenses geliyor konseptinde.. Şimdi elimde hep prenses süsleri var diye bu konsepte devam edicem..
Hahaaahaaa aynen yaaaKızlar bu oğlan öldürcek bizi gülmekten ya :) biz oturma odasında yerde yatıyoz ya dün gece o uyuyo bizde eşimle mutfakta pturuyoduk bebek telsizi var ses geldi kalktım baktım bizimki uyanmış ( uyanmış derken gözleri kapalı kalkıyo) koltuğa tutunup kalkmış kafayı koltuğa koymuş yarıldık gülmekten. 5 dakika yattı öyle :) az öncede yatak odasına yere yatırdım odayo süpürcektim ( bugün temizlikçimiz gelemicekmiş) benim dolabımı karıştırmayı çok seviyo benim dolabın kapağıda sürgülü azcık açık kalmış uyanır uyanmaz heyecanla dolap karıştırmaya gitti :)görseniz sanki yeni uyanan o değil :) güle güle karıştırdı :) eşim bende böyle dinç uyanmak istiyorum diyo :)