2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin sonuçlarınız tertemiz çıksın inşallah

Canım kocatepe bayrampaşa oralarda istiyor eşim ama çok pahalı
Benimde şuanki mutfağım küçük büyük istiyorum bakalım inş gönüllerimize göre evler buluruz..
Siz nerde düşünüyorsunuz??
aysimason öyle düşünme esin seni şaşırtabilir:) hem adam sana set almış ya on sene idare eder der erkekler:)

ev fiyatlari dusebilir az bekleyin bence
Sorma canım10 yıllık hediyeyi aradan çıkardı
Bizde yeni yeni bakacağız evlere uzun sürer almamız..
Hayırlısı olsun cnm
Bizemi komşu geliyorsunux yoksa
Ah keşke canım çok isterim buralardan uzaklaşmayı zaten eşim nezaman istersem beni heryere götürüyor öyönden sorun yok ama
kv delwre yakın istiyor
Kızlar oğluma kocaman maşallah artık yürüyor
7-8 adım gıdıyor daha hızlı gıtmedk ıstedıgınde emekliyor
41 kere maşallah allah nazarlardan korusun paşamızı:)
canım çok çoook geçmiş olsun allah böyle yygun görmüş canım rabbim beterinden sakınsın allah acil şifalar versin şuan elimizden gelen tek şey dua canım..

Amannn kv leye yakın olmaktansa küçük mutfakta yaşamayı tercih ederim
Bu bnm fikrim tabikide sen bakma bana hakkında hayırlısı olsun gönlüne göre olsun inşallah

PINAR45 ishal konusunda yanlış anlamamistirsin umarım, her ishal olab bebek pislikten olmuyor:) onu demek istemedim yanlış anlaşılmıyim, eltiminki hep virütik oluyor mutlaka anyibiyotik kullanıyor.

Canım bak ilaçla erirmis, bence diğeri de erir, bu kadar yıpratma kendini bazı bünyeler kendi üretiyor, genetik oluyor gerçekten, babamda abimde erkek kardeşim de var, babadan oğula geçer gibi geçmiş.

Derdin büyüğü küçüğü olmaz ama bak biz ne yapalım tek böbrekli sağlam böbreğine bir şey olsa napariz diyoruz, böbreğimizi veririz diye (Allah korusun) tabi şimdiden düşünüyoruz, 1 yaşında ameliyat olacak sol yumurtası tam inmedi, geçen hafta yine götürdük, ameliyat kesin diyor artık dr, iki ay sonra ameliyat olacak çok korkuyoruz anestezi alacak neticede...

Brimax römör aldım canım

Ne kadara aldın? Ben de o markayı kydetmiştim ama sonra pahalı diye kıyamadım:) ablamınkini aldık ama kullanamıyoruz daha:)

BU SENE bunlar mı moda oh be krem santıyı kusursuz sıvayamıyordum pasta yapınca
moda dıye yuttururum artık
Küçük spatulayla vs değil de büyük bıçak arkası ile sıva mesela.. Ben bu konusa öok takıntılıyım elli saat uğraşır dümdüz yaparım ama sonra keserken bozulunca mahvolurum( :)))) eşim de gözleiemin içine bakar güler:))

anneler bısey sorucam benım oglum ıshal degıl ama az az 3 kere falan yapıyor normal mı ya her bezı kakalı kokudan duramıyoruz
3 normal canım. Doyuyor demek ki maşallah der büyükler :)

Benımkıde peçete kağıt sünger hastası
Ayy benimki de.. Öyle vir hızla ağzına tıkıyor ki iki eliyle:)))

Kızlar oğluma kocaman maşallah artık yürüyor
7-8 adım gıdıyor daha hızlı gıtmedk ıstedıgınde emekliyor
Maşallah ahmet paşaya. Büyüdü adımladı yaşından önce:) ipeğin de katkıları vardır tabi:) hep sağlam sğlıklı adımları olsun inş:))
Benim kızım da yürüyordu ama bıraktı artık yürümüyor (

Hastanede acilde başkasının bebeğini görmeye bile dayanamıyorum ben onlar ağlıyor anne baba perişan... Allah yardımcın olsun canım inş çabucak toparlanır siz anlamadan gider taşlar

Yine fark etmişsiniz canım ben olsam alerji diş vs diye geçiştirirdim aklıma gelmezdi..

Benim ailem hep avrupa yakasında o yüzden avrupa yakasının her köşesine kabulüm:))) ama evlendiğimden beri anadolu yakasındayız( kvlere yakınım ama allah var hiç rahatsız etmezler evdeysek:) evde değilsek sıkıntı:))) ama kendi ailemi yakın olsam bebeği bırakırım vs vs. Çok özledim karşıyı.. Ben avrupa yakasındsn bakıyorum eşim de beykoz taraflarından bakıyor beni ikna için:) hayırla bulalım inş evleri:)

Amannn kv leye yakın olmaktansa küçük mutfakta yaşamayı tercih ederim
Bu bnm fikrim tabikide sen bakma bana hakkında hayırlısı olsun gönlüne göre olsun inşallah
Aynen öyle bu evimin mutfağı salon kadar ama neyleyeyim yalnız olduktan sonra:)

Çok güzel olmuş:)

Dat dara daaaat süper arda

Ohh ne iyi etmissiniz.

Bende esime dun dedim kis geliyo kapanicaz diye.iyice giydirir cikariz dedi.sevindim valla:))
aferin esine çok sevındım cqnım

hadi istedigin gibi bulursn ferah ferah

kızlar oto koltuğu aldınız mı? aldıysanız ne marka yazar mısınız?
mamamia gerçi biz 4 sene oldu 9-25 kg 4yıl önce 230tl

saol canım dae kıs bütün bebıslere yururken sond O paytak korkuyor ondan heran pat dusecek diye denge zor iş

Kızlar kızımın ilk doğumgününe özenmek istiyorım :) abartı bal kabağı arabası şeklinde vs pastalar mı yoksa sadece çiçekli pasta mı bilemedim.. Siz en çok hangisini beğendiniz? Fikir verirseniz sevinirim :))

Önümde naz yazan pastanın güzel hali benim babshower pastamdı prenses geliyor konseptinde.. Şimdi elimde hep prenses süsleri var diye bu konsepte devam edicem..

Eklentiler

• image.jpeg
    26 KB · Görüntüleme: 72
  • image.png
    209,3 KB · Görüntüleme: 67
  • image.png
    266,1 KB · Görüntüleme: 64
  • image.png
    242,7 KB · Görüntüleme: 80
  • image.jpeg
    45 KB · Görüntüleme: 61
  • image.png
    142,1 KB · Görüntüleme: 68
  • image.jpeg
    136,3 KB · Görüntüleme: 62
Pinking Tree o pastalar ne öle gızzz :) çok güZel hepsi ya:) valla hepsi güzel hepsinden küçük küçğk yaptır insan seçim yapamıyo :)
Offf ben ne yapcam bı doğum günü işini ya. Çekirdek ailemizle kutlama yapmayı düşünüyorum. Sade bişey. Ama sizin bu araştırmalarınızı gördükçe canım çekiyo ama kimseyi çağırmayı düşünmüyorum ya. Arkadaşlarımı çağırsam çok kalabalık oluruz bide bayan bayana yapmamız gerekir eşimde olsun istiyorum. Komşuları çağırsam bu sefer arkadaşlarıma ayıp olcak. Keşke memlekette olsaydık ya anneler babalar dayılar teyZeler kuzenler kutlardık hem yardımcıda olurlardı hazırlıklarda...neyse aklı ermiyo daha büyüyünce yaparım artık daha kalabalık.

Bu arada çok şükür bugün iyiyim dün oğlum izin verdiği sürece yattım akşam zaten eşim olduğu için iyice dinlendim. Sağolsun eşim bulaşıkları makineye yerleştiriverdi toparlayıverdi mutfağı. Ama ne hikmetse ben hasta olduğumda yada bi yerim ağrıdığında oda hasta oluyp yada bi yeri ağrıyo yada çok yorgun oluyo :) bulaşıcı heralde benim hastalıklarım ağrılarım :) ama sağolsun yardımcı oluyo yinede :)

Hepsinden küçük küçük fikri güzelmiş:)) biz eşimle hep aynı zamanda aynı yerden ağrır hrr yerimiz. Hatta önce sen söyle vs derdik:) şimdi onun da bulantıları kilp vermesi başladı :)) ben hamileyim ya o da yetişti. O işte ayağını vurmuş akşam geldi ayağım ağrıyor. Sağ topuğun di mi dedim benim de felaket ağrımaya başladı öğlen :))

Çok geçmiş olsun bence ilk dgünü anne bana çocuk pasta başknda öum üfleyen foto:) bu yeterli... Ben ilkinde özenip diğerlerini umursamoycam artık:) onun yerine başka faaliyetler ypsrım

Pinking Tree o pastalar ne öyle ben onları kestirmem ki:) naz yazani beğendim:) ben böyle konsept falan yapmıycam isterim tabi ki ama benim odunun tepkisi malum ne diye üzeyim kendimi olmayacak iş için:)

Naz yazan pastayı yaptırmışlardo bana aynısı olmasın istiyorum bakalım..
Canım maksat mutlu aile tablosu oluşturmak benim elimde kalan süsler var diye prensesli plsun diye uğraşıyorum yoksa hiç hevesim kalmadı.. :)

selam kızlar napıyonuz :) bissürü sayfa birikmiş hepsini okuycam inşallah giremiyorum pek ya oğluşum emeklemeye başladı tutunup kalkıyo artık koltuklara üniteye tutunup gidiyo çok geveze dedede bababa dıgıldıgıldıgıl(o ne oluyosa) diyo hep yaramazlık yapmak istiyo onun peşinde gezmekten nasıl akşam olduğunu anlamıyorum bile.. dişimiz daha yok :)
Pinking Tree canım hamileymişsin çok tebrik ederim Allah yardımcın olsun inşallah saglcakla kucagına alırsın serrayla büyürler beraber oh arkadaş olurlar birbirlerine
I imspecial 'cum canım gecenlerde doğumgünün oldugunu okudum ama yazamadım kusura bakma aklımdaydın hep..Nice nice yıllara ailenle sevdiklerinle tatlı oğluşunla şeker kızınla saglıklı mutlu huzurlu güzel bir ömür versin Allahım..
minione canım bugün rüyamda seni gördüm sizin eve geliyoduk oğluşla :) arda tahayı seviyodum sende çok misafirperverdin mutlu olmuştun geldiğimize bikaçgün kalın diyodun
PINAR45 hoşgeldin canım görünmüyosun pek

Nego canım sende pek yazmıyodun bi ara düğün falan o vakitler.. senide özledik döndün mü temelli. hoşdöndün o zaman :)

ay kızlar hepinizi çok çok özledim valla hep aklımdasınız hepiniz. şu bikaç gün daha yokum biraz. sonra hep buralardayım inşallah sohbetinizi okumayı özledim bu arada yürümeye başlayan bebişler oldu mu bakayım merak ederim hep :)

Kızlar bu oğlan öldürcek bizi gülmekten ya :) biz oturma odasında yerde yatıyoz ya dün gece o uyuyo bizde eşimle mutfakta pturuyoduk bebek telsizi var ses geldi kalktım baktım bizimki uyanmış ( uyanmış derken gözleri kapalı kalkıyo) koltuğa tutunup kalkmış kafayı koltuğa koymuş yarıldık gülmekten. 5 dakika yattı öyle :) az öncede yatak odasına yere yatırdım odayo süpürcektim ( bugün temizlikçimiz gelemicekmiş ) benim dolabımı karıştırmayı çok seviyo benim dolabın kapağıda sürgülü azcık açık kalmış uyanır uyanmaz heyecanla dolap karıştırmaya gitti :)görseniz sanki yeni uyanan o değil :) güle güle karıştırdı :) eşim bende böyle dinç uyanmak istiyorum diyo :)

Uuuuuu çokk güzeller hepsiiiiii
Tercih yapamıyorummm ben yaaa hepsi gzll
Şa şayı severim yapamam ama imkan varsa o kocaman külkedisi masalı olsun olmuşken

Hahaaahaaa aynen yaaa
Bende istiyorum öyle dinç uyanmayı ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…