2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
On numara beş yıldız olmuş bayıldımmm:) tüm hazırlıkları kendin yapıp bastırabilirsin aslında :)
Dün geceden beri bende öyle karar aldım
Size bahsettiğim etiketçi bile fiyat vermek için üö gündür geri dönmedi
Kazara sşpariş versek demek etiket yalan oluvaktı
Diğer bikaç etiketçi inAnılmaz farklı fiyatlar verdiler
Yazıcıdan gzl sonuç alsam evde basıcam ama malesef sonuçlar gzl çıkmıyor

Selam şekerler bugün alışverişe çıkacaz oğlumla pazar günü evlilik yoldönümüz eşime hediye almayı düşünüyorum eşim hatırlamayacak kesin bu aralar kendini işe vermiş ben onu utandıracam tabi utanırsa:))

Ev almayı düşünüyorz bu sayede eşim işkolik oldu malum ev fiyatları uçmuş şuan bizim düşündüğümüz semtte evler bi on sene önceki villa fiyatları:KK43:
Hayırlısı olsun cnm
Bizemi komşu geliyorsunux yoksa

Kizlar seker hamuru malum zararli, simdi nakedcake cikmis, ciplak kek yani, ustunde krema hamur yok ama harika ve sik duruyor, kiz anneleri ozellikle dusunebikir uzerine civek filan koyuyorlar ben cok begendim
BU SENE bunlar mı moda oh be krem santıyı kusursuz sıvayamıyordum pasta yapınca
moda dıye yuttururum artık :KK53:

@Mrssuperfine ishal hakkında haklısın kesmemek gerek o kadar da kadir beyin mesajları okuduğum halde panik oldum:) kendi haline bıraktım bol su emzirmeyle devam:) mikrobik olsa ateş olurdu zaten, sıvı olduğu için değil canım 7- 8 kere sulu dolu dolu yapıyor yaparkende ağrısı var belli, karnı da gurul gurul.
Dün kapının önüne çıkardım yağmur sepeliyordu, uuuu vuuu diye diye bir hal oldu:) eve geldik pamuk gibi sakindi:) her gün çıkaracam inşallah, bugunde bisikletciye tekeri sorucam
cok ıyı yapmışın dıyene bak sen cıkarıyn mu dıye sorsan 2 haftadır evdeyız kuflendık dura dura :KK53: yarın cıkıyoruuz ama sukur

PINAR45 PINAR45 Sure 7 kere okunacak canım inşallah şifa olur

Canım ishal bulaşıcı maalesef şöyle ki eğer bebeğinin altını değişirken o kaka bir yere bulaştıysa, ya da değişen elini iyi yikamadiysa, o da benim bebeğimin oynadığı ağzına götürdüğü bir şeye degdiyse bulasiyor, bu konuda da eltime güvenemiyorum kendisi sık sık mikrobik ishal oluyor ilaç kullandı kaç kere, bebeği de oluyor hep.
of offff off mıdem kalktı allah akıl fıkır versın

nnightsaill nnightsaill geçmiş olsun, ağrı kesici al, birak dağınık kalsın önce sen bebeğin, bunu temizlik duzen takıntılı bir hatun söylüyor:) kağıt havluyu yemesinde Çağlar, benimki bayılıyor peçete kağıt yemeye, komşularınla aran iyiydi gelen olmaz mı yardım için
aa bende aynısını yazmısım havlulara dıkkat hanımlar bızımkının bı kere kakasındn cıktı öyykkkk

I imspecial kızlarr 475 liracılmış
Üstündeki figürden ötürü tabi :)))
aman oda bişey mi nolcak feda olsun :KK45:

Canım skıldı oturdum photoshopta oğluma arkafon afiş yaptım :)))Eki Görüntüle 1686211
:KK55: super olmuş yazıcı renkli olan kırtasıyelerde kuşe kağıda bastır tanesi 25kurus fala

@eflalim kuzum yazacam bi guest olmadı eymenım kılı alması böle güzel masallah:nazar::nazar: ishal zordur canım ınsallah diştendir bu arada montunhz hayrlı olsun bahçede oturmakta güzel keşke bahçe olsa ınecek:nazar:

Birde geçen gün kaynim yine oğluma nazar etti:) benim minik kucak sever onun ogluda kıpır kıpır durmaz kucakta, ne güzel bu oğlan kucakta duruyor bizimkide dursa dedi, bende masallah de x dedim ohhh:) maşallah ya bir şey demedimm diyor, peşinede bu oğlanin ayaklar ne sıcak bizimkinin ki buz gibi dedi:KK53:
hay o agzın kapansın hemı dıyeydın :KK53:

Selam kızlar bugün yiğit i araştırma Hastanesi ne götürdük ordada aynı sonuç çıktı taşlarınin iki tanesi ilaçla eriyebilecek kucuklukteymis ama bi tanesi 1 santime yakınmis ilaçla erimeyebilirmis . Yarın da ürolojiye gostercez ilaçla erimeyendense kırılma yapilacakmis . Birde bir sürü tahlil aldılar genetige gidecek neden oluştuğu arastiralacak bir ay sonra çıkacak sonuçlar inşallah bişey çıkmaz. Uzuntuden hastanede midem bulandı . İnsanın çocuğunun hasta olmasi hiç bişeye benzemiyor . Keşke bende olsaydı o taşlar canım çok sıkılıyor.

minione minione bizim ilk ateşle başladı çok atesleniyodu doktor disten diyodu bunun dışında idrarda kanlı leke gördüm sonradan huzursuzluk gece uyumama başladı ve kusmaya başladı . Daha önceden farkedilseydi belkide buyumezdi taş büyüyüpte rahatsızlık verene kadar belirti vermedi.

@eflalim benimde demek istediğim oydu . Yani grip gibi bulaşıcı değil ama dediğin gibi kakasindaki mikrop eline ayağına yada annesi bezini degistirince elini yikamadiysa geçer tabikide . Zaten temiz değil diyorsun olabilir . Bizdede oluyo zaman zaman ishal dün ultrasonda da bagirsaginda sivi akımı cikti . Doktor taş yapar dedi ilaç vermedi .

X