Dün geceden beri bende öyle karar aldımOn numara beş yıldız olmuş bayıldımmm:) tüm hazırlıkları kendin yapıp bastırabilirsin aslında :)
Hayırlısı olsun cnmSelam şekerler bugün alışverişe çıkacaz oğlumla pazar günü evlilik yoldönümüz eşime hediye almayı düşünüyorum eşim hatırlamayacak kesin bu aralar kendini işe vermiş ben onu utandıracam tabi utanırsa:))
Ev almayı düşünüyorz bu sayede eşim işkolik oldu malum ev fiyatları uçmuş şuan bizim düşündüğümüz semtte evler bi on sene önceki villa fiyatları
ELİMİN KİRİ
Brimax römör aldım canımkızlar oto koltuğu aldınız mı? aldıysanız ne marka yazar mısınız?
BU SENE bunlar mı moda oh be krem santıyı kusursuz sıvayamıyordum pasta yapıncaKizlar seker hamuru malum zararli, simdi nakedcake cikmis, ciplak kek yani, ustunde krema hamur yok ama harika ve sik duruyor, kiz anneleri ozellikle dusunebikir uzerine civek filan koyuyorlar ben cok begendim
cok ıyı yapmışın dıyene bak sen cıkarıyn mu dıye sorsan 2 haftadır evdeyız kuflendık dura dura@Mrssuperfine ishal hakkında haklısın kesmemek gerek o kadar da kadir beyin mesajları okuduğum halde panik oldum:) kendi haline bıraktım bol su emzirmeyle devam:) mikrobik olsa ateş olurdu zaten, sıvı olduğu için değil canım 7- 8 kere sulu dolu dolu yapıyor yaparkende ağrısı var belli, karnı da gurul gurul.
Dün kapının önüne çıkardım yağmur sepeliyordu, uuuu vuuu diye diye bir hal oldu:) eve geldik pamuk gibi sakindi:) her gün çıkaracam inşallah, bugunde bisikletciye tekeri sorucam
of offff off mıdem kalktı allah akıl fıkır versınPINAR45 Sure 7 kere okunacak canım inşallah şifa olur
Canım ishal bulaşıcı maalesef şöyle ki eğer bebeğinin altını değişirken o kaka bir yere bulaştıysa, ya da değişen elini iyi yikamadiysa, o da benim bebeğimin oynadığı ağzına götürdüğü bir şeye degdiyse bulasiyor, bu konuda da eltime güvenemiyorum kendisi sık sık mikrobik ishal oluyor ilaç kullandı kaç kere, bebeği de oluyor hep.
aa bende aynısını yazmısım havlulara dıkkat hanımlar bızımkının bı kere kakasındn cıktı öyykkkknnightsaill geçmiş olsun, ağrı kesici al, birak dağınık kalsın önce sen bebeğin, bunu temizlik duzen takıntılı bir hatun söylüyor:) kağıt havluyu yemesinde Çağlar, benimki bayılıyor peçete kağıt yemeye, komşularınla aran iyiydi gelen olmaz mı yardım için
aman oda bişey mi nolcak feda olsun
Canım skıldı oturdum photoshopta oğluma arkafon afiş yaptım :)))Eki Görüntüle 1686211
hay o agzın kapansın hemı dıyeydınBirde geçen gün kaynim yine oğluma nazar etti:) benim minik kucak sever onun ogluda kıpır kıpır durmaz kucakta, ne güzel bu oğlan kucakta duruyor bizimkide dursa dedi, bende masallah de x dedim ohhh:) maşallah ya bir şey demedimm diyor, peşinede bu oğlanin ayaklar ne sıcak bizimkinin ki buz gibi dedi
Benımkıde peçete kağıt sünger hastasıaa bende aynısını yazmısım havlulara dıkkat hanımlar bızımkının bı kere kakasındn cıktı öyykkkk
Masallah kocaman.ee topigimizin abisi beklenir.Kızlar oğluma kocaman maşallah artık yürüyor
7-8 adım gıdıyor daha hızlı gıtmedk ıstedıgınde emekliyor