Ne kadara aldın? Ben de o markayı kydetmiştim ama sonra pahalı diye kıyamadım:) ablamınkini aldık ama kullanamıyoruz daha:)
Küçük spatulayla vs değil de büyük bıçak arkası ile sıva mesela.. Ben bu konusa öok takıntılıyım elli saat uğraşır dümdüz yaparım ama sonra keserken bozulunca mahvolurum
( :)))) eşim de gözleiemin içine bakar güler:))
3 normal canım. Doyuyor demek ki maşallah der büyükler :)
Ayy benimki de.. Öyle vir hızla ağzına tıkıyor ki iki eliyle:)))
Maşallah ahmet paşaya. Büyüdü adımladı yaşından önce:) ipeğin de katkıları vardır tabi:) hep sağlam sğlıklı adımları olsun inş:))
Benim kızım da yürüyordu ama bıraktı artık yürümüyor
(
Hastanede acilde başkasının bebeğini görmeye bile dayanamıyorum ben onlar ağlıyor anne baba perişan... Allah yardımcın olsun canım inş çabucak toparlanır siz anlamadan gider taşlar
Yine fark etmişsiniz canım ben olsam alerji diş vs diye geçiştirirdim aklıma gelmezdi..
Benim ailem hep avrupa yakasında o yüzden avrupa yakasının her köşesine kabulüm:))) ama evlendiğimden beri anadolu yakasındayız
( kvlere yakınım ama allah var hiç rahatsız etmezler evdeysek:) evde değilsek sıkıntı:))) ama kendi ailemi yakın olsam bebeği bırakırım vs vs. Çok özledim karşıyı.. Ben avrupa yakasındsn bakıyorum eşim de beykoz taraflarından bakıyor beni ikna için:) hayırla bulalım inş evleri:)
Aynen öyle bu evimin mutfağı salon kadar ama neyleyeyim yalnız olduktan sonra:)