İnşallah canım Sağol . Ümit her zaman vardır canım iki aya kadar düzelir inşallah . Allah büyük .PINAR45 canım inanıyorum ameliyatsız geçecek sizin ki, duan için amin, dr bize kesin dese de umudum var benim iki ayda inebilir:) Rabbim ol desin yeterki. Nazar ederler ediyorlar canım maalesef haset insan çok
Tamam canım bunuda deneyeyim inşallahah canım kesinleşti mi ameliyat inşallah kolayca atlatır korkma bizde ipekle genel anestezi almıştık inş kolayca geçecek...böbrek içinde Allah korktuguhuza uğratmasın
Aynen canım ya valla kocam ben yorgunsam yorgunhatta nöbet dönüşü ikimiZde bitap oluyoruz o isten ben bebelerdrn
bende istiyorummm
enerjin gezince yerine gelmiş ohhh miss
kolay gelsin canım kutucuğa sevgiler ikramlardan bende isterim
ben silikon kaldi sanmistim silikonu kaldıracak malzeme tekrar silikon diyecektim ama fikir vermişler ve kalkmış zatenbence kaymasini engellemek için orayi bi cifle ve kurula cidi direk dök sonra kurula islatmadan
Bencede uzmsnsn topuğun enlerini secsek bende en titiz ana diyebilirimPinking Tree ilahi ne uzmanım ama ev işlerinde:)
Pinking Tree kizz hamilemisin :) maşallah sana :) . Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Dışarı çıkmayı abarttim:) baktım hava iyi eltimden bebek arabasını aldım, hem öğlen çıktık hem akşam üzeri okula gittik:) öğlen önce markete gittik büyük paşama arkadaşlarına dağıtsin diye şeker aldık onu bırakıp parka gittik güya parkta oynatacaktim uyudu kuzum:) yine markete gittik bir saat oyalandim açık hava yaradı eve geldik uyudu epey:)
Ohhh sedanız olsun bu ara bizim burda hava güzel ama iste sınıflarda hasta çok korkuyo insan bebelere bulaşır çok kalabalik yerlere girince diye parkta falan çok muhattap olmadan gezdirinDışarı çıkmayı abarttim:) baktım hava iyi eltimden bebek arabasını aldım, hem öğlen çıktık hem akşam üzeri okula gittik:) öğlen önce markete gittik büyük paşama arkadaşlarına dağıtsin diye şeker aldık onu bırakıp parka gittik güya parkta oynatacaktim uyudu kuzum:) yine markete gittik bir saat oyalandim açık hava yaradı eve geldik uyudu epey:)
Valla bize de şok oldu:)) evet canım artık ben de iki çocukla kafayı yiyenler kervanında olucam
Amin canım inş sağolasın... Darısı sana:))
Hiiiiiiii darısı sana diyooValla bize de şok oldu:)) evet canım artık ben de iki çocukla kafayı yiyenler kervanında olucam
Amin canım inş sağolasın... Darısı sana:))
Ay ben şok iptal biri daha diyo üçüncü diye ayy bayilacamask olsun kız ne kafayı yemesi kalabalık düğün yapıyoruz biz onun ikin tane unuttun mu darısı üçe