2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Eşime izin al gel iyi değilim dedim alamam diyo ya uyuz oldum. Hastalık olduğunda amirleri izin veriyo aslında. Neymiş diğer çalışan yokmuşmuş sinir oldum ya. OğlanaNasıl bakcam nasıl yemek yapcam mutfak nasıl toparlancak offf offff cok kotuyum yaa uzandım şimdi oğlanda kağıt havluyu aldı bi güzel rulodan çıkardı hepsini ruloyu inceliyo şuanda

Kizlar seker hamuru malum zararli, simdi nakedcake cikmis, ciplak kek yani, ustunde krema hamur yok ama harika ve sik duruyor, kiz anneleri ozellikle dusunebikir uzerine civek filan koyuyorlar ben cok begendim
Bu pastalar çok güzel ama kokoş ruhum için yeterli değil:)) ben yazın böyle pasta yapar üstüne ortanca Gül falan koyarım dallarla süslerim misafirler hayran kalır gerçekten..

Ama kızımın yiyecek pastayı Evde kendim yapıp yedireceğim ailelerden gizli olarak:) hem pasta vermiyorum diye sırdır yapmasınlar hem sağlıklı beslensin hem canı çekmesin hehehe:))

Kağıt havluyu ziyan etsin sesi çıkmıyorsa boşver. Evi toplamayı unut öncelikli değilsin
Yatarak dinlenmeye çalış öncelikler yap Çağlar'a yemek alt değiştirme gibi sonra sal odaya gitsin dağıtsın iyi olunca toplarsın:) bir de ağrı kesici aşabilirsin ilk gün çok zor oluyor ( allah yardımcın olsun..

Pinking Tree ishal hakkında haklısın kesmemek gerek o kadar da kadir beyin mesajları okuduğum halde panik oldum:) kendi haline bıraktım bol su emzirmeyle devam:) mikrobik olsa ateş olurdu zaten, sıvı olduğu için değil canım 7- 8 kere sulu dolu dolu yapıyor yaparkende ağrısı var belli, karnı da gurul gurul.
Dün kapının önüne çıkardım yağmur sepeliyordu, uuuu vuuu diye diye bir hal oldu:) eve geldik pamuk gibi sakindi:) her gün çıkaracam inşallah, bugunde bisikletciye tekeri sorucam

PINAR45 Sure 7 kere okunacak canım inşallah şifa olur

Canım ishal bulaşıcı maalesef şöyle ki eğer bebeğinin altını değişirken o kaka bir yere bulaştıysa, ya da değişen elini iyi yikamadiysa, o da benim bebeğimin oynadığı ağzına götürdüğü bir şeye degdiyse bulasiyor, bu konuda da eltime güvenemiyorum kendisi sık sık mikrobik ishal oluyor ilaç kullandı kaç kere, bebeği de oluyor hep.

Günaydın hanımlar, dün kuzumu çıkardım bahçeye ikimizde mutlu olduk:) ben ya hep ya hiçciyim galiba dışarı deyince tam tekmil hazırlanıp park avm yürüyüş olarak algılıyorum:) tekeri yaptırayim okula da gideriz artık:)

Birde öfke kontrolü için psikiyatrist ilaçsız bir sey yapabilir mi kaç kere randevu aldım gitmedim

Sağolun kızlarr. Komşularımdan biri Kuran kursunda şuanda ötekininde 6 yaşında oğlu var fena hareketli onu çağırırsam daha beter olurum maalesef. Öğleden sonra çağırcam zaten kursta olanı ben yatayım azcık gerçi zaten yatıyom kalkmıyo kafam. Eşime tavır yaptım belki izin alır. öğleyin gelince anlaşılır bakalım alıp almadığı.

Cokk gecnis olsun canimm.acil sifalarr.bu Hastalik dinlenerek geciyo.evin kalsin birak kalkarsan iyilesmen gecikir.

Ohh ne iyi etmissiniz.

Bende esime dun dedim kis geliyo kapanicaz diye.iyice giydirir cikariz dedi.sevindim valla:))

Selamlar oğluma astronot mont aldım, 80 cm kızlar tam oluyor büyüğü yoktu aldığım yerde, çarşıya çıkıp almak demek çoook beklemek demek:) ne dersiniz alayım mı iade mi edeyim

Gecikmeli kızamık aşısını yaptırdım bugün çok ağladı kuzum, ishal yüzünden kilo vermiş bu ay aldı güya 200 gr gitmiş geri

Selam şekerler bugün alışverişe çıkacaz oğlumla pazar günü evlilik yoldönümüz eşime hediye almayı düşünüyorum eşim hatırlamayacak kesin bu aralar kendini işe vermiş ben onu utandıracam tabi utanırsa:))

Ev almayı düşünüyorz bu sayede eşim işkolik oldu malum ev fiyatları uçmuş şuan bizim düşündüğümüz semtte evler bi on sene önceki villa fiyatları

CanIm şu saatten sonra kg almaz bu kışı rahat geçirirsiniz bence iade ile ğraşma
Ama seneye giyemez değil mi? Giymesini düşünüyorsan değiştir..

Nerde ev bakıyorsunuz Canım. Valla fiyatlar almış başını gidiyor ( seçim sonrası düşer diye bekliyorduk bizim de ev almamız lazım gitmeden evvel eşyaları vs taşınıp gitmemiz lazım ama zor bu gidişle.. Bir de geniş mutfak hayalim :) inş olur :)

Pinking Tree canım maşallah kilo aldı kuzum bu ay muhallebisine sma mama kattımbir kutu bitirdik sşükür, hep aldırıyordum çöpe gidiyordu, aldığı kilonun 200 gr gitmiş olsun artık üzülmuyorum iyi kötü yiyor ya hamdolsun diyorum, hem kilo alınca iyice nazar ederlet:) geçen gün yazmıştı sende nazar konusunda cevap veremedim pc yok ya:) serraya da degmis nazar insan sinir oluyor sen özen üstüne titre kem gözler nazar etsin bu nazar eşimle sorunlarımızın temeli buna eminim artık çünkü 4 senedir memleketteyiz 4 senedir çok kötü aramız, hani yazmıştım buraya bir aile dostu var çok inançlılar layıkıyla yaşıyorlar inançlarını, o abla bayramda gittiğimizde arkamizdan Kuran okumuş sağolsun nefesi kuvvetli dediklerinden, o kadar rahatsızlandım ki okuduktan sonra sana söylemedim üzülme diye zaten çok uzgundun o gün, üstünüzde çok nazar var dedi, evime gelmişti geçenlerde o zaman söyledi, evinizde ağırlık var sizin canım bol bol Kuran okuyun dedi, kv de bana çıkınca ağırlasiyor, sağolsun o da okuyunca hafifletir insanı, ayyy ne uzattım ya ne alakaysa:) :)

Seneye giydirmem canım yürüyecek ya astronotla hareket edemez:) dursun o zaman o kadar yolu yürüyemem daha:)

Birde geçen gün kaynim yine oğluma nazar etti:) benim minik kucak sever onun ogluda kıpır kıpır durmaz kucakta, ne güzel bu oğlan kucakta duruyor bizimkide dursa dedi, bende masallah de x dedim ohhh:) maşallah ya bir şey demedimm diyor, peşinede bu oğlanin ayaklar ne sıcak bizimkinin ki buz gibi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…