- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 39
Bu pastalar çok güzel ama kokoş ruhum için yeterli değil:)) ben yazın böyle pasta yapar üstüne ortanca Gül falan koyarım dallarla süslerim misafirler hayran kalır gerçekten..Kizlar seker hamuru malum zararli, simdi nakedcake cikmis, ciplak kek yani, ustunde krema hamur yok ama harika ve sik duruyor, kiz anneleri ozellikle dusunebikir uzerine civek filan koyuyorlar ben cok begendim
Eşime izin al gel iyi değilim dedim alamam diyo ya uyuz oldum. Hastalık olduğunda amirleri izin veriyo aslında. Neymiş diğer çalışan yokmuşmuş sinir oldum ya. OğlanaNasıl bakcam nasıl yemek yapcam mutfak nasıl toparlancak offf offff cok kotuyum yaauzandım şimdi oğlanda kağıt havluyu aldı bi güzel rulodan çıkardı hepsini ruloyu inceliyo şuanda
On numara beş yıldız olmuş bayıldımmm:) tüm hazırlıkları kendin yapıp bastırabilirsin aslında :)Canım skıldı oturdum photoshopta oğluma arkafon afiş yaptım :)))Eki Görüntüle 1686211
Sağolun kızlarr. Komşularımdan biri Kuran kursunda şuanda ötekininde 6 yaşında oğlu var fena hareketli onu çağırırsam daha beter olurum maalesef. Öğleden sonra çağırcam zaten kursta olanı ben yatayım azcık gerçi zaten yatıyom kalkmıyo kafam. Eşime tavır yaptım belki izin alır. öğleyin gelince anlaşılır bakalım alıp almadığı.nnightsaill geçmiş olsun, ağrı kesici al, birak dağınık kalsın önce sen bebeğin, bunu temizlik duzen takıntılı bir hatun söylüyor:) kağıt havluyu yemesinde Çağlar, benimki bayılıyor peçete kağıt yemeye, komşularınla aran iyiydi gelen olmaz mı yardım için
Cokk gecnis olsun canimm.acil sifalarr.bu Hastalik dinlenerek geciyo.evin kalsin birak kalkarsan iyilesmen gecikir.Sağolun kızlarr. Komşularımdan biri Kuran kursunda şuanda ötekininde 6 yaşında oğlu var fena hareketli onu çağırırsam daha beter olurum maalesef. Öğleden sonra çağırcam zaten kursta olanı ben yatayım azcık gerçi zaten yatıyom kalkmıyo kafam. Eşime tavır yaptım belki izin alır. öğleyin gelince anlaşılır bakalım alıp almadığı.
Ohh ne iyi etmissiniz.Günaydın hanımlar, dün kuzumu çıkardım bahçeye ikimizde mutlu olduk:) ben ya hep ya hiçciyim galiba dışarı deyince tam tekmil hazırlanıp park avm yürüyüş olarak algılıyorum:) tekeri yaptırayim okula da gideriz artık:)
Birde öfke kontrolü için psikiyatrist ilaçsız bir sey yapabilir mi kaç kere randevu aldım gitmedim
Selamlar oğluma astronot mont aldım, 80 cm kızlar tam oluyor büyüğü yoktu aldığım yerde, çarşıya çıkıp almak demek çoook beklemek demek:) ne dersiniz alayım mı iade mi edeyim
Gecikmeli kızamık aşısını yaptırdım bugün çok ağladı kuzum, ishal yüzünden kilo vermiş bu ay aldı güya 200 gr gitmiş geri
Selam şekerler bugün alışverişe çıkacaz oğlumla pazar günü evlilik yoldönümüz eşime hediye almayı düşünüyorum eşim hatırlamayacak kesin bu aralar kendini işe vermiş ben onu utandıracam tabi utanırsa:))
Ev almayı düşünüyorz bu sayede eşim işkolik oldu malum ev fiyatları uçmuş şuan bizim düşündüğümüz semtte evler bi on sene önceki villa fiyatları