Oo tatlişko oğluna değil bikaçgün aylarca kalabilirsinizzz beraber d günü yaparıxselam kızlar napıyonuz :) bissürü sayfa birikmiş hepsini okuycam inşallah giremiyorum pek ya oğluşum emeklemeye başladı tutunup kalkıyo artık koltuklara üniteye tutunup gidiyo çok geveze dedede bababa dıgıldıgıldıgıl(o ne oluyosa) diyohep yaramazlık yapmak istiyo onun peşinde gezmekten nasıl akşam olduğunu anlamıyorum bile.. dişimiz daha yok :)
Pinking Tree canım hamileymişsin çok tebrik ederim Allah yardımcın olsun inşallah saglcakla kucagına alırsın serrayla büyürler beraber oh arkadaş olurlar birbirlerine
I imspecial 'cum canım gecenlerde doğumgünün oldugunu okudum ama yazamadım kusura bakma aklımdaydın hep..Nice nice yıllara ailenle sevdiklerinle tatlı oğluşunla şeker kızınla saglıklı mutlu huzurlu güzel bir ömür versin Allahım..
minione canım bugün rüyamda seni gördüm sizin eve geliyoduk oğluşla :) arda tahayı seviyodum sende çok misafirperverdin mutlu olmuştun geldiğimize bikaçgün kalın diyodun
PINAR45 hoşgeldin canım görünmüyosun pek
@eflalim canım sende pek yazmıyodun bi ara düğün falan o vakitler.. senide özledik döndün mü temelli. hoşdöndün o zaman :)
ay kızlar hepinizi çok çok özledim valla hep aklımdasınız hepiniz. şu bikaç gün daha yokum biraz. sonra hep buralardayım inşallah sohbetinizi okumayı özledimbu arada yürümeye başlayan bebişler oldu mu bakayım merak ederim hep :)
Adet mi olacaksın acabaaa??? Olabilir mi????Yaaahayırdır inşallah
Bugünçok mutsuzumm
Kendimi beğenmiyorum sinirlerim bozuk herşeye sinir oluyorumm
İçimde hiçbirşeye karşı heves yok
Enerjim çok düşük
Yeni bitti tatlımmmAdet mi olacaksın acabaaa??? Olabilir mi????
Bende bugün aksine pek bi dinç pek bi mutluyum. Dün iyi dinlenmişim galibaa. Bide hava çoook güzell :)
Bizde gittik 1 saat takıldık geldik :) daha kalacaktımda uykusu geldi mızırdanmaya başladı sıpa :) park banada iyi geliyo ya ordaki annelerle sohbet ediyoruz :) çocuk bakanlar oluyo onlara sorular soruyorum :) sosyalleşiyorum ve bu bana çooook iyi geliyo :)Yeni bitti tatlımmm
Meğer güneşlikler çekiliymiş havanın güzelliğini görememişim ruhum sıkılmış
Hemn parka uçtukk çok mutluyuz
Benim doktorum da verebilirsiniz çeşme suyu dedi ama ben 1.5 yaşa kadar kaynatılmalı diye biliyorum. (Bizde kayserideyiz)Canim Kayseri nin suyuna guvenipte iciriyodum . Kirecsiz temiz diyorlardı ama ne kadarda olsa Çeşme suyu bİda vermicem
Weiss 9-25kg 4 yatar isofix yokkızlar oto koltuğu aldınız mı? aldıysanız ne marka yazar mısınız?
750 liraya aldık canım.Ne kadara aldın? Ben de o markayı kydetmiştim ama sonra pahalı diye kıyamadım:) ablamınkini aldık ama kullanamıyoruz daha:)
Küçük spatulayla vs değil de büyük bıçak arkası ile sıva mesela.. Ben bu konusa öok takıntılıyım elli saat uğraşır dümdüz yaparım ama sonra keserken bozulunca mahvolurum( :)))) eşim de gözleiemin içine bakar güler:))
3 normal canım. Doyuyor demek ki maşallah der büyükler :)
Ayy benimki de.. Öyle vir hızla ağzına tıkıyor ki iki eliyle:)))
Maşallah ahmet paşaya. Büyüdü adımladı yaşından önce:) ipeğin de katkıları vardır tabi:) hep sağlam sğlıklı adımları olsun inş:))
Benim kızım da yürüyordu ama bıraktı artık yürümüyor(
Hastanede acilde başkasının bebeğini görmeye bile dayanamıyorum ben onlar ağlıyor anne baba perişan... Allah yardımcın olsun canım inş çabucak toparlanır siz anlamadan gider taşlar
Yine fark etmişsiniz canım ben olsam alerji diş vs diye geçiştirirdim aklıma gelmezdi..
Benim ailem hep avrupa yakasında o yüzden avrupa yakasının her köşesine kabulüm:))) ama evlendiğimden beri anadolu yakasındayız( kvlere yakınım ama allah var hiç rahatsız etmezler evdeysek:) evde değilsek sıkıntı:))) ama kendi ailemi yakın olsam bebeği bırakırım vs vs. Çok özledim karşıyı.. Ben avrupa yakasındsn bakıyorum eşim de beykoz taraflarından bakıyor beni ikna için:) hayırla bulalım inş evleri:)
Aynen öyle bu evimin mutfağı salon kadar ama neyleyeyim yalnız olduktan sonra:)
Hanimlarrr lütfen bana fikir verinn, oturma odamin parkesine silikon bulaştı biraz hemen temizledim ama çok kayganlasti yer yürürken çok zorlanıyorum.
Hele kizim emeklerken elleri kollari yana doğru açılıyorsonrada bize bakip ayyyy diyo cok gülüyorum ya ama bi çözüm bulmak zorundayım yarın öbürgun yürüyecek inşallah, halimda kayiyo yani nasil bisey anlamadım. Sicak suyla sildim, çamaşır suyuyla sildim bunlar olmadı. önerebileceğiniz başka bir şey var mı??
Teşekkürler canım tavsiyelerin için ama işin ilginci yerde silikon kalmadi hepsini temizledim ilginc bir sekilde parke kayiyor. Bende anlamadım.Aslında silikonun kaymayı önlemesi lazım. Yurtdışında halı altına ba yapıyorlar. Yapışkan ile çekmeyi denesen, jiletle kazısan ya da en iyi çözüm eritmek kaynar su döksen sonrada ellemeden-yanmadan müdahale etsen?
Çok geçmiş olsun. Ben de parkeme kocaman erimiş mum dökmüştüö nerdeyse bir metrekare... Jiletle kazımış sonra da arapsabunu ile fırçalamıştık
Teşekkürler canım tavsiyelerin için ama işin ilginci yerde silikon kalmadi hepsini temizledim ilginc bir sekilde parke kayiyor. Bende anlamadım.
Arapsabunumu denesem acaba
Ay canım Allah razı olsun çok iyi fikir, ben yarin hemen bakayim inşallah işe yarar. Tabi @eflalim in de tavsiyesi olursa dikkate alırım maşallah oda çok hamarat ve bilgili.Arapsabunu daha mı kaydırır acaba? Eflalim krsin yardımcı olur sana:) ev işlerinde uzman olan o..
Ama koçtaş bauhous givi yerlerde temizlik kısmında kaydırma önleyici deterjanlar vs var mesela hastane mc donalds gibi yerlerde döküyorlar temizleme suyuna. Bir de onlarla mı silsen acaba?
ah canım kesinleşti mi ameliyat inşallah kolayca atlatır korkma bizde ipekle genel anestezi almıştık inş kolayca geçecek...böbrek içinde Allah korktuguhuza uğratmasınPINAR45 ishal konusunda yanlış anlamamistirsin umarım, her ishal olab bebek pislikten olmuyor:) onu demek istemedim yanlış anlaşılmıyim, eltiminki hep virütik oluyor mutlaka anyibiyotik kullanıyor.
Canım bak ilaçla erirmis, bence diğeri de erir, bu kadar yıpratma kendini bazı bünyeler kendi üretiyor, genetik oluyor gerçekten, babamda abimde erkek kardeşim de var, babadan oğula geçer gibi geçmiş.
Derdin büyüğü küçüğü olmaz ama bak biz ne yapalım tek böbrekli sağlam böbreğine bir şey olsa napariz diyoruz, böbreğimizi veririz diye (Allah korusun) tabi şimdiden düşünüyoruz, 1 yaşında ameliyat olacak sol yumurtası tam inmedi, geçen hafta yine götürdük, ameliyat kesin diyor artık dr, iki ay sonra ameliyat olacakçok korkuyoruz anestezi alacak neticede...
Aynen canım ya valla kocam ben yorgunsam yorgunPinking Tree o pastalar ne öle gızzz :) çok güZel hepsi ya:) valla hepsi güzel hepsinden küçük küçğk yaptır insan seçim yapamıyo :)
Offf ben ne yapcam bı doğum günü işini ya. Çekirdek ailemizle kutlama yapmayı düşünüyorum. Sade bişey. Ama sizin bu araştırmalarınızı gördükçe canım çekiyo ama kimseyi çağırmayı düşünmüyorum ya. Arkadaşlarımı çağırsam çok kalabalık oluruz bide bayan bayana yapmamız gerekir eşimde olsun istiyorum. Komşuları çağırsam bu sefer arkadaşlarıma ayıp olcak. Keşke memlekette olsaydık ya anneler babalar dayılar teyZeler kuzenler kutlardık hem yardımcıda olurlardı hazırlıklarda...neyse aklı ermiyo daha büyüyünce yaparım artık daha kalabalık.
Bu arada çok şükür bugün iyiyim dün oğlum izin verdiği sürece yattım akşam zaten eşim olduğu için iyice dinlendim. Sağolsun eşim bulaşıkları makineye yerleştiriverdi toparlayıverdi mutfağı. Ama ne hikmetse ben hasta olduğumda yada bi yerim ağrıdığında oda hasta oluyp yada bi yeri ağrıyo yada çok yorgun oluyo :) bulaşıcı heralde benim hastalıklarım ağrılarım :) ama sağolsun yardımcı oluyo yinede :)
bende istiyorummmHahaaahaaa aynen yaaa
Bende istiyorum öyle dinç uyanmayı ya :))
enerjin gezince yerine gelmiş ohhh missYaaahayırdır inşallah
Bugünçok mutsuzumm
Kendimi beğenmiyorum sinirlerim bozuk herşeye sinir oluyorumm
İçimde hiçbirşeye karşı heves yok
Enerjim çok düşük
kolay gelsin canım kutucuğa sevgiler ikramlardan bende isterimSelam canlar...hayirli cumalar
misafir im var yarina bebek görme arkadslr gelememisti...okudum ama yazamiyorum.dun aksama kadar temizlik yÃptim bugun bakiyorum eve sanki o yspan ben degilim ev harpten cikmis gibi.
Daha pasta borege hic başlamadım.
Ozleyin azıcık beniii
temizlige devam kactim ben
ben silikon kaldi sanmistim silikonu kaldıracak malzeme tekrar silikon diyecektim ama fikir vermişler ve kalkmış zatenHanimlarrr lütfen bana fikir verinn, oturma odamin parkesine silikon bulaştı biraz hemen temizledim ama çok kayganlasti yer yürürken çok zorlanıyorum.
Hele kizim emeklerken elleri kollari yana doğru açılıyorsonrada bize bakip ayyyy diyo cok gülüyorum ya ama bi çözüm bulmak zorundayım yarın öbürgun yürüyecek inşallah, halimda kayiyo yani nasil bisey anlamadım. Sicak suyla sildim, çamaşır suyuyla sildim bunlar olmadı. önerebileceğiniz başka bir şey var mı??
İnsallah kuzum ameliyatsız iyileşir bebegin ona kocamna maşallah yolluyorum Allah bebekleri korusun@eflalim ameliya olcakt demek üzüldüm sizede geçmiş olsun çabucak toparlanir inşallah . Allah sifasini versin bütün bebeklerimizin . çocugunun hasta olması çok zor keşke bende olsaydı diyorum.
Sende öyle şeyler getirme aklına tek böbrekle yaşayan çok kişi var Allahın izniyle bişey olmaz.
Bizde bugün fakülteye gittik ordada bir sürü test istediler hormon tahlili yüksek çıkmış . Bide vücuttaki fosfor oranı yuksekmis . Salı günü cagirdilar doktorlar toplanıp karar verilecekmis taş kirilacakmi diye . daha bi sürü sonucu almadigimiz testler var kimi salı kimi on kimide bir ay sonra çıkacak .
Doktor çok uzuldugumu görünce üzülme hallederiz annesi bişey olmaz dedi . Bide ameliyat riskide var inşallah öyle bişey olmaz . Dua ediyorum hep .
Taşlar eriyince tekrarlanmamasi için tedavi uygulanacakmis.
Sağol canım benim amin . Allah bütün hastaların sifasini versin.İnsallah kuzum ameliyatsız iyileşir bebegin ona kocamna maşallah yolluyorum Allah bebekleri korusun