2015 Nisan Anneleri

kızlar ben sigaradan hala tiksinmiyorum aksine dahada çok istiyorum normalde 1 paket içerdim ama şimdi günde en fazla 5 e düşürebildim ve davidoffun 1 mg olanından alıyorum diğerleri çok yüksek ama ne yapıcam ben bu sigarayı nasıl bırakıcam bilemiyorum içmedende duramıyorum en çok ona canım sıkılıyor doktor en fazla 5 demişti oda yarım olmak üzere ama içim genede hiç rahat değil tiksinenler varmı sigaradan ne yapsamda bırakabilsem

Canim valla bende oyle bise olmadi seffaf akintim olmadi adete yakin beyaz akinti sonrasi sariydi.bak agzim cok kuruyodu normalde gunde 3-4 lt su icen biriyim ona ragmen dilim damagim kuruyodu ve halen kuruyo.adetin gectimi senin daha varmi yoksa?

haklısın hepsi aynı olmayabilir maşallah büyütmüşsün bir kız lazım sana :) oğluşun var çin takvimine baktınmı

Oğlum kız gözülüyo çin takviminde yani pek güvenmiyorum ben ona hayırlısı artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhabalar bende hamileliğimin 5. haftasındayım tüp bebek tedavisiyle ikiz bebek bekliyorum nasip olursa bende 2015 Nisan annesi olacağım :)

Canim sizin ultrason resminiz kacinci haftaya ait kac mmdi kalp sesi duydunuzmu hayirli olsun ins. Darisi basima

Canim 5 haftalik dedi bu ultrasyona gore ve 6 mm di.bugun yine gittik 7,5mm olmus yani 2 gunde 1, 5 buyumus.kalp atisinida 20 gun sonra gel dedi.doktorum tatile cikacak bende haftaya tatile cikiyorum donuste gidecez doktora.

merhabalar bende hamileliğimin 5. haftasındayım tüp bebek tedavisiyle ikiz bebek bekliyorum nasip olursa bende 2015 Nisan annesi olacağım :)

Hadi bakalım sağlıkla al bebişlerini kucağına
Bayılırım ikizlereeee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim valla bende oyle bise olmadi seffaf akintim olmadi adete yakin beyaz akinti sonrasi sariydi.bak agzim cok kuruyodu normalde gunde 3-4 lt su icen biriyim ona ragmen dilim damagim kuruyodu ve halen kuruyo.adetin gectimi senin daha varmi yoksa?

Gecti canim hemde 8 gun gecti normaldede degilki gecmek en az 2-3 gun oncede lekelenmeler baslar. Ama karin agrim gecti simdide kasiklarim batiyor gogsum sanciyir ama lekelenmem biraz oldu kahverengi anlamadimki simdi bu ne((esime aileme uzulmuyormus gibi davraniyorum ama uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…