canım haydi hayırlısı olsun inşallah kan testindede pozitifleri görürsün hoşgeldin aramıza
ılk kez baktırdım henuz
Çok saol salıdan beri buralardayım ben ama pek sık yazamıyorum çalıştığımdan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sizin normal yolla oldu sanırım benim tüp bebek ve ilk deneme kese gördük sıra kalp atışlarında
Evet çok şkr 2.evladım olacak
Sağlıkla kucağımıZa alalım inş hepimiZ
oo süper sizin 2 bebiş o zaman tecrübelisinizdir siz
Her bebeğin tecrübesi ayrı derler ya bakalım ne olacak oğlum 4yaşında :)
Benimki tamamen adet ilk yogunlaştıgı anda kızgınlıkla birlikte bi sancı gelir ya hah oldum dersin benımki tam öyle iki gündür dün seffaf akıntımın içinde kırmızı bir kılcal damar geçiyordu içinden az öncede yine şeffaf akıntının içinde ince bir toplu iğne başı kadar kırmızı gördüm. Böyle birşey yaşayan varmı kızlar acaba ben adete yakın hamile kaldımda bu sancı ve kırmızılar yeni yerleştiğinimi gösteriyor oof valla bilmiyorum birde agzım çok fena kuruyor gece boyunca her uyandığımda su içiyorum ??????????
haklısın hepsi aynı olmayabilir maşallah büyütmüşsün bir kız lazım sana :) oğluşun var çin takvimine baktınmı
Gözünaydın Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahmerhabalar bende hamileliğimin 5. haftasındayım tüp bebek tedavisiyle ikiz bebek bekliyorum nasip olursa bende 2015 Nisan annesi olacağım :)
Canim sizin ultrason resminiz kacinci haftaya ait kac mmdi kalp sesi duydunuzmu hayirli olsun ins. Darisi basima
merhabalar bende hamileliğimin 5. haftasındayım tüp bebek tedavisiyle ikiz bebek bekliyorum nasip olursa bende 2015 Nisan annesi olacağım :)
Canim valla bende oyle bise olmadi seffaf akintim olmadi adete yakin beyaz akinti sonrasi sariydi.bak agzim cok kuruyodu normalde gunde 3-4 lt su icen biriyim ona ragmen dilim damagim kuruyodu ve halen kuruyo.adetin gectimi senin daha varmi yoksa?
Hadi bakalım sağlıkla al bebişlerini kucağına
Bayılırım ikizlereeee
Gözünaydın Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Bende nisanın küçük annesiyim bende bendee:119::118:
merhabalar bende hamileliğimin 5. haftasındayım tüp bebek tedavisiyle ikiz bebek bekliyorum nasip olursa bende 2015 Nisan annesi olacağım :)