Ben adetime 4 gun varken idrar testyle ogrendim..bence siz hemen kan testi yaptirin adetiniz de baya gecikmis..kanama ile ilgili net birsy diyemem..ama istyorsaniz insallah gebesinizdir:)
İstiyorum valla hemde cok 3.5-4 yıldır hemde tam agustos ayına
tüp bebek ayarladım güç bela eşimi ikna ettim aksilik çıktı yaptıramadım zatende bu ay adetımde başlamadı. Yurt dısında yaşıyorum burada idrarda pozitif görmeden kan testi yapmıyorlar benım normaldede ara kanamalarım olur ama 16 hazirandan beri bir türlü kesilmedi hiç birşey yokken aniden kanama olup giysilerimi batıracak kadar birdende kesilşyordu aile hekimimden randevu aldım bu nedenle beni kadın doğuma göndersin diye dr randevumda tam adet olma tarihime 1 gün kalaydı 30 temmuz yani dr agittiğimde 2-3 gündğr kanamam olmuyordu ama ben yinede madem randevum var gideyim dedim neyse gittim dr kanamaların olmuş hamile oldugunu sanmıyorum ama yarın sabah idrar tedti gel ver dedi verdim testi aldım negatif ayın beşinde ben evde kendim yaptım oda negatiftiama hala adet yok salı gunü aksam beyaz akıntının içşnce kırmızı kılcal damar gibş bşrley gördüm bu arada kasık agrılarım gecti adet sancısına döndü ama hala kanama yoktu dünde yine adet sancım var kanama yok sadece gece akıntım koyu sarı olmustu dün gece bel ve bacak agrımdan uyuyamadım sabah kalktıgımdan beride karnımda agrı var günlük pedde hiç birşey yok ama silerken bşr kaç saat önce açık pembe oldu az önce lavaboya gittim oda yok şimdi karnım çok tuhaf ama şişkin sancılı falan
( ay ne uzun yazdııım pardon kızlar:))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.