2015 Nisan Anneleri

6. haftan lmadan gitme benim dr izne cıkacagı için erken cagırdı göremedı ve elaşlandı benide telaşlandırdı.cuma gitmiştem salı tekrar cagırdı baska dr baktı cok sükür kesemiz gözuktu :nazar::nazar:inşallah senınde gözukur hemencik

inşallah canım ben 6 hafta dedim ama belki 7. haftda giderim doğum yapan arkadaşlarım 7-8 arası git diyorlar kese ve kalp atışı hepsini görürüz ben çok panik yaparım biliyorum kendimi Allah korusun leke ağrı sancı bişey olmadığı sürece geç gitmeyi düşünüyorum

Ben iyiyim valla halsizlik var uyku var ama çalışmaya çalışıyorum :) Benim de canım bişey istemiyor yemekte turşu vardı onu yedim yine :KK1:

ben normalde tatlıyı cok severm ama canm hiç tatlı istemıyo ekşi yiyiyorum bide sogannnn:KK1::KK1::KK1:

inşallah canım ben 6 hafta dedim ama belki 7. haftda giderim doğum yapan arkadaşlarım 7-8 arası git diyorlar kese ve kalp atışı hepsini görürüz ben çok panik yaparım biliyorum kendimi Allah korusun leke ağrı sancı bişey olmadığı sürece geç gitmeyi düşünüyorum

Allahın izniyle bişeycık olmaz ve gittiginde görursun kesenı ve kalp atışlarını:nazar::nazar::nazar::nazar:

ben normalde tatlıyı cok severm ama canm hiç tatlı istemıyo ekşi yiyiyorum bide sogannnn:KK1::KK1::KK1:

Benim de öyle canım tatlı istemiyor aslında başka bişeyde pek istemiyor ama aç kaldıkça bulantı olduğundan bişeyler atıştırıyorum sürekli :) Çubuk krakerle arkadaş olduk :KK1:

Benim de öyle canım tatlı istemiyor aslında başka bişeyde pek istemiyor ama aç kaldıkça bulantı olduğundan bişeyler atıştırıyorum sürekli :) Çubuk krakerle arkadaş olduk :KK1:

benim iştahım da çok açık bu ara herşeyi yiyorum normalde midem çok bulanır ama daha başlamadı bulantılarım çok acıkıyorum midem kazınıyo sürekli ama daha çok yeni 4+1 im 1 hafta sonra benim de canım bişey istemeyebilir:KK43:

benim iştahım da çok açık bu ara herşeyi yiyorum normalde midem çok bulanır ama daha başlamadı bulantılarım çok acıkıyorum midem kazınıyo sürekli ama daha çok yeni 4+1 im 1 hafta sonra benim de canım bişey istemeyebilir:KK43:

Ben yoğurttan tiksindim aslında çok severim sütü yoğurdu ama zorla yiyorum artık. Az önce bi yerde okudum biz yiyemesek bile bebek besleniyormuş yani canımız bişey istemesede sorun değilmiş şu haftalarda

su anda bızım vıtamın ve mıneral depolarımız dolu onları kullanıyor bebısler zamanla depolar bosalıcak bosalmadan herseyden guzelce yememız lazım

Kızlar benim st 25 haziran ben kese mızı 4+3 de vajinal ultrasonla gördüm. 5+1 de de kan tahlillerimi göstermeye gitmiştim keseyi karından gördük çok sukur.cumartesi 6+3 de gidicem erken değil mi kalp sesi duyulmayıp dedim.biraz cise sıkışık olarak gelirsen duyarız merak etme dedi insallah öyle olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beslenmeye gelince sabahlari 1 yumurta yemeye çalışıyorum günde 1/2 litre süt içiyorum. Sütten Sonra midem bulanıyor ama içiyorum yine de.turk kahvemi kesemedim Yalnız günde 4 ten aşağı İçmezdim şimdi 2 içiyorum. Kabızlık için sus biberi yiyorum.

Kızlar bebişini görmeye gidenler ben daha gidemedim 9 gün var bebeğimi görmeye görenler burda Ultrason resimlerini paylaşalımmı :) :emir_bebek::KK16:
İnşallah gördüğümde hemen paylaşıcam sizinle :)

Kızlar benim st 25 haziran ben kese mızı 4+3 de vajinal ultrasonla gördüm. 5+1 de de kan tahlillerimi göstermeye gitmiştim keseyi karından gördük çok sukur.cumartesi 6+3 de gidicem erken değil mi kalp sesi duyulmayıp dedim.biraz cise sıkışık olarak gelirsen duyarız merak etme dedi insallah öyle olur

Bnmde sat 25 haziran :) duyarsın cnm bence bende diğer cumartesi gidicem inş. :) Ben ultrasona girmeden önce çikolata yiyip bide bol su idrara sıkışık gidiyodum cnm ozaman bebek kendini daha rahat gösteriyo :) çikolata yiyince mutlu oluyo ya :)

inşallah benim ilk gebeliğim ve mucize gibi şu anda alışmaya çalışıorum:)
bbenimde ilk gebelik çok değişik duygu Allahım herkese nasip etsin mucizenin daha basındayız :KK1::KK1:

aynen bende acıkınca bişiler atıstırma ihtiyacı hissedıyorum cubuk krakeri dısarı cıkınca yanıma alıyorum kurtarıcı :KK1::KK1::KK1::KK1:

slmmmmm kızlarrrrrrrr :) bugün ilk muayenemizi olduk şükür olsun kesemizi gördük 8mm lik pıtırcığımmmm :nazar::nazar::nazar: üç hafta sonra tekrar gidicem kalp atışına sizlerden ne haberrrr :KK16::KK16:

Bnmde sat 25 haziran :) duyarsın cnm bence bende diğer cumartesi gidicem inş. :) Ben ultrasona girmeden önce çikolata yiyip bide bol su idrara sıkışık gidiyodum cnm ozaman bebek kendini daha rahat gösteriyo :) çikolata yiyince mutlu oluyo ya :)

kızzzlaarrrrr çikolata için çok erken o 20 li haftalardan sonra geçerli diğil miii :KK9::KK9:

Gözünaydın canım çok sevindim kalp atışlarını da duyarsınız inşallah ilk aşamayı atlattın maşallah :KK16:

Beslenmeye gelince sabahlari 1 yumurta yemeye çalışıyorum günde 1/2 litre süt içiyorum. Sütten Sonra midem bulanıyor ama içiyorum yine de.turk kahvemi kesemedim Yalnız günde 4 ten aşağı İçmezdim şimdi 2 içiyorum. Kabızlık için sus biberi yiyorum.

Ben de yumurta yiyorum canım kefir içiyorum bi de ceviz yiyorum bak cevizi de mutlaka ye bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş

Kızlar bebişini görmeye gidenler ben daha gidemedim 9 gün var bebeğimi görmeye görenler burda Ultrason resimlerini paylaşalımmı :) :emir_bebek::KK16:
İnşallah gördüğümde hemen paylaşıcam sizinle :)

Evet bence de paylaşalım resimlerini herkes birbirinin bebişinin ilk fotıosunu görmüş olur :)

Gözünaydın canım çok sevindim kalp atışlarını da duyarsınız inşallah ilk aşamayı atlattın maşallah :KK16:

Ben de yumurta yiyorum canım kefir içiyorum bi de ceviz yiyorum bak cevizi de mutlaka ye bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş

Evet bence de paylaşalım resimlerini herkes birbirinin bebişinin ilk fotıosunu görmüş olur :)

alemsiznizzz kızlaarrrr belli bile olmuyo ki nasıl göreksiniz ben bile iice bakıyorum zor görüyorummmm :KK16::KK16::KK16: kızzzlaaarrrr rabbim hevesimizi kırmasın inşallah sağsağlim hamileliği geçirip kucağımıza alalımmm inşallahhh :KK52::KK52: ben ilk yavrumu 10 ay önce kaybettim 10 günlükken ikinciye daha temkinliyim herşeye hazırlıyorum kendimi :KK53: rabbim cümlemizin yavrusunu korusunnnnn :KK54::KK54:

X