2015 Nisan Anneleri

Bende ilac taraftari degilim rahat uyusun diye veriyorum. Disler mahvediyor cocuklari

Cok gecmi
gecmis olsun insallah Bu gece rahat uyur. Ikinizde dinlenirsiniz. Bazen caresiz kaliyor insan. Kolay degi. benimde gecen hafta 3-4 gece iki uc saat uyutma cabasiyla geciyordu. CalpOl ve Su icirip emzirinceyatiryoduu iki saat falan. Bizjm dislerimiz cok inatci cikmak bilmiyor. Kac aydir ust disleri bekliyorx

Reactions: nix
Kızlar Merhaba . Benim Mart doğumlu bir oğlum var. 1 aydır iştahsızlık başladı. Giderek arttı. 12 gün önce rotavirus kaptı. Üç beş gündür iyi . Şu anda sadece emiyor. Gün boyu eline verdiğimiz iki lokma ekmeği ancak yiyor. Başka birşey yediremiyorim.agzina koysam tüküruyor. O
Önerisi olan varsa bekliyorum.
Sizlere ve bebeklerinize sağlık diyorum.

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah kuzuya. Benim kızım da pek iştahlı değil emmeyi tercih ediyor,
kahvaltıyı hemen kalkar kalkmaz değil de biraz uykusu açıldıktan sonra verebilirsin yumurta yedirme konusunda da omlet mi, melemen mi, krep mi seviyor tek tek deneyerek neyi sevdiğini buldum ben, patatesli yumurtayı seviyor mesela, yemeğin yanina yoğurt koyuyorum onunla birlikte yemeyi seviyor, bizimle beraber sofraya oturması çok etkiliyor, iştahlı iştahlı yiyince yediğimden istiyor, bizimki ekmeğe bayılıyor ben de tam buğday unu aldım içine ceviz uzum bazen tatlı, bazen tuzlu krep yapıyorum ekmek niyetine gun içinde eline veriyorum döke saça yiyor, bizimki hep eline alarak daha güzel yiyor,
Sesimi değiştirip konuşuyorum hoşuna gidiyor dikkatini çekiyor, bazen alkışliyoruz, dışarı parka çıkıp eve gelince süper oluyor en çok o zaman iştahlı oluyor.
bir de yemek istemezse bi kere daha soruyorum ve ısrar etmiyorum, çünkü herşeyin bir zamanı olduğunu ısrarın faydası olmadığıni gördüm boyle olunca ben de rahatım kızım da... inşallah faydalı olur sizin için

Teşekkür ederim cevabınız için
1 ay öncesine kadar yediriyordum. Herşeyden. Ne oldu anlamadım. Bir şey yedirecegimi anladı mi ağlıyor kaçıyor.
Kendi önüne koyuyorum döküyor oynuyor ağzına sürmuyor. Geçen hafta idrar tahlili yaptırdım bir şey çıkmadı. Kan damlası zaten kullanıyoruz. Akıl erdiremedim.

Bebişlerin gunu gününe tutmuyo maalesef.benimki de yeme konusunda cok iştahlı değil.iki lokma yedirene kadar Can'ım çıkıyo.emmeyi seviyo daha çok.daha önce severek yediği şeyleri şimdi yediremiyorum.hele bu aralar her şeye ağzını kapatıyor.daha çok patatesli yemeklerİ seviyordu şimdi yemiyo.corba tarzı daha sulu seyleri verebiliyorum bu aralar,senin durumun dişten kaynaklı olabilir Can'ım.çünkü bizimde azı dişler çıkıyo bu aralar.ondan kaynaklı diye düşünüyorum.ya da ağzının içinde aft tarzı bişeyler olabilir.belki o yüzden yiyemiyodur.

T tabitabi cok Gecmis olsun. Benim kizimda iki aydir istahli falab degil.daha once yediklerini simdi yemiyor. Sevdigi yedigi seyi bike diliyle ativeriyor. Yemeyen cocuk zor . benimki. Kabiz Birde kasigi reddeiyor ne sulu birsey ne yogurt zorla iki uc kasik yerse yiyor. bazen mama sandalyesini reddeiyor. Yerde oynarken yediriyorum. Simdi salataligi cok sever oldu salatalikla beraber peynir domates Asda olsa veriyorum. Insaallaah Cabucak gecer bu donem

T tabitabi Birde Ben parkta yediriyorun BazEn. Orda cocuklari izlerken yiyor bazen. Eline Ekmek parcasi veriyorum. Onu kemirirken aradan birseylee koyuyorum bende. Birde catalla yiyecegu seyleri catala batirip kendi yemesi icin veriyorum yiyincr hep beraber alkisliyoruz kendi kebdini de alkisliyor hosuna visitor. Hatta gecdn gun dayisi geLDi. Yine yemiyordu falan catala salataligi batirdim verdm eline hepimiz burden aferin dedik alkisladik bakti once hepimize. hepimizin mutlu heyecanli oldugunu gordu ikinci catali nasil kapti elimden anlatamam hayretlrr icinde yedirdim ona yemegini. Cok guzeldi uzunn zamandir ilk kez istahli oyle yedi:) Bu Arada nuk un Catalini kullaniyorum memnunum batma falan olmadi

Canim cok gecmis olsun. Malesef bir sekilse hepimizin bebekleri disleri boyle cikariyor. Allah hepimize kolayliklar versin, evlatlarimizin guzel gunlerini gostersin.

Icten cevabınız için teşekkür ederim. Biraz bekleyelim bakalım belki değişir.
Çok güzel ben de deneyeceğim bu yöntemi inşallah tutar. Doktora tekrar götürmek istemiyorum sütü kesmemi söyler diye . Biraz sabır gerekiyor sanırım. Sagolun

Oğlum bir yaş civarı idi bir gece öyle bir bağıra çağıra ağlayarak uyandı ki . Neye uğradığımızı şaşırdık . Meğer dişmiş sebep . O gün bugün inanın her çok ağlaması olduğunda çok az miktarda yani alması gereken 5ml ise ben 2.5 ml vererek o süreci atlattık . Çoçuk bunlar o kadar Ağrı'ya dayanamazlar . Kendi fikrim çoçuğa inat edip vermemek eziyet olur .

geniz ve burun akıntısı dorukta ateş yok. dr nezle desede değil bence diş çıkacak ama hangisi. dun gece o kdr akıntı oldukı sureklı oksurup uyandı agladı agladı . uyandırdım salona goturdum adacayı bol bol su ıcırıp yenıden uyuttum. tukurup atamadıgı ıcın uyurken cok rahatsız oluyo. gecen sene bu zamanlar gaz şimdide diş. en büyük derdimiz bu olsun şükür allahıma

Kızlar kahvaltı bizim için çok zor geciyor
Canim meraba maşallah bebisinize benim sorum yumurtaya patatesi haşlayıp mi koydun kızartma mi yaptın bende bi deneyim bide krep nasıl yapıyosun cevizli?

Kızlar kahvaltı bizim için çok zor geciyor

Canim meraba maşallah bebisinize benim sorum yumurtaya patatesi haşlayıp mi koydun kızartma mi yaptın bende bi deneyim bide krep nasıl yapıyosun cevizli?
Patatesi minik minik küp küp doğruyorum bazen tereyağ bazen sıvıyağ ile yumuşayana kadar kavuruyorum, kapağı kapalı tutunca çok kızarmadan yumuşuyor. Sonra içine yumurta kırıyorum, çok kuru kuru olmasın diye tam pişmeden alıyorum, ilk verirken patatesli kısmından çok veriyorum yumurta tadını az alsın yesin diye, yemeye alışınca da yumurta ağırlıklı veriyorum.
Canım krepi hazırlayıp en son içine dövülmüş ceviz koyuyorum sadece.
Günü gününü tutmuyor, bazen bi kaç gün üstüste hic kahvaltı etmiyoruz, bazen de severek yapıyoruz,
Benim iki yeğenim var kardeşlerin biri yumurta hic yemedi, biri de durdurmasan 2-3 tane birden yer...
Annelik işte vicdanen rahat edemediğimiz için uğraşıyoruz ama minikler nasıl isterse öyle oluyor yine :)

Kesinlikle katiliyorum sana..dis doneminde agri cektigi gecelerde dusuk dozda agri kesici surup verdim..resmen eziyet cekiyordu kuzum

geçmiş olsun canim ya

balgamı sökmek için tavsiyeniz varmı? ilaç bitkisel vs
cok. gecmis olsun..bizimde balgamz icin sekrol diye bir ilac vardi. Cok etkili ilac. Ilk kullandigimda verdigim an balgami cikarmasi vardi. cok korktum ilk kez onu yasadin diye ama iyiki vermisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…