bir ara bende dikiş hattı boyunca iğne batması oluyordu ama şimdi yok.kaşıntı oluyor bazen.canim senin hamileliginden kaynaklı olabilir ilk kontrolünde doktoruna sorarsinKizlar iyi geceler size bi sorum olucak.bir cogumuz sezeryan dogum yaptik.cok ayakta durdugunuzda krninizda agri oluyormu?yada soyle soruyum dikislerinizin ustu agriyormu?bende asiri bi sislik oluyordu hamile kalmadan once simdide agri var.
2 yasina kadar verilmemeli diye okumustum canim ben ama yine de doktora sormakta fayda var..Herkese merhaba sevgili anneler size bir sorum olucak benim oğlunda artık yemek yemiyor ve çok huysuz babasıda bıldırcın yumurtası almış vitamin olsun diye ama bilemedim daha küçük aranızda hiç veren oldumu
aşırı gerildiğinde yada beliz bazen tekmeyelince agrıyo normal zamanda agrı yok. senın hamılelıgınden dolayı olabılır dr bana 2 yıl korun sezeryanlısın zor bı hamılelık gecırırsın dıkıslerın zorlanır demişti.Kizlar iyi geceler size bi sorum olucak.bir cogumuz sezeryan dogum yaptik.cok ayakta durdugunuzda krninizda agri oluyormu?yada soyle soruyum dikislerinizin ustu agriyormu?bende asiri bi sislik oluyordu hamile kalmadan once simdide agri var.
benim eşimde almıştı internetten baktım. özellikle kız cocuklarında erken ergenlıge sebebp oluyomuş vermedim. hergün değilde haftada 1-2 verilebilirmiş.Herkese merhaba sevgili anneler size bir sorum olucak benim oğlunda artık yemek yemiyor ve çok huysuz babasıda bıldırcın yumurtası almış vitamin olsun diye ama bilemedim daha küçük aranızda hiç veren oldumu
Cok dogru gercekten cok zor oluyor.ilerleyen zamanlarda ne olacak onuda bilmuyorum.aşırı gerildiğinde yada beliz bazen tekmeyelince agrıyo normal zamanda agrı yok. senın hamılelıgınden dolayı olabılır dr bana 2 yıl korun sezeryanlısın zor bı hamılelık gecırırsın dıkıslerın zorlanır demişti.
aynı şeyler. huysuzluk tripler hele geçen gün dışarı cıkarmıyorum dıye bana bı anneeee deyişi vardı adeta 15 inde ergen gibi :Kızlar Nasılsıniz
bizimki coştu resmen dogumgununden sonra bir haller oldu bızımkıne çocuk huy değiştirdi resmen.bi uyusa da azicik dinlencem diye gözüne bakiyorum
herşey cok guzel canım bunuda atlattık nice yıllara urazzzz. hep bizimle olsun kuzucuklarSelam kızlar nasılsınız hsonu dgününü kutladık oğlumun yorucu ama çok güzel geçtii içime sindi herşey şükür istedipim gibi oldu kuzularımız kocaman oldular nice senelerini görelim inş
Nice senelere canim hersey cok guzel gozukuyor.ellerine saglikSelam kızlar nasılsınız hsonu dgününü kutladık oğlumun yorucu ama çok güzel geçtii içime sindi herşey şükür istedipim gibi oldu kuzularımız kocaman oldular nice senelerini görelim inş
2 yasina kadar verilmemeli diye okumustum canim ben ama yine de doktora sormakta fayda var..
Evet olmazsa dr sorarım ama haftada bir kez bişi olmaz sanırımbenim eşimde almıştı internetten baktım. özellikle kız cocuklarında erken ergenlıge sebebp oluyomuş vermedim. hergün değilde haftada 1-2 verilebilirmiş.
şimdilik sadece göbüşünü gösteriyoHerkese iyu akşamlar kızlar. Akşam nasil oluyor anlamıyorum kizin peşinde kosmaktan. Ev işi yemek uty herşey yarim yarim pasaklı oldum ciktim. Hergün parka çıkıp hava alıyoruz artkn banada cok iyi gekiyor. Ve bizimde istahimiz hiç yok . Oyuncakka birşeyler oynarken tikistirip duruyorum yoksa aç gezecek. Anlamıyorum cok da emmiyor gunduz artk. Nasil tok duruyor bilmiyorm. Artk su yemeyi reddetme dönemi bir an önce bitsin istiyorum. Tam bir facia yemek saatleri. Bir cereze hayir demiyor kıtır kıtır ses çıkarıyor diye oyun sanıyor sanırım.
Bebiskerin gelişimi icin neler yapıyorsunuz kizlar. Ne tur oyunlar oynuyorsunuz. Ağzı burnu falan gösteremiyor henuz. Yaşına girmesine on. Gün var
hala mama sandalyesınde. bı raa tepsısıne gıcık olmuştu ıstemıyordu. cıkarmıstım. sandalyeden kalkıp masaya cıkınca taktım tepsiyi tavız vermıyorum. yoksa heryere saldırıyo. bu ara cogunlukla onune koymaya basladım catalla elıyle alıp alıp yıyo katı seylerı. cok cok ac olmadıgı surece agzını acmıyo cadıKızlar bebeklerinize nasil yemeğimi yediriyorsunuz. Bunca zaman zorlansakda mama sandalyesinde oyunla yemeğini yiyen kızıma 3-4 lokma zor yediriyorum. Tv hiç izletmemistim onu bile denedim dalip hop diye ağzını bir kez bile acmadi. tv Ye ilgisi yok. Zaten tv açtım diye vicdan azabi çekiyordum ama o bile etki etmedi.sofra düzeni bilsn diye mama sandalyesijde ısrar ettm simdiye kadar ama yerde oyu.oynarken biraz biraz yiyor sanki. Napsam ne zormus annelik.
Canim tv ile oyun oynarken ağzına çaktırmadan yemek koymak zararlı alışkanlıklar biliyorsunuz sende yapma bence.beraber sofraya oturun beraber yiyin ama çok ama az yeter ki sofra kavramı olussun.Kızlar bebeklerinize nasil yemeğimi yediriyorsunuz. Bunca zaman zorlansakda mama sandalyesinde oyunla yemeğini yiyen kızıma 3-4 lokma zor yediriyorum. Tv hiç izletmemistim onu bile denedim dalip hop diye ağzını bir kez bile acmadi. tv Ye ilgisi yok. Zaten tv açtım diye vicdan azabi çekiyordum ama o bile etki etmedi.sofra düzeni bilsn diye mama sandalyesijde ısrar ettm simdiye kadar ama yerde oyu.oynarken biraz biraz yiyor sanki. Napsam ne zormus annelik.