2015 Nisan Anneleri

dogru diyorsin canim. Taviz tavizi doğuruyor. Ama bende napicagimi şaşırdım üç lokmadan sonra reddediyor.bende kendi yemesi icin teşvik ediyorum veeiyorum eline catali yemeği dediğin gibi cok dökülüyor ama ben bu işi balkonda yapiyorum havalarda guzelken. oyle oyle de iki üç lokma yiyor. Bilmiyorm benim kizim cok zorluyor yemek konusunda aç olsada açmıyor ki cadı. Sadece kofteye ve kuruyemise o kadar agiz açıyor yoksa ona kalsa iyice yemekten uzaklaşır.
S shrrr canm sende haklısın bende tv nin zararını biliyorum canm o yüzdeN 1 yıldır tv açılmıyor o uyanıkken. Ama iki lokma yemesine icim razi gelmiyor diye açtım. Zaten izlemiyor ki Benm kiz. Oyuncak peşinde

Bizde oğlumla her öğününde berabee oturuyoruz mümkün oldugunca ona eşlik ediyorum yemeklerinde mutlaka mama sandalyesinde oturuyor bazem normal yiyo genelde tabletten çocuk şarkılarını açıyorum izletmiyorum dinliyo dinlerken yiyor çok zorda kalırsam hiç yemezse baxen izletiyorum

Kizlar bebisleriniz icin gunes kremi kullanan ya da arastiran var mi? Oglum beyaz tenli, gunesten koruyucu krem kullanmak istiyorum. Var mi bir tavsiyeniz?

Kizlar bebisleriniz icin gunes kremi kullanan ya da arastiran var mi? Oglum beyaz tenli, gunesten koruyucu krem kullanmak istiyorum. Var mi bir tavsiyeniz?
bende arıyorum beliz günün 2-3 saati dışarda yüzü ve elleri yanmış. resmen yüzü bronzlaştı. araştırıyorum . fikir veren olursa sevinirim fiyatlarıyla beraber

Arkadaslar az once cocugu olan arkadasim bioderma 50 faktoru onerdi..bizzat kullanilip tecrube edilmis:)

Canim biz gecen yaz kizim 3 ve 6 aylıkken tatile gittik aklımıza onun için güneş kremi son anda geldi ve hemen joker e girip aldık.nivea baby 50+ vardı.sprey şeklinde.kullandık bir sıkıntı olmadı.nivea markayı çok kullanmam ama tatil için uygun günlük için uygun değil bence.
bizim kızda hergün çıkıyor dışarı krem falan sürmuyorum esmer olunca yanmadi da zaten:)))
Kizlar. Erik cilekj veriyorm Musunz
Canim inan şu andaki çilekleri ben bile yemiyorum kafam kadar çilek var neredeyse icim elvermiyor.bahçeden olsa hiç cekinmem veririm ama daha çıkmadı.erik de vermedim daha doğrusu aklıma gelmedi

bu arada kizlar bizim kiz hala geceleri çok fena 5-6 kere kalkıyor.emiyor yatıyor.çok yorucu

kabus gibi bir gece geçirdik. dünde bunun az iyi halıydı. hafif nezle gibi beliz geniz ve burun akıntısı var. aile hekimi nezle gibi desede ben dişten diyorum çünkü ağzını tutarak agladı gece. 11 -den 4 e kadar agladı hunharca. uykusuz ve yorgunum. acı ıcınde kıvrandı ne yapcam susturamadım. hersey yoluna gırdı derken yenıden diş olayı başladı. cok keyıfsız huysuz burnu sureklı akıyo.biran önce cıkar ınsallah hangı diş cıkacaksa artık cocuk mahvoldu aglamaktan.

Canım ben pek ilaç taraftarı değilim ama geçen gece benim kız da sürekli ağladı dişinden dolayı,en son bi çay kaşığı calpol verdim rahatladı uyudu. Önceki diş çıkarma evresinde bi kere daha yaşamıştık harap olmuştu ağlamaktan keske o zaman da verseydim...

Kıyamam belize ya geçmiş olsun canım azı dişleri çıkıyosa belki epey zorlamıştı urazıda bende hiç ilaç vermiyodum ama azılar çkkarken zorlar demişti doktorda yatmadan calpol veriyodum biraz iyi geliyodu bir doktorunuzada danışın isterseniz

mryevr
kızlar bende verıyorum agrısı oldukca. aksam yatırırken vermıstım burnu aktıgı ıcınde pedıtus da vermıstım. ama cok agrısı vardı kı fayda etmedi heralde. bi yerinin agrıdıgını hissedince bi çay kaşığı verıyorum calpol yapcak bişey yok

Haklisin cildkler cok yapay duruyor. Bende vermedim daha vermedim o yuzden. Erigi cok sevdI Benim meyve dusmani kizim. O kalkmalar bizde de var malesef. Emerek uyudugu icin oluyo bizimki. Disi cikiyor agrisi vardir diye baska yontemler denemeye kiyamiyorum. Iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum. Istahi iyice gittiginden emdigi kadsr emsn diyorum.Gunduz 4 defa emiyor sadece.3 u uykuya gecerken 1 defa kahvalti sonrasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…