2015 Nisan Anneleri

kızlar. Bir gunluk menunuzu miktarlariyla yazar misiniz. Benim kizim cok cok az yiyo galiba. Cok üzülüyorum.

kızlar. Bir gunluk menunuzu miktarlariyla yazar misiniz. Benim kizim cok cok az yiyo galiba. Cok üzülüyorum.
sabah 1 muz (cok buyukse yarım) 1 yumurta kaşarlı (bu ara peynir yemiyo yumurtasına katıyorum) 1-2 zeytin, yarım cay bardagı kadar kefir yerse domates salatalık 1-2 dilim
öğlen yarım yemek tabağı ne varsa (makarna,sebze,çorba) yerse yanında yogurt
uyku vakti 3-4 gibi süt 120 cc (aptamil)
ben işten gelene kadar 5-6 gibi meyve yogurt havuc salatalık gibi hafif bişeyler
akşamda yine yarım tabak evde ne varsa protein agırlıklı olmasına ozen gosterıyorum.
yatarken 120 cc aptamil
e tabi şaştığı bazen bunların yarısını yediği oluyor. bazen 2 öğünle duruyo. keyfi yerinde oldugundaki tablosu bu

sabah kavaltıda genellikle 1 yumurta omlet yada krep şeklinde 1 küçük salatalık 1-2 zeytin 3-4 dilim kaşar biraz labne biraz pekmez ve ıhlamur öğlen 1 kase ya da 1 küçük yemek tabagı kadar çorba ya da onun için yaptıgım yemekten sebze yada sulu köfte fln o gün ne yaparsam bazen yanında yoğurtla yiyo 4-5 gibi uyymadan önce meyve ya da meyveli yoğurt fln hafif bişeyler akşamda yine 1 küçük yemek tanagı kadar ne yemek varsa daha tok tutucu şeylerden yiyo günlük yemeğinde ua öğlen ya akşam kıyma et ya da tavul oluyo genelde akşamları daha çok kuskus erişte makarna bulgur yanına köfte tarzı şeyler yatmadan öncede meyve yiyo 1 muz 1 kivi 4-5 çilek gibi ve aralardada günde 5 kez fln emiyo genel olarak böyle canım

Selam kızlar, birkaç sayfa geriye doğru okudum her şey yolunda sanırım. Biz de dişleri 11e tamamlamışız ki fark edememişiz bazılarını çünkü arkaya doğru azıları çıkmış, halbuki önler eksik daha. Çok fena da kırtlıyor, bacak, el, yanak ne bulursa artık Öğün olarak sabah uyanış anne sütü ve mama.( sütüm çok az) kahvaltıda 1 yumurtalı ve bol peynirli omlet ve bisküvili pekmez karışımı. 12 gibi bir kase cevizli yoğurt. 2 gibi balıklı ya da kıymalı çorba bir kase. Sonrası biraz karışık çünkü evde olan normal yemekleri yemiyor çiğnemiyor öğürüyor. Yatana kadar meyve, koca bi kase hurma kuru kayısı ile yaptığım irmikli muhallebiyi de yiyiyor. Yatarken de mama. Gün içinde istediği kadar beni emer.
Oto koltuğu 7. Ayda geçtik biz de britax römere.
Ben de kulaklarını deldirmeyi düşünmüyorum, ilerde kendisi karar versin.
Bizden de bu kadar, tüm kardeşlerimize ve annelere selam

Reactions: nix
Benim oğlum da cok az yiyo ama çok şükür kilosu normal.sabah kalkınca emiyo.kahvaltıda yumurta sarısı labne ceviz pekmez veriyorum karıştırıp.yumurta beyazını yemiyo.omlet yaparsam da anca bikaç lokma yiyo.bikaç dilim domates salatalık yanında ıhlamur ya da portakal suyu.sonra emip uyuyo.öğlen zar zor yemek.bazen oyunla falan bi kaseyi bitiriyo.bazen sadece bikaç küçük kaşık yiyo.yanında yoğurt.bu aralar yemek pek sevmiyo.corba yapıyorum o yüzden.sonra arada yine emiyo.akşam genelde meyve ve yoğurt.ve bizim yediğimiz yemekten sadece bikaç lokma o kadar.makarna olursa ama onu hem öğlen hem akşam yiyo.sonra tekrar emip uyuyo.gördüğün gibi Can'ım bizim menümüz baya bi az.

6. Hastalık ne canım geçmiş olsun bebisiné Allahà emanet olsun İnşaAllah.

6. Hastalık ne canım geçmiş olsun bebisiné Allahà emanet olsun İnşaAllah.
Saol canim 6. Hastalik bebeklerde 6 ayla 3 yasina kadar gecirilebilen bir vurus hastaligi 3 gun ates suruyor ve sonrasinda vucutta pembe renkte dokuntuler cikiyor bende burda duymustum bu hastaligi basta yakalndiginda bogaz enfeksiyonu oldugunu soylediler bigazinda kizariklik vardi atesi 38.5 lardaydi ve hep huysuz aglama halsizlik yuruyememe istahsizlik ve sonundaki dokuntulerden sonra anladi dr ve hala duzelmedi sersemlik ve hala yuruyemiyor hali dermani yok yavrucagin insallah duzelir zor bir hastalik ve istahsizlik var tabi rabbim korusun bebislerimizi ve bunun asisi yok suan bikere yakslanan bidaha yakalanmiyormus nettede arastirdim boyle bir hastalik canim

Ölçüleri ortalamada ise bence sorun etme . Öyle Zaman'lar olucak hiç kilo almayıp hatta verdiği durumlar gelicek . Hani ortalamanın çok altında olursa önlem alınmalı .
Kilosu ortalamada canim cok sukur.
Haklisin aslinda, sonucta 1 yasindalar artik, ilk zamanlardaki gibi buyume hizi beklemek yanlis olur.
Yine de annelik iste; 7/24 evham!

Cok gecmis olsun canim.

Merhaba hanımlar okuduğum kadarıyla herkeze aynı dert var bizimde kilo derdimiz var bide herkezin bu kilo meselesi takmasi ayrı bir konu zaten kızlar güzel tarif vermissiniz benim kızim hiç muhallebi piskuvili sütü meyve püresi yemedi ne yaptıysam olmadı bende normal ev yemeklerine alıştırdim ıspanak karnibahar fasulye etli patates yemeği gibi ezip veriyorum. Meyveyi püresi değilde ısırmali yiyorum sadece ama artık bu yemekleri bile yemiyor sadece pilav yoğurt zor yiyor yedin tükürük başladı haliyle kilosu zayıf ama arasında 7 ay olan bebek bile kızım kadar ne yapacağımı şaşırdım yemio ne yapsam kendi haline bıraksam bile sadece emmek istiyor ama sutum çok az yetmiyor devam sütü felan hiç biri kabul ettiremedim kizima sizler nasıl yapıyorsunuz banyo işini ise 2 aylık olduğundan beri banyoda yikaniyoruz biz hem usumuyor sıcak su vücuduna devamli akDigi için hemde onu tuttuğu için bana güveniyor aglamiyor tek başıma rahat yıkıyorum etrafa batmiyo bu sayede çok güzel doğum günü yapan olmuş bende doğum günlerini kutlar nice sağlıklı mutlu yaşlara dilerim ben kızıminkini piknik yerinde kutladık cardak balonlarla çevirdik doğum günü yazılarını felan aştık hemen dibimizde park vardı ona en güzel doğum günü Salıncak sallanmasi ve kayması olduğunu düşündüm evde yapsam yarım saate pasta yenip hersey bitecekdi pastasınİda orda yedik kızım sallanmakdan çok kaydirakdan keyif aldı bide ona abiye tarzı doğum günü kıyafeti diktim ilk denememdi içimden geldi yaptım. İnşallah hepimizin çocuklar güzel sağlıklı günler dilerim

Eklentiler

• 20160404_205556.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 82
Eline sağlık elbise çok güzel. Seni gördüğüme sevindim ayrıca. Kızına mutlu yıllar diliyorum.

Geçmiş olsun karacanur

aa hoşgeldin merak etmiştim bi ara herseyın yolunda olduguna sevindim

aa hoşgeldin merak etmiştim bi ara herseyın yolunda olduguna sevindim

Bazı şeyler değişti en çok kızım değiştirdi. Tabi sıkıntılar var ama en güzeli kızım var herseyi unutturmak benim kendimle tek problemim sizde varmı bilmiyorum sürekli düşük tansiyonum var çok Üşüyorum ve unutkanlik dikkat dağınıklığı var bazen öyle oluyor kizimla ilgilenemiyorum uyku moduna giriyorum onunla oynamak istiyorum bazen onu yedirmem gereken sate vuruyor ozaman emzirmeye çalışıyorum ama vücudum çok yorgun aya kalamaz hale geliyorum uyuşma geçecek ama kizima aklım olduğu için uyuyamiyorum ama kalkıp yapamıyorum bu hamileyken çıktı bana doktor bebek olmasa yataktan kolunu kaldiramazdin demişti kızım beş aylık olduğunda yine düşük tansiyon devam ettiği anlaşıldı sık yemek ve daha tuzlu yemem gerekiyormuş şimdi daha çok yiyorum ama bi yemek insanı yorar mi o bile düşürüyor beni tek farkı biraz daha fazla islerimi yapıyo olabilmem bunun için doktora gitmeye planlıyorum çünkü beni çok aştı sizede böyle bişeler varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…