herşey çok güzel eline sağlık canım nice yıllara bebişin de iyiki doğmuşşş. allah sizi ayırmasınKızlar bizde dogum gunumuzu geçen hafta yaptık bir süre misafir gelsin istemiyorum:))afis ve hediye magnet leri satın aldım geri kalan hepsini kendim yaptım.Eki Görüntüle 1812930
dünde 1 yas asimizi olduk. gece ateş 39.7 ye yükseldi calpol ve ıslak bez ile 37 ye düşürdük.
bu arada hasta bebeklere çok geçmiş olsun.
Herşey çok güzel görünüyor iyiki doğmuş prensesKızlar bizde dogum gunumuzu geçen hafta yaptık bir süre misafir gelsin istemiyorum:))afis ve hediye magnet leri satın aldım geri kalan hepsini kendim yaptım.Eki Görüntüle 1812930
dünde 1 yas asimizi olduk. gece ateş 39.7 ye yükseldi calpol ve ıslak bez ile 37 ye düşürdük.
aynı bizimkide. hatta hala emeklemeyı tercıh edıyor. kaldırıyorum ya kucak ıstıyor yada hemen oturuyo. tembel bizimki tembel hem şişko hem tembel 1-2 aya anca yürürDogum gununu kutlayan tum miniklerin dogum gunu kutlu olsun. Allah uzun saglikli omurler versin..
Bebislerinizin yurume durumu nasil arkadaslar? Bizimki hala koltuk kenarlarinda siraliyor. Yurumeye pek niyeti yok gibi..
Bizimkide 2-3 hafta önce sıralamaya başladı daha yürümez sanırım.doktorumuz 15 aya kadar yurumezse getirin demisti bir önceki kontrolde.boyumuz 70.5 cm kilo 7.5 kg. son asimiz da ebe kilosu düşük yemiyor mu diye sordu.yiyor ama doyumluk değil tadimlik .Dogum gununu kutlayan tum miniklerin dogum gunu kutlu olsun. Allah uzun saglikli omurler versin..
Bebislerinizin yurume durumu nasil arkadaslar? Bizimki hala koltuk kenarlarinda siraliyor. Yurumeye pek niyeti yok gibi..
Bizimki de öyle ayakta duruyor ama adım bir türlü atamıyor . Of of yürüsünler artık , emeklemek kötü oluyor eller sürekli yerde sonra elleri hop ağıza .Dogum gununu kutlayan tum miniklerin dogum gunu kutlu olsun. Allah uzun saglikli omurler versin..
Çok geçmiş olsun , doğum günü çok güzel olmuş . Emeğine sağlık . Nice güzel yılları olsun miniğin .Kızlar bizde dogum gunumuzu geçen hafta yaptık bir süre misafir gelsin istemiyorum:))afis ve hediye magnet leri satın aldım geri kalan hepsini kendim yaptım.Eki Görüntüle 1812930
Çok güzel olmuş hersey ellerine sağlık iyi ki doğmuş prensesKızlar bizde dogum gunumuzu geçen hafta yaptık bir süre misafir gelsin istemiyorum:))afis ve hediye magnet leri satın aldım geri kalan hepsini kendim yaptım.Eki Görüntüle 1812930
Bizimki 1.5-2 ay olcak yürümeye baslayalıDogum gununu kutlayan tum miniklerin dogum gunu kutlu olsun. Allah uzun saglikli omurler versin..
Benimki de aynı Can'ım.nerdeyse 3-4 ay önce sıralamaya başladı.erken yürür derken hala yürümeye niyeti yok.artık tek elle tutunup yürüyo her yere ve acayip hızlı emekliyor.ama yürümeye gelince hiç niyeti yok.bazen elinden tutup yürütmeye çalışıyorum hemen yere eğilip emekliyo.artık bende ona bıraktım canı isteyince yürür heraldeDogum gununu kutlayan tum miniklerin dogum gunu kutlu olsun. Allah uzun saglikli omurler versin..
Zazzle canımACİLLLL
iyi akşamlar kızlar ....
bebeklerimiz dogdugunda hedıyelıklere yapıştırdıgımız stıckerları hangi siteden indirmiştik geçmiş sayfalarda bulamadım..
oyy hep aşıdan annesi agrıyordur ondan ne yaptıgını bılmıyo herseye aglıyo 1 hafta sürdü bizimkiKızlar gunaydin bizim kız 1 yas asisindan bu yana bir düzelmedi.önce 2 gece yüksek ateş sonra burun tıkanıklığı ve akması bugunde gözleri akıyor capaklanmis sabah.öncedende olmuştu damla var elimizde onu kullanıyorum şimdilik.
birde bir nazli sormayin sıralanırken abuk subuk yerlere gidip düşüyor görüyorum dususunu sıkıntı yok ama bir agliyor sormayin.
hatırlarsan sormuştum canim düğüne gidecez aşıyı ne zaman yaptirayim diye.iyiki sonra yaptırmisim mizmizlik o biçim. eger 1 hafta suruyorsa 2 günümüz kaldi:)))oyy hep aşıdan annesi agrıyordur ondan ne yaptıgını bılmıyo herseye aglıyo 1 hafta sürdü bizimki