2015 Nisan Anneleri

Kızlar bizde dogum gunumuzu geçen hafta yaptık bir süre misafir gelsin istemiyorum:))afis ve hediye magnet leri satın aldım geri kalan hepsini kendim yaptım.
dünde 1 yas asimizi olduk. gece ateş 39.7 ye yükseldi calpol ve ıslak bez ile 37 ye düşürdük.

bu arada hasta bebeklere çok geçmiş olsun.

herşey çok güzel eline sağlık canım nice yıllara bebişin de iyiki doğmuşşş. allah sizi ayırmasın

Herşey çok güzel görünüyor iyiki doğmuş prenses

Dogum gununu kutlayan tum miniklerin dogum gunu kutlu olsun. Allah uzun saglikli omurler versin..
Bebislerinizin yurume durumu nasil arkadaslar? Bizimki hala koltuk kenarlarinda siraliyor. Yurumeye pek niyeti yok gibi..

Reactions: nix
Dogum gununu kutlayan tum miniklerin dogum gunu kutlu olsun. Allah uzun saglikli omurler versin..
Bebislerinizin yurume durumu nasil arkadaslar? Bizimki hala koltuk kenarlarinda siraliyor. Yurumeye pek niyeti yok gibi..
aynı bizimkide. hatta hala emeklemeyı tercıh edıyor. kaldırıyorum ya kucak ıstıyor yada hemen oturuyo. tembel bizimki tembel hem şişko hem tembel 1-2 aya anca yürür

Bizimkide 2-3 hafta önce sıralamaya başladı daha yürümez sanırım.doktorumuz 15 aya kadar yurumezse getirin demisti bir önceki kontrolde.boyumuz 70.5 cm kilo 7.5 kg. son asimiz da ebe kilosu düşük yemiyor mu diye sordu.yiyor ama doyumluk değil tadimlik .

Bizimki de öyle ayakta duruyor ama adım bir türlü atamıyor . Of of yürüsünler artık , emeklemek kötü oluyor eller sürekli yerde sonra elleri hop ağıza .

Çok geçmiş olsun , doğum günü çok güzel olmuş . Emeğine sağlık . Nice güzel yılları olsun miniğin .

Kizlar slm benim oglumda 2 haftadir kendi yuruyor.mutfaga yanima geliyor odalari geziyor.acaip yoruluyorum artik hic durmuyor hic.bide iki canli olunca. Dahada cok yoruluyorum.darisi basinizq diyim ama hazirlikli olun yuruyunce iki kat daha cok yorulacaksiniz.

Reactions: nix
Çok güzel olmuş hersey ellerine sağlık iyi ki doğmuş prenses

Bizimki 1.5-2 ay olcak yürümeye baslayalı
Artık yürümeyide geçti koşuyoo koşarak gidio heycan yapınca hiç oturmuyo sürekli yürüyo yorulmuyo hiç kuzum:)

Benimki de aynı Can'ım.nerdeyse 3-4 ay önce sıralamaya başladı.erken yürür derken hala yürümeye niyeti yok.artık tek elle tutunup yürüyo her yere ve acayip hızlı emekliyor.ama yürümeye gelince hiç niyeti yok.bazen elinden tutup yürütmeye çalışıyorum hemen yere eğilip emekliyo.artık bende ona bıraktım canı isteyince yürür heralde

Dogum gununu kutlayan tum minik prens ve prenseslerin dogum gunleei kutlu olsun nice mutlu yaslara insallah. Sizleri gordukce dahada sabirsizlaniyorum. Bizim dogum gunumuz 27 nisanda ama gec kutlicaz mayisin ilk haftasi memlekette olucaz orda kutlamak istiyoruz hala ve teyzeleriyle.

Benim minik 2 haftadir yurumeye basladi ama cok heycanla ve hizli yurudugu icin biryerden sonra dusuyor.

Kizlar bu arada benim oglum yeni oturmayi ogrendi :) ev tipi ana kucaginda cok oturttum orda yayila yayila oturabilmesinden olsa gerek emeklerken poposunun ustune oturmayi ogrenememisti. Ben oturtuyordum hep. Sonra diz kapaklarinin uzerine oturmaya basladi namazda oturur gibi 2 gunduz emeklerken poposununun ustune oturmayi ogrendi cok sukur

Benim kız 10 aylık olana kadar ne emekledi ne yürüdü Popo üstünde gidip geldi, sonra tay durdu, sıraladı şimdi hem emekliyor hem yürüyor, halıda güzel yürüyor ama laminat kaydığı için korkuyor hemen emeklemeye başlıyor : ) yürüyünce zor oluyormus gercekten çekmece, dolap isteğine göre açıp hepsini yere bosaltiyor, ben bi yeri toplarken o başka yeri dağıtıyor

ACİLLLL
iyi akşamlar kızlar ....
bebeklerimiz dogdugunda hedıyelıklere yapıştırdıgımız stıckerları hangi siteden indirmiştik geçmiş sayfalarda bulamadım..

Kızlar gunaydin bizim kız 1 yas asisindan bu yana bir düzelmedi.önce 2 gece yüksek ateş sonra burun tıkanıklığı ve akması bugunde gözleri akıyor capaklanmis sabah.öncedende olmuştu damla var elimizde onu kullanıyorum şimdilik.
birde bir nazli sormayin sıralanırken abuk subuk yerlere gidip düşüyor görüyorum dususunu sıkıntı yok ama bir agliyor sormayin.

oyy hep aşıdan annesi agrıyordur ondan ne yaptıgını bılmıyo herseye aglıyo 1 hafta sürdü bizimki

Benim de oğlum acayip mızmız bu aralar.bizimki de aşıdan mı acaba.2 gün önce aşı oldu.ateş olmadı ,
Çok şükür.ama dün beni mahvetti.sabah 6:30 da kalktı 8:30-9:30 arası uyudu bi de öğlen yarım saat uyudu.onun harici hep ayaktaydı.yanından bi dakika ayrılamadım.nereye gitsem sürekli peşimdeydi ve geldiği yeri de birbirine kattı.bütün Çekmece'leri dolapları boşalttı.yemek bile yapamadım dün.akşama bacaklarımın Ağrı'sından ölüyodum.bugun de öyle.sürekli peşimde.benden ayrı hiç durmuyor.inşallah düzelir bu durumu.böyle hiçbi iş yapamıyorum.

Biz daha aşı olmadık ama aynı sizin anlattıklarınız gibi çok mızmız, peşimden ayrılmıyor, babasına bile gitmez oldu, bi de nasıl ağlıyor sanki bisey olmuş gibi... bir haftadır salyası akıyor, eli sürekli kulağında ben dişe bağlamıştım 1 yaş atağı felan mi var acep, bi de aşı olsak ne olur hic bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…