- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 35
Masallah size.Nice mutlu seneleriniz olur insallah. İyiki doğmuş bu yakısıklı.Dogum gunumuzden alintilar
Tskr ederim canim.Masallah size.Nice mutlu seneleriniz olur insallah. İyiki doğmuş bu yakısıklı.
İyiki doğmuş Kaan , çok yakışıklı maşallah . Rabbim sizlerle daim eylesin inş . Çok öptüm minik delikanlıyıDogum gunumuzden alintilar
Geçmiş olsun canım ya benim oğlumda bugun ateslendi calpol verdim bi ara düser gibi oldu simdi yeniden cıkıcak gibi vücudu sıcak benimde en korktugum ateşdir. Rabbim hepimizin çocuklarına sağlık afiyet versinKızlar oğlumun ateş sebebi 6.hastalıkmış döküntüler oldu yüzünde ve vucudunda dün bakalım geçer umarım çabucak azı dişleri çıkıyo 1i çıktı diğer tarafın ucu var ve üstlerde şişti çok huysuzhaftaya ctesi dgünü kutlicaz hazırlıklara devam .. @Elfasl nice yılları olsun kuzunun inş atlatmısınız darısı basımızakucukkuzum masallah yakısıklıya herşey çok güzel gözüküyo nice seneleriniz olsun inş
herşey çok güzel ellerine sağlık canım... çocukalrımız cok şanslı. hep böyle devam eder inşallahEki Görüntüle 1811697 Eki Görüntüle 1811692 Eki Görüntüle 1811687 Eki Görüntüle 1811688 Eki Görüntüle 1811689 Eki Görüntüle 1811686 Eki Görüntüle 1811685 Selam kızlar bu resimlerde bizim doğum günü partisinden ..oğlumun doğum gününü de kutladık . Malum oda küçük kıskanmasın istedik , iyi oldu bol bol eğlendi .
allahım aşkınızı daim etsinnnbu arada bizim bücür 1 haftadır anne diyor acık ve net. bilerek isteyerek. onceleri bilinçsizce diyor gıbıydı. ama artık sabah uyanıp başımda dikilip anne anne anne papagan gıbı ötüyo. ne kadar uykum varsa kaçıyo valla. aşkımın o anne diyen dillerini yerim ben yaaa ölücem aşktan
mutlu yıllarr kuzucuğa ALLAHIM uzun hayırlı ömürler yazsınn :) herşey çok güzel görünüyorDogum gunumuzden alintilar
herşey cok güzel doğum gunun kutlu olsun meryemcikkk, ALLAHIM iki yavrunuda sizlere bağışlasınnEki Görüntüle 1811697 Eki Görüntüle 1811692 Eki Görüntüle 1811687 Eki Görüntüle 1811688 Eki Görüntüle 1811689 Eki Görüntüle 1811686 Eki Görüntüle 1811685 Selam kızlar bu resimlerde bizim doğum günü partisinden ..oğlumun doğum gününü de kutladık . Malum oda küçük kıskanmasın istedik , iyi oldu bol bol eğlendi .
Cok tskr ederim.sizinde kizinizcok seker masallah.nice yillar gecirirler saglikli sihhatli bi sekilde insallah.darisi benim ikinci kuzuma.insallah kizim olurrrrr inslaahİyiki doğmuş Kaan , çok yakışıklı maşallah . Rabbim sizlerle daim eylesin inş . Çok öptüm minik delikanlıyı
Tskr edriz Sizinde findik cok tatli olmus.ya kiz anneleri cok sanslilar ne olur dua edin bi kizim olwun benimde.mutlu yıllarr kuzucuğa ALLAHIM uzun hayırlı ömürler yazsınn :) herşey çok güzel görünüyor
inşallah gönlünden geçen olurTskr edriz Sizinde findik cok tatli olmus.ya kiz anneleri cok sanslilar ne olur dua edin bi kizim olwun benimde.
İyi ki doğmus meryem ve mahir mutlu nice yasları olsun inş herşey çok güzel olmuş annesi ellerine sağlıkEki Görüntüle 1811697 Eki Görüntüle 1811692 Eki Görüntüle 1811687 Eki Görüntüle 1811688 Eki Görüntüle 1811689 Eki Görüntüle 1811686 Eki Görüntüle 1811685 Selam kızlar bu resimlerde bizim doğum günü partisinden ..oğlumun doğum gününü de kutladık . Malum oda küçük kıskanmasın istedik , iyi oldu bol bol eğlendi .
Saol canım sizede çok geçmiş olsun ateşin dirençli olup olmaması önemliymiş ilacı verdiğinde düşüyorsa bir problem olmaz ve ateşi düştüğünde keyfi yerinde mi ona bakmalıymış doktorum demişti o zaman korkmayın diye acil şifalar olsn inşGeçmiş olsun canım ya benim oğlumda bugun ateslendi calpol verdim bi ara düser gibi oldu simdi yeniden cıkıcak gibi vücudu sıcak benimde en korktugum ateşdir. Rabbim hepimizin çocuklarına sağlık afiyet versin
aynı odada besıgını yatagımızın yanına çektık orda yatıyor benımkı emmedıgı ıcın kalkmıyo artık. yazın düşünüyorum aslında ama eşim istemiyor. çok paranoyak . bakalım şu an erken oldugunu düşünüyorum bi yürüsün yaz yada yaz sonu istiyorum aslında. babasına kalsa ortamızda yatsın diyo ah bu erkeklerrrrSlm kizlar dogum gunU olan. Bebislerimizim dogum günü kutlu olsun iyuki varlarr.
bebisinin odasini ayıran var mi. Ben dusunuyorum ama dişleri geliyor diye cok jalkuyo korkuyorum
benimkide ayri yataginda yatiyor ama bizim odada ayır artk aklı erdikce zor okur diyorlarn bence kalkmiyorsa ayır. Zaten havalarda ısındı. Benimde eşim tam tersi ayır diyor. Sanırım haftaya ayiracagm. Aslında ben psikolojik olarak Cokta hazır hissetmiyorum ama artk gece kalkmaktwn yoruldM.. benimki gunduz bile kesintisi yatmiuoaynı odada besıgını yatagımızın yanına çektık orda yatıyor benımkı emmedıgı ıcın kalkmıyo artık. yazın düşünüyorum aslında ama eşim istemiyor. çok paranoyak . bakalım şu an erken oldugunu düşünüyorum bi yürüsün yaz yada yaz sonu istiyorum aslında. babasına kalsa ortamızda yatsın diyo ah bu erkeklerrrr
çok kalkıyosa nası yapıcaksın ? durmadan odasına mı gıdıp gelıceksın? çok zor olur. gerçekten psikolojik olarak zor . sürekli üstünü açıyo gece uyandıkca bakıyorum fılan. uyandıkca gorup guvende hıssedıyorum hem onu hem kendımı. su an ayırmam en az 3-4 ay sonra. eger sen gercekten cok bıtkınsen ve kesın olarak odayı ayırmak ıstıyosan memeyi kesmen gerek. memeyi kesmedıgın surece durmadan kalkar. asla memeyi kesemem dersende odayı ayırmak ıcın bekle cunku gıt gel gıt gel daha cok harap olcaksınbenimkide ayri yataginda yatiyor ama bizim odada ayır artk aklı erdikce zor okur diyorlarn bence kalkmiyorsa ayır. Zaten havalarda ısındı. Benimde eşim tam tersi ayır diyor. Sanırım haftaya ayiracagm. Aslında ben psikolojik olarak Cokta hazır hissetmiyorum ama artk gece kalkmaktwn yoruldM.. benimki gunduz bile kesintisi yatmiuo
Igunduz 3-4 kez emiyor aslinda cok emmiyor ama gece emmeden sakinlesmiyor. Simdilik emdiği kadar emsin diye düşünüyorum anne sutu azda olsa sifadir. Ama dediğin gibi cok gel git olacak gibi. Ama bazen kalkismalari ben odaya girince başlıyor. O yüzden kokumu almasa nasil olur diye denemek istiyorum. Emmeden uyutavilsem az kalkar diye dusubuyorum. Bir ara azaltmayı başarmıştım ama dişleri çıkıyor diye kiyamiuorm.çok kalkıyosa nası yapıcaksın ? durmadan odasına mı gıdıp gelıceksın? çok zor olur. gerçekten psikolojik olarak zor . sürekli üstünü açıyo gece uyandıkca bakıyorum fılan. uyandıkca gorup guvende hıssedıyorum hem onu hem kendımı. su an ayırmam en az 3-4 ay sonra. eger sen gercekten cok bıtkınsen ve kesın olarak odayı ayırmak ıstıyosan memeyi kesmen gerek. memeyi kesmedıgın surece durmadan kalkar. asla memeyi kesemem dersende odayı ayırmak ıcın bekle cunku gıt gel gıt gel daha cok harap olcaksın