2015 Nisan Anneleri

Geçmiş olsun canım ya benim oğlumda bugun ateslendi calpol verdim bi ara düser gibi oldu simdi yeniden cıkıcak gibi vücudu sıcak benimde en korktugum ateşdir. Rabbim hepimizin çocuklarına sağlık afiyet versin

Bizimde dündü doğum günümüz gercekten çok yorulmusum ama ilk dogum gunleri oldugu icinmi cok farklı duygular yasadım annelik ne guzelmiş ya. Ayın 15 ide benimde dogum gunum var ama sanki dun benimkini kutlamıs gibiyim. Çok mutlu oldum. Allah isteyen herkese bu duyları yasatsın insallah.

Kızlar merhaba hayırlı aksamlar topigi görünce çok sevindim bende sizdenim başka bir isimle aranizdaydim geçen sene 1 yas günleri kutlanıyor nice güzel yaşlara iyiki dogmuslar Rabbim sağlık versin insaalh bizim yaş günde 20 nisan bakalım nasıl olacak oğluma gelecek olursak çok sorunlu bir bebeğim var geceleri hala uyumuyor uykuya çoook Hasretim sürekli hasta hastanelerdeyiz Rabbim daha kötüsü nden korusun en son astım dediler küçük diye testte yapmıyoruz sürekli bronşit anlayacağınız neyse cok uzattim oglum uyumusken yatayim biraz herkese hayırlı aksamlar

herşey çok güzel ellerine sağlık canım... çocukalrımız cok şanslı. hep böyle devam eder inşallah

allahım aşkınızı daim etsinnn

İyi ki doğmus meryem ve mahir mutlu nice yasları olsun inş herşey çok güzel olmuş annesi ellerine sağlık

Geçmiş olsun canım ya benim oğlumda bugun ateslendi calpol verdim bi ara düser gibi oldu simdi yeniden cıkıcak gibi vücudu sıcak benimde en korktugum ateşdir. Rabbim hepimizin çocuklarına sağlık afiyet versin
Saol canım sizede çok geçmiş olsun ateşin dirençli olup olmaması önemliymiş ilacı verdiğinde düşüyorsa bir problem olmaz ve ateşi düştüğünde keyfi yerinde mi ona bakmalıymış doktorum demişti o zaman korkmayın diye acil şifalar olsn inş

Biz de dün doğum gunümüzü atlattık çok şükür.çok güzel ama bi o kadar da yorucu geçti.cuma cumartesi pazar hep ayaktaydım nerdeyse.hazırlıklar cok yordu beni.ama cok şükür güzel oldu hersey.
Dogum gunu gecen bütün bebişlerin dogum gunu kutlu olsun, nice güzel Mutlu sağlıklı ömürleri olsun.

Slm kizlar dogum gunU olan. Bebislerimizim dogum günü kutlu olsun iyuki varlarr.
bebisinin odasini ayıran var mi. Ben dusunuyorum ama dişleri geliyor diye cok jalkuyo korkuyorum

Slm kizlar dogum gunU olan. Bebislerimizim dogum günü kutlu olsun iyuki varlarr.
bebisinin odasini ayıran var mi. Ben dusunuyorum ama dişleri geliyor diye cok jalkuyo korkuyorum
aynı odada besıgını yatagımızın yanına çektık orda yatıyor benımkı emmedıgı ıcın kalkmıyo artık. yazın düşünüyorum aslında ama eşim istemiyor. çok paranoyak . bakalım şu an erken oldugunu düşünüyorum bi yürüsün yaz yada yaz sonu istiyorum aslında. babasına kalsa ortamızda yatsın diyo ah bu erkeklerrrr

benimkide ayri yataginda yatiyor ama bizim odada ayır artk aklı erdikce zor okur diyorlarn bence kalkmiyorsa ayır. Zaten havalarda ısındı. Benimde eşim tam tersi ayır diyor. Sanırım haftaya ayiracagm. Aslında ben psikolojik olarak Cokta hazır hissetmiyorum ama artk gece kalkmaktwn yoruldM.. benimki gunduz bile kesintisi yatmiuo

çok kalkıyosa nası yapıcaksın ? durmadan odasına mı gıdıp gelıceksın? çok zor olur. gerçekten psikolojik olarak zor . sürekli üstünü açıyo gece uyandıkca bakıyorum fılan. uyandıkca gorup guvende hıssedıyorum hem onu hem kendımı. su an ayırmam en az 3-4 ay sonra. eger sen gercekten cok bıtkınsen ve kesın olarak odayı ayırmak ıstıyosan memeyi kesmen gerek. memeyi kesmedıgın surece durmadan kalkar. asla memeyi kesemem dersende odayı ayırmak ıcın bekle cunku gıt gel gıt gel daha cok harap olcaksın

Igunduz 3-4 kez emiyor aslinda cok emmiyor ama gece emmeden sakinlesmiyor. Simdilik emdiği kadar emsin diye düşünüyorum anne sutu azda olsa sifadir. Ama dediğin gibi cok gel git olacak gibi. Ama bazen kalkismalari ben odaya girince başlıyor. O yüzden kokumu almasa nasil olur diye denemek istiyorum. Emmeden uyutavilsem az kalkar diye dusubuyorum. Bir ara azaltmayı başarmıştım ama dişleri çıkıyor diye kiyamiuorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…