2015 Nisan Anneleri

Geçmiş olsun CNm , soğuk algınlığı mı acaba . Bu mevsim geçişleri çok zor oluyor çoçuklar için . İnş tez vakitte atlatır uraz kuzusu .

Canim.yeni.yasiniz hayirli olsun.kuzucugunu op yerimize.allah nice nice yillar yasatsin.annesiyle babasiyla saglikli sihhatli..kiz cocugu hastasiyim insallah benim.ikinci kiz olur bakalim ne olacak.

Meryem'e daha nice yaslar dileriz!
Dogum gunu kutlu olsun guzel Meryem'in.
İyi ki dogmus,
Allah guzel ve saglikli bir omur nasip etsin, Annesine ve babasina hayirli evlat olsun.

Dogum gunun kutlu olsun tatli Meryem..hayatin boyunca huzur, saglik mutluluk seninle olsun minik prenses..

mryevr canim gecmis olsun.. ben de dis atesinin 38 i gecmeyecegini biliyorum. Atesten baska birseyi yoksa 8. hastalik olabilir belki. Oglum gecirmisti. 3 gun sebepsiz ates, ardindan dokuntu. Onemli bi hastalik degil. Rabbim acil sifalar versin

Canim.yeni.yasiniz hayirli olsun.kuzucugunu op yerimize.allah nice nice yillar yasatsin.annesiyle babasiyla saglikli sihhatli..kiz cocugu hastasiyim insallah benim.ikinci kiz olur bakalim ne olacak.
yaa sen ikinci serüvene başlıyosun dimi yaa. nasıl gidiyor? çok özendirici valla :)

devlet memurları ne şanslı cocukları okula baslayana dek kısmı zamanlı calısma hakkı geldi. anne yada baba ıkısınden bırı kullanabılıyormuş. memur olsam hemen ıkıncıyı yapardım

6. Hastaligi burda duymustum simdide 8. Hastalik yazik bu kuzucuklara ya

Cok gecmis olsun canim. Bian once duser insallah atesi

Geçmiş olsun dilekleriniz için saolun kızlar dün gittik doktora muayene etti kulağında boğAzındA bişey yok çok şükür kAn almak için daha erken dedi azı dişleri böyle ates yapabilirmiş dişten olabilir dedi ates düşürücüye devam ve takip edicez bikaç güne geçer diye tahmin ediyorum dedi geçmezse ptesi günü tekrar gidicez o zaman kan alıcak bakıcak inş geçer

Kizlar bizde dogum gunumuzu erken kutlamak zorunda kaldik.arkadaslarla oyle cok buyuk bisey yapmadim cunku burada imkanlar kisitli oldugu kadariyla ilk pastasinida kendim yaptim.cunku bulundugum yerde pastanede yok.;(((( guzeldi ama yorulduguma degdi.

Kızlar oğlumun ateş sebebi 6.hastalıkmış döküntüler oldu yüzünde ve vucudunda dün bakalım geçer umarım çabucak azı dişleri çıkıyo 1i çıktı diğer tarafın ucu var ve üstlerde şişti çok huysuzhaftaya ctesi dgünü kutlicaz hazırlıklara devam .. Elfasl nice yılları olsun kuzunun inş atlatmısınız darısı basımıza kucukkuzum masallah yakısıklıya herşey çok güzel gözüküyo nice seneleriniz olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…