Geçmiş olsun CNm , soğuk algınlığı mı acaba . Bu mevsim geçişleri çok zor oluyor çoçuklar için . İnş tez vakitte atlatır uraz kuzusu .Kızlar akşam durup dururken oğlumun ateşi çıktı baktım 38 sora 38.5 oldu banyo yaptordık calpol verdim düştü gece yine çıktı ateşii 39a az önce yine calpol verdim hastaneyi aradm doktor müsait oldugunda dönecek inş önemli bişi yoktur
Canim.yeni.yasiniz hayirli olsun.kuzucugunu op yerimize.allah nice nice yillar yasatsin.annesiyle babasiyla saglikli sihhatli..kiz cocugu hastasiyim insallah benim.ikinci kiz olur bakalim ne olacak.Kandil'iniz mübarek , dualarınız kabul olsun inş .
Bugün kınalı kuzum bir yaşına girdi teyzeleri . Rabbime şükür bana kız evladı verdiği için . Şu mübarek günde bütün yavrularımıza allahtan sağlık ve mutluluk diliyorum . Daim ve sevdikleri ile olsunlar inş .Meryem'in artık yaşı var
Meryem'e daha nice yaslar dileriz!Kandil'iniz mübarek , dualarınız kabul olsun inş .
Bugün kınalı kuzum bir yaşına girdi teyzeleri . Rabbime şükür bana kız evladı verdiği için . Şu mübarek günde bütün yavrularımıza allahtan sağlık ve mutluluk diliyorum . Daim ve sevdikleri ile olsunlar inş .Meryem'in artık yaşı var
Dogum gunun kutlu olsun tatli Meryem..hayatin boyunca huzur, saglik mutluluk seninle olsun minik prenses..Kandil'iniz mübarek , dualarınız kabul olsun inş .
yaa sen ikinci serüvene başlıyosun dimi yaa. nasıl gidiyor? çok özendirici valla :)Canim.yeni.yasiniz hayirli olsun.kuzucugunu op yerimize.allah nice nice yillar yasatsin.annesiyle babasiyla saglikli sihhatli..kiz cocugu hastasiyim insallah benim.ikinci kiz olur bakalim ne olacak.
6. Hastaligi burda duymustum simdide 8. Hastalik yazik bu kuzucuklara yamryevr canim gecmis olsun.. ben de dis atesinin 38 i gecmeyecegini biliyorum. Atesten baska birseyi yoksa 8. hastalik olabilir belki. Oglum gecirmisti. 3 gun sebepsiz ates, ardindan dokuntu. Onemli bi hastalik degil. Rabbim acil sifalar versin
Cok gecmis olsun canim. Bian once duser insallah atesiKızlar akşam durup dururken oğlumun ateşi çıktı baktım 38 sora 38.5 oldu banyo yaptordık calpol verdim düştü gece yine çıktı ateşii 39a az önce yine calpol verdim hastaneyi aradm doktor müsait oldugunda dönecek inş önemli bişi yoktur
Canim zaten 6.hastalik, 8 nerden cikti, nerden uydurdum hic bilmiyorum:)))6. Hastaligi burda duymustum simdide 8. Hastalik yazik bu kuzucuklara ya
Cok zor mide bulantilarim var.bence ozenme biraz ara olsun bebeklerin arasinda.yaa sen ikinci serüvene başlıyosun dimi yaa. nasıl gidiyor? çok özendirici valla :)
Benim oğlumda hiç mide bulantım olmadı fakat kızında oldu belki senin Melek'te kızdırCok zor mide bulantilarim var.bence ozenme biraz ara olsun bebeklerin arasinda.
Agzindan ballll damliyor insallah.Benim oğlumda hiç mide bulantım olmadı fakat kızında oldu belki senin Melek'te kızdırRabbim gönlünedeki verir inş . Hayırlısı ile sağlıkla atlatın inş .