- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.232
- 34
İki kez uyuyor öğlen 11 civarı akşam 4 civarı .. 30-40 dk kadarKızlar bebisleriniz hala günde iki defa mi uyuyor.
Benimki de artık tuzlu yağlı yemekleri yiyo.yiyo dediğim bikaç kaşık zorlaDiğerlerini hiç yemiyo.benimkide makarna delisi.hergun koysam yer başka bişeyi öyle yemiyo.hele et köfte hiç yemiyo.ben de üzülüyorum besin alamıyo diye.
Aynen benimki de öyle ,ekmekçi eline ver ekmeği oh nasıl sevinerek yiyor, ben de çözüm buldum tam buğday unu aldım yumurta, yoğurt, ceviz,bazen üzüm ve tarçın koyarak krep yapıyorum eline veriyorum en azından beyaz ekmek yemiyor onu yiyor, bir de yemekleri kendi önüne parca parca koyuyorum döke saça biraz daha yiyor, arada alkışlıyoruz kendimizi kızım ham yaptı kendi de yermiş felan diye... ama günü gününü hiç tutmuyor, annem de sütün yetmese yer diyor ben de takmıyorum artık... makarnaya et koysam bizimki seçerek yer gözüyle ince ince bakarak yer,Aynilar yemek konusunda vallahi. Bende önüne koyuyorum. Cok az besleniyor gibi. Hatta sizler bir yorum yaparsaniz bir gunde yaklaşık sunlari yiyO.
kahvalti bire yakin ceviz. yarim haslanmis yumurta beyazi
kibrit kutusunun yarısı kadar peynir
1-2 cay kaşığı tahin pekmez
öğlen 4-5 cay kasigi pilav 3-4 lokma et yada tavuk
akşam 4-5 lokma balık bir marul kemiriyor. Yada dün ilk kez minik bir muz yedi uyudu aksan
Canım uyutmak için uğraşma, bırak iyice yorulsun uykusu gelsin, senin pesinden koşar beni uyut diye. emin ol,çok rahat edersin boyle bi kaç gün kendi haline bırak sonra düzene girer inşallah,Yemek yedirmek uyutmak benim ici. Cok zor artk. Bugun yediğini yarin ağzına sürmüyor. Yemes dediğimi yiyor.diliyle ittirip duruyor herşeyi cok yoruldm artk.her yemek eziyet oldu resmen. Hiç keyifle birsey yemiyor. 40-45 dk üç bes lokma icin ugrasiyorm
Canm makarnayi nasil yediriyorsun ben dahamakarna vermedimBenimki de artık tuzlu yağlı yemekleri yiyo.yiyo dediğim bikaç kaşık zorlaDiğerlerini hiç yemiyo.benimkide makarna delisi.hergun koysam yer başka bişeyi öyle yemiyo.hele et köfte hiç yemiyo.ben de üzülüyorum besin alamıyo diye.
Önüne azar azar koyuyorum Can'ım.kendi yiyo.zaten artık kaşıkla yemekten de pek hoşlanmıyor.herşeyi kendi elle yemek istiyo.Canm makarnayi nasil yediriyorsun ben dahamakarna vermedim
Canim ben tereyaginda yumurta birtane yarim cay bardagi sut.iki dilim kasar peyniri iki cay kasigi pekmez bi tatli kasigida zeytin yagi veriyorum.cok azda ekmek.oglen bi kase corba.oglen arasi birtane muz meyveden bi yarim saat sonra yogurt bi kase.aksama dogruda bi kase yine corba veeriyorum.yatirmadan oncede ya yogurt yediriyorum yada sutlac muhallebi filan.o an ne varsa ne yaptiysam yani.gun icindede emiyor.bizimki kedi kopek hastasi balkonda kedileri cagriyoruz.kopekler geliyor onlara baka baka yediriyorum.Aynilar yemek konusunda vallahi. Bende önüne koyuyorum. Cok az besleniyor gibi. Hatta sizler bir yorum yaparsaniz bir gunde yaklaşık sunlari yiyO.
akşam 4-5 lokma balık bir marul kemiriyor. Yada dün ilk kez minik bir muz yedi uyudu aksan
Çok güzel olmuş ellerine sağlık cnmEki Görüntüle 1809208 Eki Görüntüle 1809205 İlk şeker hamuru ile kurabiye yapımı sonuçu . Nasıl olmuş kızlar
Yaaa yerim ben onu masallahh benim kuzjmda bi dakika yanımdan ayrılmıo hep peşimde ama baba diyo anne demiyo:)bu arada bizim bücür 1 haftadır anne diyor acık ve net. bilerek isteyerek. onceleri bilinçsizce diyor gıbıydı. ama artık sabah uyanıp başımda dikilip anne anne anne papagan gıbı ötüyo. ne kadar uykum varsa kaçıyo valla. aşkımın o anne diyen dillerini yerim ben yaaa ölücem aşktan
Kahvaltı bizimde benzer Can'ım.yumurta sarısı 1 ceviz pekmez labne .yumurtanın beyazını yedirmeyi başaramadım.omlet yaparsam ondan yiyo ama 1 yumurtayı bitirmiyor daha.bu aralar kahvaltıyı da zor yapıyo.elİne domates salatalık veriyorum onlarla oyalanırken ağzına tıkıştırmaya çalışıyorum.öğlen çorba ya da yemek ne yaptıysam bi kaseye yakın yanında yoğurt.tabi bazen hatta çoğunlukla bikaç kaşık alıp bırakıyor.akşam da yoğurt meyve çok az da bizim yediğimiz yemekten.pilav,et tavuk köfte yemiyo.balığı bazen çok güzel yiyo bazen yemiyo.köftede yemiyo.kıymayı anca yemeklerin içinde yedirebiliyorum.bu aralar onu da yemiyo.off cok zor bu yemek işiAynilar yemek konusunda vallahi. Bende önüne koyuyorum. Cok az besleniyor gibi. Hatta sizler bir yorum yaparsaniz bir gunde yaklaşık sunlari yiyO.
bu arada bizim bücür 1 haftadır anne diyor acık ve net. bilerek isteyerek. onceleri bilinçsizce diyor gıbıydı. ama artık sabah uyanıp başımda dikilip anne anne anne papagan gıbı ötüyo. ne kadar uykum varsa kaçıyo valla. aşkımın o anne diyen dillerini yerim ben yaaa ölücem aşktan
Gecmis.olsun canim.dis cikartiyordur belki.cunku bizde ayniyiz on disleri ve alt disleri kabarmis.Kızlar akşam durup dururken oğlumun ateşi çıktı baktım 38 sora 38.5 oldu banyo yaptordık calpol verdim düştü gece yine çıktı ateşii 39a az önce yine calpol verdim hastaneyi aradm doktor müsait oldugunda dönecek inş önemli bişi yoktur
çok geçmiş olsun . boğazı filanmı iltihaplandı acabaKızlar akşam durup dururken oğlumun ateşi çıktı baktım 38 sora 38.5 oldu banyo yaptordık calpol verdim düştü gece yine çıktı ateşii 39a az önce yine calpol verdim hastaneyi aradm doktor müsait oldugunda dönecek inş önemli bişi yoktur
Saıl canım diş çıkarıyo azılar çıkıyo 1 taraf çıktı diğer tarafta ucu gözüktü ama diş bu kadar yüksek ateş yapmaz diyolar bakalım doltor aradı ibufen diye şurup verdi 48 saat bakın dedi bı gecede bakıcaz eğer düşmezse getirin dediGecmis.olsun canim.dis cikartiyordur belki.cunku bizde ayniyiz on disleri ve alt disleri kabarmis.
Canım saol bilmiyorum görünürde bişeh yok ama inş önemli bişey değildir yarında düşmezse götürcez doktoraçok geçmiş olsun . boğazı filanmı iltihaplandı acaba