- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
benim kv gelmedi bile. mevlütede gelmedi benim kv boyle ozel gunlerde bokluk yapmaya bayılır. bnm pesımden kossun ıster herkes cok umurumda sankı o gelmedı dıye kutlayamadık. cok ta guzel oldu. torun torun dıye basımızın etını yıyodu. torunu oldu bı hayrı var sankı. bı paket amam bez alın bı kılo muz alın ya torununuza yok nerdeeee. hep bnm aılem sagolsun herseyını alıyolar. bak sınırlendım su an. gerızeklaı eltımde ıhracatcıdan lekelı bı elbıse almıs. zaten amcası kredı kartını verdı 150 tl lık bez mama aldım. eltımde gelırken lekelı elbıse getırmıs ne getırıyosun ya onu getırcene hıc getırme zaten amcası verdı hedıyesını aklı sıra benı kucumsuyo kemçük. ayyy sinirlendimmmmSelam Kızlar nasılsınız bugün doğum günü olan bebelerimizin ilk yaşları ve bundan sonraki yaşları musmutlu geçsin sağlıklı ömürleri olsun inşallah...
Bizim de 3 nisan doğum günümüz ama biz bir hafta erken kutladık kv memlekete gidiyor diye hasta hasta zorla yetiştirdim her şeyi ama yine de yaranamadık 5 karış suratla geldi elti kv ve görümceler benden büyük atraksiyon beklemiyolardı masayı ve evi görünce şok oldular
benim kv gelmedi bile. mevlütede gelmedi benim kv boyle ozel gunlerde bokluk yapmaya bayılır. bnm pesımden kossun ıster herkes cok umurumda sankı o gelmedı dıye kutlayamadık. cok ta guzel oldu. torun torun dıye basımızın etını yıyodu. torunu oldu bı hayrı var sankı. bı paket amam bez alın bı kılo muz alın ya torununuza yok nerdeeee. hep bnm aılem sagolsun herseyını alıyolar. bak sınırlendım su an. gerızeklaı eltımde ıhracatcıdan lekelı bı elbıse almıs. zaten amcası kredı kartını verdı 150 tl lık bez mama aldım. eltımde gelırken lekelı elbıse getırmıs ne getırıyosun ya onu getırcene hıc getırme zaten amcası verdı hedıyesını aklı sıra benı kucumsuyo kemçük. ayyy sinirlendimmmm
Canım biz hastanede yaptırdık menenjiti 10.5 aylıkken 2 dozuda 13.5 aylıkken olcak hastanede doktorumuz söyledi ve yapıldı sağlık ocagı verirmi bilmiyorm canım özel aşı old içinmenenjit yaptırdınız mı bize hemşire dr reçete getirin dedi sağlık ocağı verir mi
Canim biz besafe kullaniyoruz.
Emniyet acisindan mukemmel ama koltugun 3 pozisyon kademesi olmasina ragmen kizim uyudugunda basi one dusuyor.
Benim tavsiyem rahat uyuyabilecegi bir koltuk alman ve tabi emniyetli :)
Bizde besafe kullanıyoruz Can'ım.alırken çok araştırmıştık.emniyet açısından en iyi bikaç koltuktan biriydi.biz memnunuz tavsiye ederim
Kızlar eşim araştırıyor bakalım artik ama çok pahaliymis ya :))Ben romer aldim memnunum canm tam yatmamasina ragmen uyurken sorun yasamadik hic guvenlik testleride tam oldugu icin guvenerek aldim
Kızlar bugün oğlusumun doğumgünü şükürler olsun bugün en güzel günüm herşeyim en güzel hediyem geldi bana geçen yıl Allah ayırmasın bizi.
canım minigin doğum günü kutlu olsun sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu nice yaşları olsun inş.Kızlar en güzel günüm ama o kadar sinirlenirim bozukki oturdum ağlıyorum sinirimden 16 nisanda kutlicaz oğlumun dgününü bugün benim için özel bir gün kaç gündür eşimle konusuyoruz akşama mini bir pastada mum üfletiriz gündüzde oğlumu alıp parka gezmeye götürürüm diye düşünüyodum sabah kv aradı akşam size gelmek istiyoruz diye ardından eltim aradı akşam hepberaber size gelioz diye sinirlerim tepemde sabahtan beri evi temizliyorum
2 hafta önce kontrolde özellikle sordum özel aşısı var mı yaptiralim diye yok dedi doktor kafam karisti. birde sağlık ocağında sorayım.Canım biz hastanede yaptırdık menenjiti 10.5 aylıkken 2 dozuda 13.5 aylıkken olcak hastanede doktorumuz söyledi ve yapıldı sağlık ocagı verirmi bilmiyorm canım özel aşı old için
Dogum gununuz kutlu olsun canim,Kızlar en güzel günüm ama o kadar sinirlenirim bozukki oturdum ağlıyorum sinirimden 16 nisanda kutlicaz oğlumun dgününü bugün benim için özel bir gün kaç gündür eşimle konusuyoruz akşama mini bir pastada mum üfletiriz gündüzde oğlumu alıp parka gezmeye götürürüm diye düşünüyodum sabah kv aradı akşam size gelmek istiyoruz diye ardından eltim aradı akşam hepberaber size gelioz diye sinirlerim tepemde sabahtan beri evi temizliyorum
Canım bildiğim kadarıyla aşı erken yapılamıyor ama geç yaptırmak sıkıntılı değil istersen ilgilenen hemşirenize sor, ama sanki iki günde pek etkisi kalmaz gibi2 hafta önce kontrolde özellikle sordum özel aşısı var mı yaptiralim diye yok dedi doktor kafam karisti. birde sağlık ocağında sorayım.
kizlar bizim 1 yas aşısı 8 nisanda.10 nisan da da3.5 saatlik şehir dışına çıkacağız düğün için.acaba diyorum çocuk mız mız olur mu dönüşte mi yaptirsam yoksa 2 güne geçer mi?
sakın yaptırma gıtmeden once acayıp huysuzluk yapıyor. bende 4 gun gec yaptırdım. gec yapılması problem degıl. sırtım tutulmustu ve partıde huysuzluk etmesın dıye gec yaptırdım. ılk 2 gun aşı yerlerı agrıdı.ates olmadı bızde ama 3 gun oldu hala huysuz ve ıstahsız. cıglık feryat fıgan aglamalar. sakın yaptırma benden sana tavsıye. saglık ocagını ara 2-3 gun gec getırıcem de problem olmaz. zehır olur yolda dugunde2 hafta önce kontrolde özellikle sordum özel aşısı var mı yaptiralim diye yok dedi doktor kafam karisti. birde sağlık ocağında sorayım.
kizlar bizim 1 yas aşısı 8 nisanda.10 nisan da da3.5 saatlik şehir dışına çıkacağız düğün için.acaba diyorum çocuk mız mız olur mu dönüşte mi yaptirsam yoksa 2 güne geçer mi?
Haklısın burnumdan gelmesin en iyisi 11.inde yaptirayim ben.sakın yaptırma gıtmeden once acayıp huysuzluk yapıyor. bende 4 gun gec yaptırdım. gec yapılması problem degıl. sırtım tutulmustu ve partıde huysuzluk etmesın dıye gec yaptırdım. ılk 2 gun aşı yerlerı agrıdı.ates olmadı bızde ama 3 gun oldu hala huysuz ve ıstahsız. cıglık feryat fıgan aglamalar. sakın yaptırma benden sana tavsıye. saglık ocagını ara 2-3 gun gec getırıcem de problem olmaz. zehır olur yolda dugunde
Çok güzel Güle güle giysin.bende almak istiyorum ama benim kıza 18 numara bile büyük geliyor:)bu arada kızıma ilk adım ayakkabısı aldım nihayet ..gerçi daha day bile duramıyo ama parkta yurumek ıstıyomus annemle babam elınden tutup yurutuyomuş. intertten su ayakkabıyı aldım 19 no aldım. cok az buyuk ama iyi oldu ayagına.
http://www.viccoshop.com.tr/deri-ayakkabi/vicco-cift-cirtli-ilk-adim-deri-ayakkabi-pembe-4.htm
İyiki doğdun iyiki anneni ve seni tanıdık . Umarım hayatında herşey gönlünce olur tatlım . Olurda bir gün buraları okursan bilki seni seven çok sanal teyzen varKızlar bugün oğlusumun doğumgünü şükürler olsun bugün en güzel günüm herşeyim en güzel hediyem geldi bana geçen yıl Allah ayırmasın bizi.
Nasıldı peki geldiler de ne oldu sanki , bırksalardı ya . İnş şuan iyi geçiyordur .Kızlar en güzel günüm ama o kadar sinirlenirim bozukki oturdum ağlıyorum sinirimden 16 nisanda kutlicaz oğlumun dgününü bugün benim için özel bir gün kaç gündür eşimle konusuyoruz akşama mini bir pastada mum üfletiriz gündüzde oğlumu alıp parka gezmeye götürürüm diye düşünüyodum sabah kv aradı akşam size gelmek istiyoruz diye ardından eltim aradı akşam hepberaber size gelioz diye sinirlerim tepemde sabahtan beri evi temizliyorum
Güle güle kullanın CNm ben çıtçıtlı aldığıma çok pişman oldum bizim kız ayağından çıtçıtları açıp ayakkabıyı çıkarıp atıyor . Hatta bir gün ikea ya gittik orda tekini çıkarıp atmış , ara ara perişan olduk . Sonunda bulduk ama Can'ımız epey sıkıldı . Bunu kaybettik hadi neyse sonrası sonrası sorun .bu arada kızıma ilk adım ayakkabısı aldım nihayet ..gerçi daha day bile duramıyo ama parkta yurumek ıstıyomus annemle babam elınden tutup yurutuyomuş. intertten su ayakkabıyı aldım 19 no aldım. cok az buyuk ama iyi oldu ayagına.
http://www.viccoshop.com.tr/deri-ayakkabi/vicco-cift-cirtli-ilk-adim-deri-ayakkabi-pembe-4.htm
Evet tskr ederim canim.kucukkuzum galiba ikinci bebiş yolda hayırlı uğurlu olsun cnm. nix instagramda ekliyorum seni Yaseminozsoykayrakcı ben.
İyiki doğdun iyiki anneni ve seni tanıdık . Umarım hayatında herşey gönlünce olur tatlım . Olurda bir gün buraları okursan bilki seni seven çok sanal teyzen varçok öptüm uraz I
Çok tşk ederiz teyzesi inş hep mutlu olsun bu kuzular.Nasıldı peki geldiler de ne oldu sanki , bırksalardı ya . İnş şuan iyi geçiyordur .
Canım saol tşk ederizDogum gununuz kutlu olsun canim,
Allah annesiyle babasiyla guzel yaslar nasip etsin,
Ailesine hayirli evlat olsun ins daha guzel gunlerini de gorursunuz.
Keske kv ne biz disari cikicaz deseydin ama napalim olan olmus. Belki umdugundan iyi gecer bu aksam. Cok da is yapma, senin de d gunun sayilir bugun.
Bende aldım 19 numara ama bizimkine kücuk geldi ev patigi ayakkabısı hep 19 numara kalıbımı kucuk diye dusunmustum ama senin kızına olmus bilemedim civilden aldım 15 gunu gecti halada degistiremedim insallah yarın gidip 20 numarasını alıcam. Ay canlarım ya buyuduler de ilk ayakkabılar alınıyobu arada kızıma ilk adım ayakkabısı aldım nihayet ..gerçi daha day bile duramıyo ama parkta yurumek ıstıyomus annemle babam elınden tutup yurutuyomuş. intertten su ayakkabıyı aldım 19 no aldım. cok az buyuk ama iyi oldu ayagına.