2015 Nisan Anneleri

Bende icmedim o ilaclari acaba oyuzdenmi dokuluyor desem 8 a
@shrrr nix karacanur sac dokulmesi buyuk ihtimalle demir eksikliginden kaynaklaniyormus. Dogum sonrasi verilen kan ilacimi icmemistim. En saglikli cozumu kan tahlili yaptirip duruma gore takviye almak..
Bende icmedim canim ondan heralde kansiz kaldim

@shrrr nix karacanur sac dokulmesi buyuk ihtimalle demir eksikliginden kaynaklaniyormus. Dogum sonrasi verilen kan ilacimi icmemistim. En saglikli cozumu kan tahlili yaptirip duruma gore takviye almak..
Canım ben tahlil yaptırdım herşey normal çıktı ama hala saclarim çok dökülüyor, boyamak bazilarina iyi geliyor diye onu denedim bisey farketmedi

Kızlar butikbebedeki prima kampanyası 75 tl üstü alışverişte 1 lira 20 tane prima oğlusuma oyumcak almak istiyodum ne zamandır fisher price aslan yürüteç aldım inş sever ben heycanlandım kargoyu sabırsızlıkla bekliyorum

Eklentiler

• image.jpeg
    20,6 KB · Görüntüleme: 165
Kizlar bebekleri gunde kac defa emziriyorsunuz benimki geceyle gunduz beraber 4 defa emiyo azmi yeterlimi bilemiyorum

Geçmiş olsun , demek huysuzluğun bir nedeni de oymuş . İnş çabuk iyileşir kuzun.

Çok şirinmiş , uraz kesin çok sevecek CNm. Güle güle yürüsün inş.

Canim gecede dahil demişsin bence az.sen daha iyi bilirsin bebeğinin günlük beslenmesini oranlarsan% kaçı ek gida kaçı anne sutu
Canim suara hasta oldugu ici istahi yok normalde 4 5 ogun ek gida ve 4 5 kerede emiyordu ama son bir haftadir istah tamamen gitti ve 3 ogun ek gida 4 defada emiyo azini kitliyo yemiyo memeyi ginduz reddetiyo gece nekadar emzirirsem o bide gunduz uykuya dalacagi sira emiyo ama isteksiz

Canim benimki 6 kere emiyor (gece dahil), 4 ogun de ek gida aliyor. Tam duzeni oturtamadim ama genellikle bu sekilde oluyor.
Anladim canim benimki az ohalde ama gunduz tutmuyo meme heryer hersey ilgosini cekiyo cok isteksiz yalandan bir iki cekip kalkmak istiyor

Anladim canim benimki az ohalde ama gunduz tutmuyo meme heryer hersey ilgosini cekiyo cok isteksiz yalandan bir iki cekip kalkmak istiyor
Canim benimki de ilgisini cekecek biri ya da bir sey varsa emmiyor. Mesela disari cikinca asla emziremiyorum, agzina bile almiyor. Mecburen yatak odasina kapaniyoruz basbasa ki hanimefendinin dikkati dagilmasin.

Bu arada senin kuzuya gecmis olsun, hastaligi iyice gecince tekrar istahi gelir canim, bu gecici bir surec, uzme kendini.

Kizlar bebekleri gunde kac defa emziriyorsunuz benimki geceyle gunduz beraber 4 defa emiyo azmi yeterlimi bilemiyorum
Canım benimki gündüz kesinlikle emmiyor ama gece o kadar sık Uyanıyor ki sayısını bilmiyorum. Her Uyandığında emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…