2015 Nisan Anneleri

günaydın annişler kızım daha iyi makınneyı bulduk bıyerden evde yaptık cok ıyı geldı yıne uykusuzduk ama dune gore daha ıyı cok sukur.
kızlar 9. aya gırıcez ve bu ay kampanya kızamık asısı var ıstege baglı turkıyede kızamık gorulme vakası azmıs ama surıyden cok goc aldıgımız ıcın salgın olma rıskı hatta kızamık vakaları gorulmus hemsıre rıske atmayalım yapalım dedı. ayın 24. unde yapılcak canlı vırus asısı oldugu ıcınde ates ıhtımalı yuksek sızler ne durumdasınız yaptırcakmısınız haberınız varmı?

KIZLARR MİNİKLERE CEVİZİ NASIL VERİYORSUNUZ?

Canım sevindim bebişin daha iyi olmasına biran önce toplar inş bizde yaptırcaz aşıyı sağlık ocagında sölemişlerdi doktorumuzda yaptırın dedi ayın 28 inde yaptırcaz unarım ateş fln yapmaz

Canım ben muhallebisine katıyorum genelde çekilmiş halde

PEKİ MUHALLEBİYİ NASIL YAPIYORSUNUZ?

BEN YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİZİMDE 24 DE GALİBA

Reactions: nix
sabah ogununde 1 kabuklu cevızı kırıp sarımsak dovecegınde ezıyorum. yarım muz pekmez labne ceviz 2 hipp bisküviyle cevızı karıstırp yedırıyorum + 1 de yumurta. gerci bu ara yumurtyaı bıtırıyor dıgerınınıde ya zar zor yada yarısını yıyor.
bıde kızlar ben marketten kabuksuz cevız almıstım cam kaba koymustum 1 hafta sonra bı baktım boceklenmıs. o yuzden kabuklu cevız aldım her gun kırıp taze taze ezıp hemen yedırıyorum

Bize ne doktorumuz ne hemşiremız söyledi bir sorayım ben.

Canim ben rondodan gecirip meyvesine yada yoğurduna katiyorum. Bazen aynı şekilde ceviz yerine dolu 1 cay kasigi findik ta veriyorum.

PEKİ MUHALLEBİYİ NASIL YAPIYORSUNUZ?
Değişik değişik yapıyorum ama genelde ya tam buğday ununu suda pişiriyorum kıvamını alınca altını kapatıp çok az tereyağı katıp eritiyorum tabağa alıp içine istediğim meyveyi katıyorum muz elma armut ya da kuru meyveler biraz pekmez bazen tarcın.sonra ceviz fındık ya da badem katıyorum ya da irmik azcıkta pirinç ununu suda pişiriyorum buna yağ katmıyorum gerisi aynı içine meyve pekmez ceviz fln kafama göre yapıyorum su yerine ıhlamurlada yaptıgım oluuo bazen

Merhaba,
Ben kasım annesiyim bebegim 48 günlük.
Yenidoganlari 40i cikana kadar giydirdim.
Simdi kisa geliyorlar.
2 set hastane cikisi almistim tepe tepe kullandim iyi ki almisim.
İlk ay 0 3 aylar büyük oluyor ve yakışmıyor, birkac 5li takim alabilirsin yenidogan.
Gobegi dusss de dusmese de citcitli body kullanılıyor , ic zibin almistim ben hic kullanmadim.
0 3 leri uzun kollu pamuklu penye al bence.
Alta kisa kollu citcitli ve patikli alt, uste uzun kollu pijama takimi giydirsen yeterli olur sanirim.
Eldivenlerde bilek yerlerinin lastikli olmasina dikkat edersen daha kullanisli ve elden cikmiyorkar.

Haaarikasııın...çok teşekkür ederim

Kizlar gunaydin bisey sorucam.benim oglum yemek yerken agzinda bekletmeyi ogrenmis sonra midesini bulandiriyor agzindan atiyor.tabi oyle yapriginda benim sinirlerim bozuluyor ve kizmak zorunda kaliyorum.varmi bizim gibi olan yada sadece bizmiyiz boyle?Bu bi surecmi diye merak ettim.

Canım korkma bu bi süreç, benim kızım da yapardı daha sonra unutuyorlar. Bi dönem püskürtmeyi öğreniyorlar ama çok üsteleme fazla tepki verme vazgeçer canım

Canım korkma bu bi süreç, benim kızım da yapardı daha sonra unutuyorlar. Bi dönem püskürtmeyi öğreniyorlar ama çok üsteleme fazla tepki verme. vazgeçer canım
Cok tskr ederim cvp icin canim ya.oyle yaptiginda yemek vermedinmi?ben ne yapacagimi. Bilemedim de.zorla yedirmeye calisiyorum israr etmeyim ozaman bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…