Çok geçmiş olsun , Bir anlık dalgınlık olabiliyor CNm . Sakın kendini suçlama . Ne kadar çok dikkat edersek edelim bizde insanız hemde çok yorgun olabiliyoruz . Rabbime emanet hepsi ..Merhaba kizlar, bugun kizim yataktan yere dustu. Genelde sakinkanli bir insan olarak bilinirim ama birkac saatte ancek kendime gelebildim. Cok korktum neyseki yavrumun birseyi yok.o kadar dikkat etmeme ragmen nasil oldu bilemedim.
Bizimde böyle birşeyimiz var daha başlamadık kullanmaya . Yürüteçten çok daha güzel ve yararlı . Benim kız daha iyi adım atamadığı için başlamadım. Oğlumdan kaldı zaten yeni almadık . Bu yüzden iyi olduğunu söylüyorum . Denemişliğimiz var yani .Bir siteden bu urunu siparis verdim 2.el sevip sevmeyecegini bilmedigim bi urune 100 150 tl cok geldi acikcasi bunu 40tl ye aldim hafta ici elimde olucak insallah bakalim sevicek mk bizim minik
CNm hiç zorlama yesin diye , birde sıvı veya püre şeklinde dene vereceklerini . Çünkü dişten damakları ile bile ezimiyecek hala geliyorlar . Bizim dişler gelmedi halan ama zorlamaya başladı . Mesela öyle oluyor ki biberon ile devam sütü içemiyor . Beni emmek daha rahat geliyor yumuşak olduğu için. Şu dişler bir bitse de rahatlasalar . Çok sancılı gerçekten .Kizlar bebegimin hic istahi yok bir haftadir dislerinden cok huzurrsuz en cok sevdigi muza bile agzini acmiyo zorla verirsemde oguruyo sadece muhallebi yiyo oda bikac kasik kilo alicagi yere eksildi kilosu bir haftadir boyle neyapmam lazim
Aynen canim istemiyo sadece muhallebi ve beni emiyo bide bolca su iciyo tek uzuntum kilo kaybediyo yeterli beslenmiyor 3 ogun yiyo ucundede muhallebiden baska birsey yemiyo corba dahi icmiyo vitaminsiz kaliyo mandalina suyu falan veriyorum yok bugun az biraz kivi yedi okadarCNm hiç zorlama yesin diye , birde sıvı veya püre şeklinde dene vereceklerini . Çünkü dişten damakları ile bile ezimiyecek hala geliyorlar . Bizim dişler gelmedi halan ama zorlamaya başladı . Mesela öyle oluyor ki biberon ile devam sütü içemiyor . Beni emmek daha rahat geliyor yumuşak olduğu için. Şu dişler bir bitse de rahatlasalar . Çok sancılı gerçekten .
henüz almadık nasıl oturucak onda bılmıyroum dun bı dısarı cıktık ay burnumdan geldı arabada tepiş tepiş kudurdu. agladı cıglık attı. en son youtubedan peekaboo yu son ses araba teyibine bagladıkta sustu bırazArkadaslar oto koltugu aldiniz mi bebekleriniz icin? Ben almayi dusunuyorum da oneriye ihtiyacim var..
bızımkıde aynı yemeyı azalttı emmeyı azalttı hatta gunduz gece 1 e düşürdü emmiyor.sadece bıberon mamasını guzel ıcıyor mecburen ac kalmasın dıye 2-3 kez azar azar aptamıl verıyoruzKizlar bebegimin hic istahi yok bir haftadir dislerinden cok huzurrsuz en cok sevdigi muza bile agzini acmiyo zorla verirsemde oguruyo sadece muhallebi yiyo oda bikac kasik kilo alicagi yere eksildi kilosu bir haftadir boyle neyapmam lazim
bizdede aynı durumlar emmiyor cekıp cekıp bırakyo cıglık atıyo tek dısı var 2. cıkacak heralde ıstahı yok ama yınede sureklı bıseyler verıyoruz bıtıremıyor ama bıraz yıyor sadece aptamılı severek ıcıyor bu ara cok ıstahsızKizlar iyi aksamlar herkese bebeklerinize neler veriyorsunuz?sabah ogle aksam olarakmi yoksa ara ogunlerde katiyormusunuz?oglum cok huysuz bu aralar butun disler ayni anda cikmaya basladi ilk disini cikardi.ikinci yolda.ustlerde kabarmis ememiyor cok az cekip birakiyor bagriyor sizde durumlar nasil?
Canim ben calismiyorum ama kizimdan once calisan biriydim ve cok sosyaldim, simdi hem isten ciktim hem de ailemden cok uzakta yasiyorum, burada da bana yardim edecek kimsem yok, esim de yogun calisiyor ve demem o ki ben de bazen calismadigim halde ev isinden, yalnizliktan, asosyallikten bunaliyorum, yoruluyorum ve bagiriyorum, aglamasina 1-2 dk tepkisiz kaliyorum filan, sonra asiri derecede uzuluyorum, iyi bir anne degilim diyorum, korkuyorum kizima bir sey olursa diye oturup uzulup agliyorum filan..kızlar bazen sabrınız taşıp sesinizin yükseldiği oluyormu bu aralar ben çok tahmmülsüzüm. kızım cok huysuzlastı. babası erken gıdıp gec gelmeye basladı. ben calsııyorum eve gel cocukla ugras yıka yedir kendın ye derken bayılıyorum. bazen yere koyuyorum oyle aglıyo kendı kendıne bazen kızıyorum altını bıle dgeıstırmeme ızın vermıyo banyo sonra ustunu gıydırırken yarım saat ugrasıyorum. sureklı bı mıymıy halınde kucaıma alıyorum yok yere koyuyorum yok ne yapsam mızmız. bende sınırlenıp bagırıyorum bazen cok uzuluyorum sonra. benım yuzumden onun psıkolojısınde bı yara kalmasını ıstemıyorum. ama elımde degıl gercekten annelık cok zor bosuna cennet serılmemıs ayakalr altına.
Bende aynı durumdayım Can'ım.oğlum çok mızmız bu aralar.ne yapsam Mutlu olmuyo.hep kucak istiyo.hiç yalnız bırakamıyorum.hiçbişey yapamıyorum o yüzden.ek gıdayı da pek yememeye başladı.bende tüm işlerle kendim ilgileniyorum.eşim geç geliyo geldikten 1-2 saat sonra da oğlum uyuyo zaten.o yüzden tüm yük bende.cidden bazen sinirlerimi yıpratıyor bu durum.bazen sesimi yükseltiyorum bende.sonra pişmanlık duyuyorum ve çok üzülüyorum.onu Mutlu etmek güldürmek için türlü şaklabanlıklar yapıyorum.kızlar bazen sabrınız taşıp sesinizin yükseldiği oluyormu bu aralar ben çok tahmmülsüzüm. kızım cok huysuzlastı. babası erken gıdıp gec gelmeye basladı. ben calsııyorum eve gel cocukla ugras yıka yedir kendın ye derken bayılıyorum. bazen yere koyuyorum oyle aglıyo kendı kendıne bazen kızıyorum altını bıle dgeıstırmeme ızın vermıyo banyo sonra ustunu gıydırırken yarım saat ugrasıyorum. sureklı bı mıymıy halınde kucaıma alıyorum yok yere koyuyorum yok ne yapsam mızmız. bende sınırlenıp bagırıyorum bazen cok uzuluyorum sonra. benım yuzumden onun psıkolojısınde bı yara kalmasını ıstemıyorum. ama elımde degıl gercekten annelık cok zor bosuna cennet serılmemıs ayakalr altına.
Biz araba için ayrıca ana kucagı aldık travel sistemler çok ağır oluyo hafif bir araba alırsanız yalnız oldugunda da rahatlıkla çıkıp gezersiniz.hastane çıkışı 2 tane alıp 1-2 tanede az parçalı olandan alabilirsin çünkü 0-3 aylar ilk basta biraz büyük geliyo sadece hastane çıkışları ve yenidopanlar oluyo
ALLAH kucagina almayi nasip etsin 11 demek nekadar zahmet cekmissin insallah bebeginle mutlu bir hayat surersin canim benimde tup bebek yapicam ay hamile kaldim kendiliginden rabbim ol diyince oluyo 7 sene ugrastim asilamalar testlee tam tup bebege basliyodum hamile kaldigimi ogrendim cok zorlu bu donem cok kadinlar gordum ne umutlarla kapilarda ne dualar dillerindevkucucuk bir umut icin bekleyenler kim ne derse yapanlar cok zorlu bir yol bir kadinin hayattaki en zorlu yolu anne olamamak anne olmak icin cabalamak ben ogrendim insanlarin bakislarini yillarca cocugu yok demelerini 7 sene duydum bu laflari cok zor bir durum rabbim butun kadinlari annelik duygusuyla tattirsin herkese versin bir kadin en cok anne olmak ister cunku bu yolda cabalayan herkese rabbim versin insallah bizim yuzumuzu guldurdu cok sukur rabbim herkesi guldurur insalla tekrardan insallah kucagina almayi nasip etsin rabbim cok tebrik ederim sormak istediginnher seye yardimci olurum canim
Hos geldiniz canim.gozun aydin allahim kucagina almayida nasip etsin.5 hafta sonra hareketkerini hissetmeye baslarsin ozaman goreceksin hissedeceksin o essiz guzelligi.dunyanin en tatli seyleri yavrularimiz.
:)daha dur ellerini kafasini vucudunu hissettiginde o essiz mucuzeyi goreceksin biran oncr kucagina almak istiyceksin annelik cok guzel cok.18. Haftadayım veee gıdıklanma gibi hissediyorum sanırım...çok zorluk çekmiştim bebek sahibi olma sürecinde ama şimdi bunları yaşayınca kadın olduğuma şükrettim
gece yatmadan dua edıyorum allahım sabır ver cocuguma bagırmım dıye nıye boyleyız bıznix hepimizin zaman zaman sesi yükseliyor. Bende yapıyorum bazen özellikle geceleri.sonra çok içime batıyor. Sarılıyor öpüyorum kokluyorum
Bu arada bizde oto koltuğu almadık. 7 kilo zaten bizimki halen anakucagına sigiyor:)
Bugun 8 aylik oduk bizde:)
bizimkide öyle dün o kdar cok mızmızlandıki sevip öpemedim uyudugunda yanına yatıp izledim biraz ne zor yaaBende aynı durumdayım Can'ım.oğlum çok mızmız bu aralar.ne yapsam Mutlu olmuyo.hep kucak istiyo.hiç yalnız bırakamıyorum.hiçbişey yapamıyorum o yüzden.ek gıdayı da pek yememeye başladı.bende tüm işlerle kendim ilgileniyorum.eşim geç geliyo geldikten 1-2 saat sonra da oğlum uyuyo zaten.o yüzden tüm yük bende.cidden bazen sinirlerimi yıpratıyor bu durum.bazen sesimi yükseltiyorum bende.sonra pişmanlık duyuyorum ve çok üzülüyorum.onu Mutlu etmek güldürmek için türlü şaklabanlıklar yapıyorum.