evdeyken daha zordu benım ıcın 7-24 ben bakıyordum. insan yuzu gormuyordum. iş bi nevi iyi oldu 2 insan görüp sosylleşiyorum en azından gunduz yorulmuyorum. senı cok ıyı anlıyorum evdeyken daha cok yoruluyor ınsan. her turlu zor işte evdede olsan calıssanda zorluklar cokCanim ben calismiyorum ama kizimdan once calisan biriydim ve cok sosyaldim, simdi hem isten ciktim hem de ailemden cok uzakta yasiyorum, burada da bana yardim edecek kimsem yok, esim de yogun calisiyor ve demem o ki ben de bazen calismadigim halde ev isinden, yalnizliktan, asosyallikten bunaliyorum, yoruluyorum ve bagiriyorum, aglamasina 1-2 dk tepkisiz kaliyorum filan, sonra asiri derecede uzuluyorum, iyi bir anne degilim diyorum, korkuyorum kizima bir sey olursa diye oturup uzulup agliyorum filan..
Yani hepimiz ayni sendromlari yasiyoruz. Mumkun mertebe sakin kalmamiz, large olmamiz lazim aslinda ama iste hayat..
çıtçıtlı iç badileri kısa kollu al bence gıydırmesı kolay oluyor zaten kucucuk oluyorlar ınsan korkuyor gıydırmeye. 0-3 dış giysileri uzun kollu al nerede yasıyorsun bılmıyorum ama ben istanbulda 3 ay olana kadar ıncede olsa uzun kollu gıydırdım. 24 martta dogdu.gobege hıc bısey olmuyor merak etme ıster zıbın ıster cıtcıtlı gıydır bısey olmaz. kılot gereksız hıc gıymedı bızımkı.Nisan 2016 da doğacak bebeğim sizlerde tecrübelisiniz....yeni doğanları ne kadar zaman giyiyor yaklaşık? 0-3 ay ları hangi aya göre alacağımı düşünüyorumda...ya da kısa kollu mu uzun kollumu almalıyım...birde göbek düşene kadar zıbın giymeli sonra çıtçıtlı body rahat olanı deniyor....hastane çıkış setlerinde kilot var o kilotlar çıt çıtçıtlı body varken de giydiriliyormu...off aman allahım ben hiçbirşey bilmiyorum napcam
Nisan 2016 da doğacak bebeğim sizlerde tecrübelisiniz....yeni doğanları ne kadar zaman giyiyor yaklaşık? 0-3 ay ları hangi aya göre alacağımı düşünüyorumda...ya da kısa kollu mu uzun kollumu almalıyım...birde göbek düşene kadar zıbın giymeli sonra çıtçıtlı body rahat olanı deniyor....hastane çıkış setlerinde kilot var o kilotlar çıt çıtçıtlı body varken de giydiriliyormu...off aman allahım ben hiçbirşey bilmiyorum napcam
Hayırlısıyla kucagına al inş canım hiç stres yapma bizler de bilmiyoduk kucagına alınca gerisi geliyo meraklanma 3 aya kadar olanları uzun kollu alabilirsin ama çok kalın olmasına gerek yok çıtçıtlı bady üstüne alt üst pijamalar ya da tulumlar giyebilir 3-6 ayları yazlık alırsın yenidoğanları zaten en fazla 15 gün fln giyer tabi birazda bebişin kgsuna bağlı göbek bağından korkma herşeyi giyebilir bi zararı olmuyo zaten 1 haftaya düşcek bağ tavsiyem 0-3 çok alma bende heves edip çok aldım hepsi 1 kere giyildi giyilmedi tertemi kaldı 3-6 ay yazlık daha çok alabilirsin hem hava güzelleşiyo hem bebiş büyüyo gezmeler başlıyo .aklına takılan olursa istediğin zaman sorabilirsin canım
Cok gecmis olsun canim. Nerden kapmis acaba enfeksiyonu? Merak ettim de. Allah acil sifalar versin kuzucuga.Kizlar bebegim birkacgundur sol kulagini cekistirip duruyordu once disinden yapiyor sandim bugun daha cok cekistirince bide huysuzluk aglamalar olunca suphelendim doktora goturdum enfeksiyon kapmis intaplanmis dedi antipiyotik verdi 1 hafta kullanicaz
Çok geçmiş olsun canım biz de geçirdik gerçekten çok huzursuz ediyo çocuğu. Ama antibiyotik hemen etki ediyo çabucak toparlar. Genelde grip sonrası oluyo.Kizlar bebegim birkacgundur sol kulagini cekistirip duruyordu once disinden yapiyor sandim bugun daha cok cekistirince bide huysuzluk aglamalar olunca suphelendim doktora goturdum enfeksiyon kapmis intaplanmis dedi antipiyotik verdi 1 hafta kullanicaz
Bu donem bebekler dahil herkesin hasta olma donemi maalesef..cok gecmis olsun canimKizlar bebegim birkacgundur sol kulagini cekistirip duruyordu once disinden yapiyor sandim bugun daha cok cekistirince bide huysuzluk aglamalar olunca suphelendim doktora goturdum enfeksiyon kapmis intaplanmis dedi antipiyotik verdi 1 hafta kullanicaz
Benim hala dökülüyor canım kestirdim yöne kesilmedi.önden ve yandan çıkan saçlar uzadı kahkul olacak neredeyse çok komik duruyor:)Arkadaslar bu siralar saclarim inanilmaz dokuluyor. Evi supuruyorum arkami donuyorum yine sac var. Dogumdan sonra dokuldugunu biliyordum ama o sureci gecirdigimi saniyordum. Simdi tekrar basladi. Resmen seyreldi. En yakin zamanda dermotologa gidicem. Var mi benim durumumda olan?
kac aylık. bızımde sadece 1 tane 15 gun oldu cıkalı 8 aylıkken cıktıKizlar disi cikmayan var mi? Kizimin daha hic disi cikmadi. Endişelenmeli miyim???
aynı durumdayım emzırdıgımız için vitamınlerımız azalıyor kadın dogumcu vıtamın demır multıvıtamın vermıstı dogumdan sonra 3 ay mutlaka ıc dedı ıcmedım. ben tıroıt hastasıyım bıde kafamda sac kalmadı suratımda kocaman zaten cok komıgımArkadaslar bu siralar saclarim inanilmaz dokuluyor. Evi supuruyorum arkami donuyorum yine sac var. Dogumdan sonra dokuldugunu biliyordum ama o sureci gecirdigimi saniyordum. Simdi tekrar basladi. Resmen seyreldi. En yakin zamanda dermotologa gidicem. Var mi benim durumumda olan?
Yarin tam 8 ayi bitecek .kac aylık. bızımde sadece 1 tane 15 gun oldu cıkalı 8 aylıkken cıktı
bizimde çıkmadı cnm bende merakla bekliyorum ama hiç çıkacak gibi değil dahaKizlar disi cikmayan var mi? Kizimin daha hic disi cikmadi. Endişelenmeli miyim???
Saol canim grip olmustu dedi grip sonrasi olabiliyormusCok gecmis olsun canim. Nerden kapmis acaba enfeksiyonu? Merak ettim de. Allah acil sifalar versin kuzucuga.
Evet canim dr dedi ua gripten yada enfeksiyon kapmis dedi cok zor surekli eli kulaginda agliyo yavrucak insallah iyi gelir antipiyotikÇok geçmiş olsun canım biz de geçirdik gerçekten çok huzursuz ediyo çocuğu. Ama antibiyotik hemen etki ediyo çabucak toparlar. Genelde grip sonrası oluyo.
Saol canim grcekten herkes hasta hastaneler doluBu donem bebekler dahil herkesin hasta olma donemi maalesef..cok gecmis olsun canim
Benim de dogumdan berri cok dokuluyor elimi her sacima attigimda avuc avuc geliyor hele banyoda sacimin yarisi gidiyordur 3 ay dokulme normal deniliyor ama 8 ay oldu hala dokuluyo bide oyle boyle bir dokulme degil yani avuc avuc kestirdim gene dokuluyo edime dedim senin sacin kadar yapcam bas edemoyorum cocukta cekiyo sacimi elleri kil hep evde bandanayla geziyorum daha hijyenik esimde kestir diyo valla bir aklim tutacak yapcam erkek modeli boyle giderseArkadaslar bu siralar saclarim inanilmaz dokuluyor. Evi supuruyorum arkami donuyorum yine sac var. Dogumdan sonra dokuldugunu biliyordum ama o sureci gecirdigimi saniyordum. Simdi tekrar basladi. Resmen seyreldi. En yakin zamanda dermotologa gidicem. Var mi benim durumumda olan?