2015 Nisan Anneleri

Kizlar bebegim bir haftadir emekliyor.ondan once endise duyuyordum ister istemez cunku kademeli olarak emekleyip yurumesini istedim hep hic bi cabasi yoktu.hic bebegime destek olmamistim meger suc bendeymis.onune cik sevdigi ilac kutusunu koydum bi kac denemeyle surunmeyi ogrendi bir gunde.

Anladim canim benimki az ohalde ama gunduz tutmuyo meme heryer hersey ilgosini cekiyo cok isteksiz yalandan bir iki cekip kalkmak istiyor
Benimkide 6-7 kere emiyo.ben uzun süredir yatak odasında kapıyı kapatıp öyle emziriyorum.hatta emzirirken yüzüne bile bakmıyorum.çünkü göz göze geldiğimiz anda bile hemen gülüp bırakıyor memeyi.dediğin gibi herşey dikkatini çok dağıtıyor artık.o yüzden sessiz ve fazla dikkatini çekmeyecek bi yerde emzirmek lazım.

• Beğen
Reactions: nix
kızlar kızımın bronşları dolmuş buhar makınesıyle ılac karıstırp vercekler dr makıneyı alıp kendınız de yapabılrısınız dedı. fena oksuruyor gece hıc uyumadık sureklı oksurup agladı napıcamı şaşırdım.

Benim de dogumdan berri cok dokuluyor elimi her sacima attigimda avuc avuc geliyor hele banyoda sacimin yarisi gidiyordur 3 ay dokulme normal deniliyor ama 8 ay oldu hala dokuluyo bide oyle boyle bir dokulme degil yani avuc avuc kestirdim gene dokuluyo edime dedim senin sacin kadar yapcam bas edemoyorum cocukta cekiyo sacimi elleri kil hep evde bandanayla geziyorum daha hijyenik esimde kestir diyo valla bir aklim tutacak yapcam erkek modeli boyle giderse
BENİM AKLIM TUTTU VE KESTİRDİM BELİMDEYDİ SAÇLARIM ÇOKTA YIPRANMAMIŞTI AMA ÇOK DÖKÜLÜYODU MİNADA SAĞOLSUN ELİNE GEÇİRDİM Mİ DİREK AĞZINA GÖTÜRÜYODU :) ŞİMDİ KISACIK ARADA İÇİM CIZ EDİYO AMA ÇOK RAHATLADIM VALLA ÜSTÜMDE YÜK KALKMIŞ GİBİ OLDU OHHH :):)

Kizlar bebekleri gunde kac defa emziriyorsunuz benimki geceyle gunduz beraber 4 defa emiyo azmi yeterlimi bilemiyorum
ben gündüz çalışıyorum ama 5 ten fazla emiyo sabah emzirip bırakıyorum arada öğlen geliyo emmeye 4 -5 gibi geliyorum gelince emiyo yatabna kadar en az iki defa daha emiyo ve gece en az 3 kere uyanıyo emiyo hatta bu gece 5 kere uyandı :KK16:

kızlar kızımın bronşları dolmuş buhar makınesıyle ılac karıstırp vercekler dr makıneyı alıp kendınız de yapabılrısınız dedı. fena oksuruyor gece hıc uyumadık sureklı oksurup agladı napıcamı şaşırdım.
geçmiş olsun tatlımmm bnmkinde de var tıkanıklık hissediyorum ama şükür öksürük yok hafif burnumda hırıltı var

• Beğen
Gecmis olsun canim bizimki bir ay yasadi cocuk halada az hiriltisi var oksuruk icin ben bir yemek kasigi pekmez bir tatli kasigi tereyagi bir tatli kasigida suyu cezveye koyup bir tasim kaynattim ilik ilik icirdim sip diye kesti dene istersen oksurugu oyle atlatti hemen kesiyo

• Beğen
BENİM AKLIM TUTTU VE KESTİRDİM BELİMDEYDİ SAÇLARIM ÇOKTA YIPRANMAMIŞTI AMA ÇOK DÖKÜLÜYODU MİNADA SAĞOLSUN ELİNE GEÇİRDİM Mİ DİREK AĞZINA GÖTÜRÜYODU :) ŞİMDİ KISACIK ARADA İÇİM CIZ EDİYO AMA ÇOK RAHATLADIM VALLA ÜSTÜMDE YÜK KALKMIŞ GİBİ OLDU OHHH :):)
Bende oyle kut kestirdim canim ama ne fayda gene dokuluyor artik dahada kisa kestircem yani bas edemiyorum

Canim benimki de ilgisini cekecek biri ya da bir sey varsa emmiyor. Mesela disari cikinca asla emziremiyorum, agzina bile almiyor. Mecburen yatak odasina kapaniyoruz basbasa ki hanimefendinin dikkati dagilmasin.

Bu arada senin kuzuya gecmis olsun, hastaligi iyice gecince tekrar istahi gelir canim, bu gecici bir surec, uzme kendini.
Insallah canim saol benimkide oyle hele biyere gittimi tamam hic tutmuyor etrafi seyrediyor cok merakli insanlari suzuyor yatak odasindada besigine bakip duruyor yani eli ayagi hic rahat durmuyor masallah kipir kipir ama emeklemeye gelince yok

Kizlar bebegim bir haftadir emekliyor.ondan once endise duyuyordum ister istemez cunku kademeli olarak emekleyip yurumesini istedim hep hic bi cabasi yoktu.hic bebegime destek olmamistim meger suc bendeymis.onune cik sevdigi ilac kutusunu koydum bi kac denemeyle surunmeyi ogrendi bir gunde.
Benimkide emeklemiyor hicte niyeti yok sevdigi herseyi koydum gidip almak istiyor ama caba gostermiyor alamayincada agliyor insallah emekler benimkide ama pek sanmiyorum arkadasuminnkizi poposunun ustunde geziyordu evi cok guluyorduk basima geldi buda poposunu kaydirmaya basladi heralde buda boyle gezecek

Canim cok grcmis olsun.cok uzuldum kuzucugunu allah korusun biran once iylessin.

• Beğen
Çok geçmiş olsun cmm ya kıyamam kuzucuga biran önce iyileşir inş

• Beğen
Canim suara hasta oldugu ici istahi yok normalde 4 5 ogun ek gida ve 4 5 kerede emiyordu ama son bir haftadir istah tamamen gitti ve 3 ogun ek gida 4 defada emiyo azini kitliyo yemiyo memeyi ginduz reddetiyo gece nekadar emzirirsem o bide gunduz uykuya dalacagi sira emiyo ama isteksiz
Emmiyor sa tabiki yapacağın bişey yok canım:KK43:

Canim kiyamam cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin kuzucuga.

• Beğen
X