2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ooo maşallah daha yasin kucukmus. Ben ilk dogumumu 18 yaşında yaptım :) ama çok zorluk çektim rahim gelişmedigi için erken doğum tehlikesi falan son 3 ay im 8 cm aciklikla yatakta geçti. Allahim herseyi hayirla veriyor vesselâm. :)

Ne biçim bi korkuysaaaa gecmıyokı zaten cnm .ben bugün karından baktrdım keseye Allahıma şükür göründü ama yinede korkuyominş pzt bebişini karnından görür ve gusel kalbini duyarsın

kızlarrrrrr yarın birde randevum var Allahım herşeyin hayırlısını versin öncelikle ama ikinci olmasına rağmen içim kıpır kıpır.

Ne biçim bi korkuysaaaa gecmıyokı zaten cnm .ben bugün karından baktrdım keseye Allahıma şükür göründü ama yinede korkuyominş pzt bebişini karnından görür ve gusel kalbini duyarsın
Amiiiiiiiiiiiin. ... cumlemize inşallah. .. hep diyordum ikinci hamileligumi hep tadını çıkarın çıkara yasiycam diyordum ama maalesef. Kötü rüyalar görüyorum bebeği dusururken falan çık etkileniyorum

Allahım korusun öle düşünme canım inş Rabbim kucağımıza almayı da nasip eder pzt bebişinin kalp sesını duyucan bunu düşün yeter ..ben yattım artık ıyı geceler cnm güzel rüyalar gör inş

Listemizi inceledim biraz
Kizlar yas ortalamasi ne kadar kucuk bir cok kiside ikinci bebek olmasina ragmen. Ne guzel hepiniz genc annelersinizzzz :)

Evet bence biraz daha beklemelisiniz :)

Hayır canım ikinci. Bende 7. Hafta gibi gitmeyi düşünüyorum. Önümüzdeki hafta değil bir sonraki haftaya denk geliyor. Eylülün 22 si 23 ü gibi falan. Sanırım geç kalmam.
6. Haftaya kadar lekelenme olmazsa bekle derim :)

doktora gidiyorum küçücük küçücük kızlar var ben 20 yaşında oğlumu doğurdum. 33 yaşındada ikinciyi doğuracağım allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…