• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyi ya sevindim araştır tabi. Ben 2.kez aynı yerden kesilmeyi hiiç göze alamıyorum. Bebişlerimiz önce sağlıklı olsun sonra da normal doğuralım inşallah :))

İlk hamileliği olan arkadaşlarda lütfen şimdiden NORMAL DOĞUM için kendilerini hazırlasınlar ve doktorlarını seçsinler. Sonradan üzülürsünüz.
Bende pek kestirmeyi göze alamıyorum. :) ikinci daha ağır geçiyorMuş çünkü. .. ben oğluma da hemen vakit ayırmak istiyorum. Malum 2 ye geçti ve dersleri falan... bence de doğum yapacaklar normal doğumu düşünmeliler. Düşünsenize ilk siz görüyorsunuz bebeginizi. .. sezeryan da anneden önce herkes görüyor en son anne görüyor. Çok sinir oluyorum:KK53:

Listede beni unuttunuz biliyorum çok yazamıyorum ama devamlı takip ediyorum

Çok sağolaun canım pek düzelen bişi yok. Bizimkiye konuştuk zamana ihtiyacı varmış beni istemiyormuş ailesiyle konuşmuş arkalarındaymıs. Ama ben ve cocuklar evde orueacakmısım bakacakmış bize hertürlü falan filan iyi değilim yani :) dua edin lütfen benim için hakkımda hayırlısı ne ise o olsun
Canim benim üzme kendini bende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım. Şu aile büyükleri yok mu bazen çileden çıkarıyorlar insanı. .. eşim benim ailemle konuşmuyor bende eşimin ailesiyle konuşmuyorum. Ilk zamanlar gittim evi terkettim sonra onların istediği bu dedim eve geri dondum. Şimdi böyle evimde mücadele ediyorum :) hatta biz bu duruma o kadar alistikki evde dalga bile geçiyoruz. .. kaybeden onlar oldu hamileligimden bile haberleri yok :) bosver allah bir yerden çıkarıyor sen merak etme... Allah a Sığın gerisi yalan :)

Kızlar iyi akşamlar hepinize :)
Hem çalışıp hem hamiş olmak ne zormuş ya 6 ay nasıl gececek bilmiyorum. .. allahim dayanma gücü versin....

Ben de varim mayis annesi olarak insaallah :KK3: hamile oldugumu dun ogrendim kan degerim 5692 cikti. Sat 5 agustos. Bat ne zamandi bilmiyorum duzensiz adet oluyorum. Deger nasil sizce? C.tesi ilk kontrolum var insaallah keseyi gorurum:KK68:

Ben de varim mayis annesi olarak insaallah :KK3: hamile oldugumu dun ogrendim kan degerim 5692 cikti. Sat 5 agustos. Bat ne zamandi bilmiyorum duzensiz adet oluyorum. Deger nasil sizce? C.tesi ilk kontrolum var insaallah keseyi gorurum:KK68:
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza :) değer mukemmel ötesi aslında görünürdü kese bu değerle :)

Kızlar doktorunuz muayene ettıkten sonra bebeğınızı hangi tarihte doğuracağınızdan bahsettımııı

selam kızlar
sabah korkudan bayılıyordum. çalıştığım yer izmirde bir sağlık evi. sağlıkevi köylerde oluyor tek personel oluyor evle işyeri aynı yerde hemen yanında bir duvar var. haftanın bir günü doktorumuz geliyor oda bugün çok yoğun oluyor. neyse özet geceyim dedim :) işte yine bu sabah kadın enjeksiyon için gelmiş kaç kere anlatmama rağman hep aynı şeyi yapıyor. iki dk eve geçmiştim onuda hemen döncem diye kapımımı kapatmadım bu sessiz sessiz evin içine gir allahım arkamı bi döndüm burun buruna bide diyo ki adını bilemedim seslenemedim yahu bi kızım de ebe hanım de :KK20: ay elim ayağım titremiş bir kaç dk aklım başıma gelmedi :KK43:
Allah iyiliğini versin o kadının okuyunca ben bile ürperdim cnm
Slm kızlar benim işler yoğun olmasa bile patronlarım burada ve onlar buradayken giremiyorum maalesef nasıl gidiyor bakalım..Benim kafa bir dünya kızımda tam 30 kilo almıştım :KK43: Sanırım bu bebiştete öle olacak üzülüyorum :KK43:
ah ah sorma bende bu gebeliğime ötekileri dogum yaptıgım kiloda basladım üstelik erken dogum yapıyorum ilk aylar kilo verdim diğer ikisinde insallah bundada veririm de erken dogumu tetiklemez kilolarım. bazıları alsada cok kolay geri veriyor ben omlardan değilim işte o yuzden cok korkuyorum :(

Vajinal ultrason beni geriyor yaa :KK48: seyy cok soru sordum biliyorum ama kalp atisini ne zaman duyarim:oops:
Hayır çok soru sormadım :) ilk hamileliğin sanırım. .. anlıyorum seni benim ikinci olmasına rağmen hala öğreniyorum. Ne zaman istersen bildiğim birşeyse muhakka cevaplarım çekinme :) şimdi gelelim soruna 7 - 8 haftalikken duyuluyor :) doktorum bu kez beni kalp atışı ve bebeği görmek için çağırdı :) sen benden bir hafta sonra geliyorsun :)

bu arada dilaracm hakkında hayırlısı olsun bende ikiz cok istemiştim zor evet ama cok guzel bir duygu

Back