Hayır çok soru sormadım :) ilk hamileliğin sanırım. .. anlıyorum seni benim ikinci olmasına rağmen hala öğreniyorum. Ne zaman istersen bildiğim birşeyse muhakka cevaplarım çekinme :) şimdi gelelim soruna 7 - 8 haftalikken duyuluyor :) doktorum bu kez beni kalp atışı ve bebeği görmek için çağırdı :) sen benden bir hafta sonra geliyorsun :)
kızlar en geridende ben ve kuzum geli5oruz siz cinsiyetleri öğrendiğinizde ben catlarım herhalde :) baksanıza coğu kalp atısını gördü bizim daha kes3miz olusmadı off off hayırlısı olsun napalım.
Ya bizim Dr un biraz acelesi var gıbıydı soramadım ya bi 5 haftalık onu öğrenebildim küçük yerde olunca cok alternatifde olmuyoki 2 Ekim de kalbini dinlemeyen gidince soracak inş
Ya bizim Dr un biraz acelesi var gıbıydı soramadım ya bi 5 haftalık onu öğrenebildim küçük yerde olunca cok alternatifde olmuyoki 2 Ekim de kalbini dinlemeyen gidince soracak inş
Son adet tarihine göre hesapliyor lar sonra keseyi haftaya göre karsilastirip olası doğum tarihini veriyorlar... kese görünmediyse de vermemiş olabilir :)
Son adet tarihine göre hesapliyor lar sonra keseyi haftaya göre karsilastirip olası doğum tarihini veriyorlar... kese görünmediyse de vermemiş olabilir :)
Ya benim sat 28 Temmuz bu tarihe gore 7 hafta olması lazım fakat ben adetten sonra 6 gün kadar korundum yumurtlamaz günlerinde elbette korunmadım Dr bugün 5 haftalık dedı ilk bebiş bilmiyom ya
Ya benim sat 28 Temmuz bu tarihe gore 7 hafta olması lazım fakat ben adetten sonra 6 gün kadar korundum yumurtlamaz günlerinde elbette korunmadım Dr bugün 5 haftalık dedı ilk bebiş bilmiyom ya
Olabilir hcg falan mı yaptınız. Şöyle de bir şey var yumurtlama günleri zaten adetin 14. Günü oluyor. Sen bence benden 1 gün önce doğuracaskin :) hehe :)
Olabilir hcg falan mı yaptınız. Şöyle de bir şey var yumurtlama günleri zaten adetin 14. Günü oluyor. Sen bence benden 1 gün önce doğuracaskin :) hehe :)
Yok ben alinmam ki yaa cok piskinim ben 2 sene olmadi bebek. Nasipten ote yol yok. Yasim da henuz genc diye doktora falan gitmedim allaha biraktim isimi. 21 yasimdayim bu arada valla benim hamilelik iyi gidiyor belim agriyor goguslerim agriyor ve adet sancim var. Bir de yerken bile midem kaziniyor acliktan sanirim hamilelikten kaynaklaniyor. Tatliyi cok severdim ama artik hic canim cekmiyor sadece tuzlu seyler yiyorum. Sanirim ufaktan basladi mide bulantilarim. Boyle midem kazinir gibi oluyor yemek yiyince de midem bulaniyor :)
Ben keseyi iki hafta once gördüm canım. Vajinal ultrason ile ama. Karından görünmedi. Iki hafta sonra yine çağırdı yani pazartesi gidicem kalp atışı ve bebeği görmek için. Ama çok korkuyorum görmemek ve duymamaktan çok korkuyorum