- 24 Ağustos 2014
- 417
- 272
- 158
Evet bana doktor söyledi . Ama bazı doktorlar gerek duymuyor sanırım :)Kızlar doktorunuz muayene ettıkten sonra bebeğınızı hangi tarihte doğuracağınızdan bahsettımııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bana doktor söyledi . Ama bazı doktorlar gerek duymuyor sanırım :)Kızlar doktorunuz muayene ettıkten sonra bebeğınızı hangi tarihte doğuracağınızdan bahsettımııı
Yaa cok mu belli ediyorum ilk oldugunu 2 sene bekledik canim ondan bu kadar hevesliyim :)Hayır çok soru sormadım :) ilk hamileliğin sanırım. .. anlıyorum seni benim ikinci olmasına rağmen hala öğreniyorum. Ne zaman istersen bildiğim birşeyse muhakka cevaplarım çekinme :) şimdi gelelim soruna 7 - 8 haftalikken duyuluyor :) doktorum bu kez beni kalp atışı ve bebeği görmek için çağırdı :) sen benden bir hafta sonra geliyorsun :)
Allah sağlıkla sıhhatle kucagiimza almayi nasip etsin hepimize inşallah :) neden bu kadar beklediniz :)Yaa cok mu belli ediyorum ilk oldugunu 2 sene bekledik canim ondan bu kadar hevesliyim :)
Son adet tarihine göre hesapliyor lar sonra keseyi haftaya göre karsilastirip olası doğum tarihini veriyorlar... kese görünmediyse de vermemiş olabilir :)Ya bizim Dr un biraz acelesi var gıbıydı soramadım ya bi 5 haftalık onu öğrenebildim küçük yerde olunca cok alternatifde olmuyoki 2 Ekim de kalbini dinlemeyen gidince soracak inş
Zamani gelmemis. Ancak 2 sene dolunca oldu. Cok sukur :)Allah sağlıkla sıhhatle kucagiimza almayi nasip etsin hepimize inşallah :) neden bu kadar beklediniz :)
Pardon yanlış soru sordum galiba allahim tamamına erdirsin inşallahZamani gelmemis. Ancak 2 sene dolunca oldu. Cok sukur :)
Neden yanlis olsun ki canim? :)Pardon yanlış soru sordum galiba allahim tamamına erdirsin inşallah
Ya benim sat 28 Temmuz bu tarihe gore 7 hafta olması lazım fakat ben adetten sonra 6 gün kadar korundum yumurtlamaz günlerinde elbette korunmadım Dr bugün 5 haftalık dedı ilk bebiş bilmiyom yaSon adet tarihine göre hesapliyor lar sonra keseyi haftaya göre karsilastirip olası doğum tarihini veriyorlar... kese görünmediyse de vermemiş olabilir :)
Sen bana aldırma bu aralar herseye alınıyoum :) az önce televizyonla kavga ettim düşünebiliyor musun :) senin nasıl geçiyor hamileliğin bakalım ?Neden yanlis olsun ki canim? :)
Olabilir hcg falan mı yaptınız. Şöyle de bir şey var yumurtlama günleri zaten adetin 14. Günü oluyor. Sen bence benden 1 gün önce doğuracaskin :) hehe :)Ya benim sat 28 Temmuz bu tarihe gore 7 hafta olması lazım fakat ben adetten sonra 6 gün kadar korundum yumurtlamaz günlerinde elbette korunmadım Dr bugün 5 haftalık dedı ilk bebiş bilmiyom ya
olur valla dıger randevuya kesın öğrenecekmmm ona gore yazarım cnm sen keşkeyi gordunmuOlabilir hcg falan mı yaptınız. Şöyle de bir şey var yumurtlama günleri zaten adetin 14. Günü oluyor. Sen bence benden 1 gün önce doğuracaskin :) hehe :)
Yok ben alinmam ki yaa cok piskinim ben 2 sene olmadi bebek. Nasipten ote yol yok. Yasim da henuz genc diye doktora falan gitmedim allaha biraktim isimi. 21 yasimdayim bu arada valla benim hamilelik iyi gidiyor belim agriyor goguslerim agriyor ve adet sancim var. Bir de yerken bile midem kaziniyor acliktan sanirim hamilelikten kaynaklaniyor. Tatliyi cok severdim ama artik hic canim cekmiyor sadece tuzlu seyler yiyorum. Sanirim ufaktan basladi mide bulantilarim. Boyle midem kazinir gibi oluyor yemek yiyince de midem bulaniyor :)Sen bana aldırma bu aralar herseye alınıyoum :) az önce televizyonla kavga ettim düşünebiliyor musun :) senin nasıl geçiyor hamileliğin bakalım ?
Hani benBilgilerinizi paylaşın demiştim canım isim yaş sat ve doğum tarihi.. Unutulmadın yani :)
yaşadığın şehir canım mümkünse :)Hani ben
Isim Tuğçe
yas 27
ilk bebek
sat 25 temmuz
bdt 1 mayis
var mi gerekli baska bisi
Yozgat tatlimyaşadığın şehir canım mümkünse :)
Ben keseyi iki hafta once gördüm canım. Vajinal ultrason ile ama. Karından görünmedi. Iki hafta sonra yine çağırdı yani pazartesi gidicem kalp atışı ve bebeği görmek için. Ama çok korkuyorum görmemek ve duymamaktan çok korkuyorumolur valla dıger randevuya kesın öğrenecekmmm ona gore yazarım cnm sen keşkeyi gordunmu