- 21 Ağustos 2009
- 379
- 495
- 158
Tüm gün çalışmaktan öğlen yazdıklarınızı bu saatte toplu okuyabiliyorum. Ama okumadan geçmiyorum bilginize
Hoşgeldin canım güzel haberlerini bekliyoruzMERHABA KIZLARRRRR
Bende 2015 mayıs annesi olacağım ins benide listeye eklerseniz sevinirimmm
insanlar enteresan ben olsam baya bi bağırırdım korkudan kontrolsüz sesler çıkarabiliyorumdaselam kızlar
sabah korkudan bayılıyordum. çalıştığım yer izmirde bir sağlık evi. sağlıkevi köylerde oluyor tek personel oluyor evle işyeri aynı yerde hemen yanında bir duvar var. haftanın bir günü doktorumuz geliyor oda bugün çok yoğun oluyor. neyse özet geceyim dedim :) işte yine bu sabah kadın enjeksiyon için gelmiş kaç kere anlatmama rağman hep aynı şeyi yapıyor. iki dk eve geçmiştim onuda hemen döncem diye kapımımı kapatmadım bu sessiz sessiz evin içine gir allahım arkamı bi döndüm burun buruna bide diyo ki adını bilemedim seslenemedim yahu bi kızım de ebe hanım de ay elim ayağım titremiş bir kaç dk aklım başıma gelmedi
Ya elinden geleni yap ama bebeğin sağlıkla doğsunda gerisi yalan vallaSlm kızlar benim işler yoğun olmasa bile patronlarım burada ve onlar buradayken giremiyorum maalesef nasıl gidiyor bakalım..Benim kafa bir dünya kızımda tam 30 kilo almıştım Sanırım bu bebiştete öle olacak üzülüyorum
Günlerimiz yakın darısı başımız canımslm kızlar bende katılmak için kalp atımını bekledim şükür bugün gördü doktorum sorunsuz bi hamilelik geçiririz hepimiz inş
Bende 20sinde gidicem çoook ama çok heyecan yaptım ben yaaminnn benim pazartesi günü karından baktı göremedi haftaya cuma bakacak tekrar da beklemek zor işte.
Canım benim ya eminim çok kırılmışsındır. Bu durumlarda yorum yapmakta çok iyi değil hakkında hayırlısı olsun hayrına sonuçlansın her ne olacaksa...Çok sağolaun canım pek düzelen bişi yok. Bizimkiye konuştuk zamana ihtiyacı varmış beni istemiyormuş ailesiyle konuşmuş arkalarındaymıs. Ama ben ve cocuklar evde orueacakmısım bakacakmış bize hertürlü falan filan iyi değilim yani :) dua edin lütfen benim için hakkımda hayırlısı ne ise o olsun