• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tüm gün çalışmaktan öğlen yazdıklarınızı bu saatte toplu okuyabiliyorum. Ama okumadan geçmiyorum bilginize:KK46:

MERHABA KIZLARRRRR
Bende 2015 mayıs annesi olacağım ins benide listeye eklerseniz sevinirimmm
Hoşgeldin canım güzel haberlerini bekliyoruz

selam kızlar
sabah korkudan bayılıyordum. çalıştığım yer izmirde bir sağlık evi. sağlıkevi köylerde oluyor tek personel oluyor evle işyeri aynı yerde hemen yanında bir duvar var. haftanın bir günü doktorumuz geliyor oda bugün çok yoğun oluyor. neyse özet geceyim dedim :) işte yine bu sabah kadın enjeksiyon için gelmiş kaç kere anlatmama rağman hep aynı şeyi yapıyor. iki dk eve geçmiştim onuda hemen döncem diye kapımımı kapatmadım bu sessiz sessiz evin içine gir allahım arkamı bi döndüm burun buruna bide diyo ki adını bilemedim seslenemedim yahu bi kızım de ebe hanım de :KK20: ay elim ayağım titremiş bir kaç dk aklım başıma gelmedi :KK43:
insanlar enteresan ben olsam baya bi bağırırdım korkudan kontrolsüz sesler çıkarabiliyorumda:KK70:

Slm kızlar benim işler yoğun olmasa bile patronlarım burada ve onlar buradayken giremiyorum maalesef nasıl gidiyor bakalım..Benim kafa bir dünya kızımda tam 30 kilo almıştım :KK43: Sanırım bu bebiştete öle olacak üzülüyorum :KK43:
Ya elinden geleni yap ama bebeğin sağlıkla doğsunda gerisi yalan valla

slm kızlar bende katılmak için kalp atımını bekledim şükür bugün gördü doktorum sorunsuz bi hamilelik geçiririz hepimiz inş
Günlerimiz yakın darısı başımız canım

aminnn benim pazartesi günü karından baktı göremedi haftaya cuma bakacak tekrar da beklemek zor işte.
Bende 20sinde gidicem çoook ama çok heyecan yaptım ben ya

Çok sağolaun canım pek düzelen bişi yok. Bizimkiye konuştuk zamana ihtiyacı varmış beni istemiyormuş ailesiyle konuşmuş arkalarındaymıs. Ama ben ve cocuklar evde orueacakmısım bakacakmış bize hertürlü falan filan iyi değilim yani :) dua edin lütfen benim için hakkımda hayırlısı ne ise o olsun
Canım benim ya eminim çok kırılmışsındır. Bu durumlarda yorum yapmakta çok iyi değil hakkında hayırlısı olsun hayrına sonuçlansın her ne olacaksa...

İçinizde göbeği seğiren var mı? bir de lekelenmesi olup da doktoru progestan vermeyen? ben 18inde başka doktora randevu aldım. neden kanadığını bilmesi gerekirdi değil mi? iki gündür evdeyim dün yine lekelenmem oldu azcık :/

İçinizde göbeği seğiren var mı? bir de lekelenmesi olup da doktoru progestan vermeyen? ben 18inde başka doktora randevu aldım. neden kanadığını bilmesi gerekirdi değil mi? iki gündür evdeyim dün yine lekelenmem oldu azcık :/
merhaba günlerimiz aynı benimde lekelenmelerim olmuştu progestanın yanında iğnede vermişti miktar cogalmadıgı ve kırmızıya dönmedigi sürece korkma dinlen bolca cok ayakta kalma

Telefondan girdigim icin goremiyorum listeyi tüühh ..

Ellerine saglik yinede canimm :)

Benide eklermisiniz yeni geldim araniza
Sat: 5 agustos
yas:26
Beklenen dogum tarihi 13 mayis 2015

Selamlar bende nasip olursa mayista anne olucam ins bhcg pazartesi 17.6'ydi bugun 128.60 olmus degerleri boyle olan varmiydi aranizda

Selam kızlar.benim Dr a randevum vardı.Allahıma şükür kesemizi gördük .dr 2 Ekim e randevu verdi.Kalp atışları için. İnş yolunda gider hepimiz için
Son adet tar 28 Temmuz bebişim 5 haftalıkmış ..

• Beğen
Reactions: mpb
Y-dilara liste super olmuş ellerine saglık. ben cok giremiyorum. soyle bi bakıp cıkıyorum. Herkese saglıklı huzurlu bi hamilelik diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
sehir : karachi
2. bebegim

kızlar beni de listeye eklermısınızz?
ismim seda
sat:28 temmuz 2014
yaşadığım şehir:erzincan
beklenen doğum 17. 05.2015 inş ilk bebişim olacak

ya benim canım cips istiyorum eşim azcık yememe izin verdi sadece. onun dışında da pek iştahım yok zar zor günde bir yumurta 300 ml süt ve bir cevizi tamamlayıp bir de et yemeğe çalışıyorum. az önce yumurta ve sütü az tarçınlı pancake yaparak eğlenceli hale getirdim. hemşire süt iç de yoğurtun yeri ayrı onu da yemelisin dedi. size beslenme önerisi yapan var mı

Benide ekler misiniz ?

Ismim cigdem
Yas 29
Sat 28 temmuz
Yasadigim sehir Ankara
Bdt 4 mayis 2015

yaa bu liste çok güzel olmuş, ellerinize sağlık kızlar.. beni de ekler misiniz rica etsem? sat:27 temmuz bdt:3 mayıs yaşım:26 :)

Back