2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

İyi ya sevindim araştır tabi. Ben 2.kez aynı yerden kesilmeyi hiiç göze alamıyorum. Bebişlerimiz önce sağlıklı olsun sonra da normal doğuralım inşallah :))

İlk hamileliği olan arkadaşlarda lütfen şimdiden NORMAL DOĞUM için kendilerini hazırlasınlar ve doktorlarını seçsinler. Sonradan üzülürsünüz.

Sezaryenden sonra normal dogum icin gruplar bile var ben cok denk geldim annelerin birbirine destek oldugu tecrube paylastigi belki bu sitede dahi boyle bi konu vardir yoksa da cok verimli olacagini dusunuyorum

Ben de sorun olmazsa normal dogum istiyorum. Her seyin en guzeli dogal olani yiyeceklerin bile oyle degil mi.. Allah vucudumuza gerekli olan tum hazirliklari yaptirtiyor gerisi bize biraz da bebise kalmis:)

Arkadaşlar bence listede yaşadığımız şehir ve kaçıncı çocuğumuz olacağıda yer alsa daha iyi olmazmı? Mytwin
Aynen canım akşam yaptığımda sorcaktım size onu da yazıcam eklemek istediğimiz şeyleri tekrar sorarım zaten tek tek :)

Arkadaşlar listeyi oluşturmamız için sizin bilgileriniz gerekiyor yaş, sat, beklenen doğum tarihi gibi bilgileri bana yazarsanız listeyi daha kolay oluşturabiliriz, cinsiyet ve isimleri de sonradan ekleyeceğiz...

isim:serap
yas:28
sat:03 Ağustos
bdt:11.05.2015

Bebeğiniz sizin ona aldığınız kıyafet , oda vs. seçimleriyle hiç ama hiç ilgilenmiyor. Onun tek ihtiyacı olan SEVGİniz. Bunu da dünyaya DOĞAL yolla NORMAL doğan bebekler elde ediyor. Emin olun. Siz kendinizi hazırlayıp karşılaşacağınız her türlü aksiliğe karşı donanımlı olduktan sonra Allah'ın izniyle o güç sizde ve bebeğinizde zaten mevcut.

Cok sevindim canimm gozunaydin hadi hayirlisi :)

Aranizda sigara kullanip hamileligi ogrenince birakan varmi
Bir daha da baslamayacagim insallah
ben varım bebeği öğrenir öğrenmez bıraktım ondan öncede azaltmıştım inş bırakırsın ben ilk cocougumda içmedim bıraktım emzirme bitti tekrar başladım bu sefer inş bende baslamam

ben varım bebeği öğrenir öğrenmez bıraktım ondan öncede azaltmıştım inş bırakırsın ben ilk cocougumda içmedim bıraktım emzirme bitti tekrar başladım bu sefer inş bende baslamam
İnsallah bebekler bize bir vesile olur Saglik icin buyuk risk...

aminnn benim pazartesi günü karından baktı göremedi haftaya cuma bakacak tekrar da beklemek zor işte.
evet beklemek zor banada gecen hafta perşembe bakmıştı göremedi 1 hafta sonra gel demişti şükür gördü bu hafta inş görürüsün canım sende beklemek zor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…