Ayyyy. .. sana yazdıktan sonra bayagi araştırdım bende :) hatta öykünün doğum hikayesi diye bir hikaye var blogda evde doğum yapmış. ... hevesliydim pek bir aşka geldim :) face de de baktım yapılabildiğini biliyordum fakat her hastane kabul etmiyormus... istanbulda da 2 tane doktordan bahsediliyor ssvd yapan... ben bir hastanemë sorayım pazartesi kontrolüm vardı zaten iyi denk geldi :)
İyi ya sevindim araştır tabi. Ben 2.kez aynı yerden kesilmeyi hiiç göze alamıyorum. Bebişlerimiz önce sağlıklı olsun sonra da normal doğuralım inşallah :))
İlk hamileliği olan arkadaşlarda lütfen şimdiden NORMAL DOĞUM için kendilerini hazırlasınlar ve doktorlarını seçsinler. Sonradan üzülürsünüz.
İyi ya sevindim araştır tabi. Ben 2.kez aynı yerden kesilmeyi hiiç göze alamıyorum. Bebişlerimiz önce sağlıklı olsun sonra da normal doğuralım inşallah :))
İlk hamileliği olan arkadaşlarda lütfen şimdiden NORMAL DOĞUM için kendilerini hazırlasınlar ve doktorlarını seçsinler. Sonradan üzülürsünüz.
Sezaryenden sonra normal dogum icin gruplar bile var ben cok denk geldim annelerin birbirine destek oldugu tecrube paylastigi belki bu sitede dahi boyle bi konu vardir yoksa da cok verimli olacagini dusunuyorum
Ben de sorun olmazsa normal dogum istiyorum. Her seyin en guzeli dogal olani yiyeceklerin bile oyle degil mi.. Allah vucudumuza gerekli olan tum hazirliklari yaptirtiyor gerisi bize biraz da bebise kalmis:)
Arkadaşlar listeyi oluşturmamız için sizin bilgileriniz gerekiyor yaş, sat, beklenen doğum tarihi gibi bilgileri bana yazarsanız listeyi daha kolay oluşturabiliriz, cinsiyet ve isimleri de sonradan ekleyeceğiz...
Sezaryenden sonra normal dogum icin gruplar bile var ben cok denk geldim annelerin birbirine destek oldugu tecrube paylastigi belki bu sitede dahi boyle bi konu vardir yoksa da cok verimli olacagini dusunuyorum
Ben de sorun olmazsa normal dogum istiyorum. Her seyin en guzeli dogal olani yiyeceklerin bile oyle degil mi.. Allah vucudumuza gerekli olan tum hazirliklari yaptirtiyor gerisi bize biraz da bebise kalmis:)
Bebeğiniz sizin ona aldığınız kıyafet , oda vs. seçimleriyle hiç ama hiç ilgilenmiyor. Onun tek ihtiyacı olan SEVGİniz. Bunu da dünyaya DOĞAL yolla NORMAL doğan bebekler elde ediyor. Emin olun. Siz kendinizi hazırlayıp karşılaşacağınız her türlü aksiliğe karşı donanımlı olduktan sonra Allah'ın izniyle o güç sizde ve bebeğinizde zaten mevcut.
Kızlar kesemizi gördük.. Belki de keselerimizi tam emin değildi doktor, 2 kese var ama diğeri daha küçük, kan birikintisi olabilir dedi tam emin olmak için haftaya tekrar çağırdı, eğer ikizse inşallah sağlıklıdır ikisi de, heyecan bitmedi anlıycağınız.. Listeyi akşam oluşturmaya çalışcam..
ben varım bebeği öğrenir öğrenmez bıraktım ondan öncede azaltmıştım inş bırakırsın ben ilk cocougumda içmedim bıraktım emzirme bitti tekrar başladım bu sefer inş bende baslamam
ben varım bebeği öğrenir öğrenmez bıraktım ondan öncede azaltmıştım inş bırakırsın ben ilk cocougumda içmedim bıraktım emzirme bitti tekrar başladım bu sefer inş bende baslamam
evet beklemek zor banada gecen hafta perşembe bakmıştı göremedi 1 hafta sonra gel demişti şükür gördü bu hafta inş görürüsün canım sende beklemek zor gercekten