2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
valla saglıklı sıhhatlı olsun da razıyım kılolu olmaya cok kılo almaya
Aynen sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat olsunlar kilo dediğin gibi sorun olmuyor ama ben o halimi hatırladıkça yinede elde olmuyor kafaya takıyorsun :)
canım sağlıklı olsunlar en başında . biraz daha dikkatli olursun bu gebeliğinde bebeğe gitmeyen anneye giden 3 şey var un tuz şeker bu üç şey haricinde çok daha yoğun beslen
Evet canım onlardan uzağım normaldede zaten inş. sağlıklı olsunda

Merhaba

En son adetimin ilk gunu 28 temmuzdu. Doktorumun dedigine gore 6 hafta 3 gunluk gebeyim. Fakat keseyi goremedik. Uzulme sakin haftaya ancak gorebiliri dedi. Ama ben korkuyorum

Merhaba

En son adetimin ilk gunu 28 temmuzdu. Doktorumun dedigine gore 6 hafta 3 gunluk gebeyim. Fakat keseyi goremedik. Uzulme sakin haftaya ancak gorebiliri dedi. Ama ben korkuyorum
canım belki geç döllenmedir.. hiç kan tahlili yaptırdın mı?.. yaptırmadıysan yaptırmalısın bence..

Merhaba

cnm panık yapma kımınde geç görülüyor kese kımkınde erken bende 6+2 gunlukken kalp atısını duyamadık keseyı gorduk alttanmı baktı yoksa üsttenmı usgle

8 eylulde degerim 487 cikti. 10 eylulde 1185 cikti. Usg ustten bakti doktor. Haftaya gorebiliriz dedi. Simdi b7 1 hafta gecmez benim icin biliyorum

8 eylulde degerim 487 cikti. 10 eylulde 1185 cikti. Usg ustten bakti doktor. Haftaya gorebiliriz dedi. Simdi b7 1 hafta gecmez benim icin biliyorum
sanırım geç döllenme canım.. bu değerle karından gözükmez zaten.. değerinin 3000-4000 olması lazım.. bence o kadar beklemene de gerek yok.. 4 gün sonra falan görünür allahın izniyle..

sanırım geç döllenme canım.. bu değerle karından gözükmez zaten.. değerinin 3000-4000 olması lazım.. bence o kadar beklemene de gerek yok.. 4 gün sonra falan görünür allahın izniyle..

Insaallah gorunur haftaya hayirlisiyla. Icim cok rahat edecek. ☺

Mytwin canim oncellikle simdiden ellerine saglik ve gözün aydin
Yas:28
sat: 29 temmuz
dbt;5.mayis.2015
simdiden cok heyecanli

Sağol canım dusuk için igneyi vurdurdum inş fayda eder başım ağrıyor dünden beri cok sıktım herhalde kendimi. Sende güzel haberlerle gelmissin gözün aydın
Arkadaşlar listeyi oluşturmamız için sizin bilgileriniz gerekiyor yaş, sat, beklenen doğum tarihi gibi bilgileri bana yazarsanız listeyi daha kolay oluşturabiliriz, cinsiyet ve isimleri de sonradan ekleyeceğiz...
Canım sat. 31 temmuz
Yaş 31 (grubun ablası :) )
Bdt 7.5.2015
Sehir izmir
2. Bebişim
bu arada gozun aydın ikiz olma ihtimali varmış zor ama cok tatli oluyorlar hayırlı olsun canım

Canım naptın ya aklım sende kaldı hala annenlerdemisin ?

ben de şimdi özelden mesaj attım ahuya ama cevap gelmedi henüz.. ben de merak ediyorum..
Çok sağolaun canım pek düzelen bişi yok. Bizimkiye konuştuk zamana ihtiyacı varmış beni istemiyormuş ailesiyle konuşmuş arkalarındaymıs. Ama ben ve cocuklar evde orueacakmısım bakacakmış bize hertürlü falan filan iyi değilim yani :) dua edin lütfen benim için hakkımda hayırlısı ne ise o olsun

Insaallah gorunur haftaya hayirlisiyla. Icim cok rahat edecek. ☺
Aynen canım ya benimde aklımda hep kese var. İnşallah yakında görürüz keseyi. Benimde son adet tarihim 14 ağustos bugün Beta HCG 828 çıktı pazartesi 194 tü 3 gün sonra yani bugün 828 olmuş hayırlısı bakalım

Bu arada beni de listeye eklermisiniz
İsmim Elif
Yaşım 29
SAT im 14 Ağustos
Yaşadığım şehir Elazığ

Arkadaşlar listeyi oluşturmamız için sizin bilgileriniz gerekiyor yaş, sat, beklenen doğum tarihi gibi bilgileri bana yazarsanız listeyi daha kolay oluşturabiliriz, cinsiyet ve isimleri de sonradan ekleyeceğiz...
sat:28 temmuz
beklenen doğum:05.05.2014
teşekkürler canım

leken oluyor muydu nasıl gördü kanamayı?

Listeye ekler misiniz lütfen

İsmim Fatma
Yaşım 27
SAT im 27 Temmuz
Yaşadığım şehir Ankara
ilk gebeliğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…