- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
bu sefer bu vesile devam eder inşİnsallah bebekler bize bir vesile olur Saglik icin buyuk risk...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sefer bu vesile devam eder inşİnsallah bebekler bize bir vesile olur Saglik icin buyuk risk...
evet kimyagerim ama hastanede laboratuvarda çalışıyorumHosgeldinnn canim
Kimyager misin, benim esim de kimya muhendisi... :) merak ettimmm
Cok sevindim canimm gozunaydin hadi hayirlisi :)
Aynen sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat olsunlar kilo dediğin gibi sorun olmuyor ama ben o halimi hatırladıkça yinede elde olmuyor kafaya takıyorsun :)valla saglıklı sıhhatlı olsun da razıyım kılolu olmaya cok kılo almaya
Evet canım onlardan uzağım normaldede zaten inş. sağlıklı olsundacanım sağlıklı olsunlar en başında . biraz daha dikkatli olursun bu gebeliğinde bebeğe gitmeyen anneye giden 3 şey var un tuz şeker bu üç şey haricinde çok daha yoğun beslen
Canım naptın ya aklım sende kaldı hala annenlerdemisin ?Geçmiş olsun.morelini düşürme yat dinlen canım. Allah'ın izniyle bişi olmaz inş
ben de şimdi özelden mesaj attım ahuya ama cevap gelmedi henüz.. ben de merak ediyorum..Canım naptın ya aklım sende kaldı hala annenlerdemisin ?
canım belki geç döllenmedir.. hiç kan tahlili yaptırdın mı?.. yaptırmadıysan yaptırmalısın bence..Merhaba
En son adetimin ilk gunu 28 temmuzdu. Doktorumun dedigine gore 6 hafta 3 gunluk gebeyim. Fakat keseyi goremedik. Uzulme sakin haftaya ancak gorebiliri dedi. Ama ben korkuyorum
cnm panık yapma kımınde geç görülüyor kese kımkınde erken bende 6+2 gunlukken kalp atısını duyamadık keseyı gorduk alttanmı baktı yoksa üsttenmı usgleMerhaba
En son adetimin ilk gunu 28 temmuzdu. Doktorumun dedigine gore 6 hafta 3 gunluk gebeyim. Fakat keseyi goremedik. Uzulme sakin haftaya ancak gorebiliri dedi. Ama ben korkuyorum
sanırım geç döllenme canım.. bu değerle karından gözükmez zaten.. değerinin 3000-4000 olması lazım.. bence o kadar beklemene de gerek yok.. 4 gün sonra falan görünür allahın izniyle..8 eylulde degerim 487 cikti. 10 eylulde 1185 cikti. Usg ustten bakti doktor. Haftaya gorebiliriz dedi. Simdi b7 1 hafta gecmez benim icin biliyorum
sanırım geç döllenme canım.. bu değerle karından gözükmez zaten.. değerinin 3000-4000 olması lazım.. bence o kadar beklemene de gerek yok.. 4 gün sonra falan görünür allahın izniyle..
Sağol canım dusuk için igneyi vurdurdum inş fayda eder başım ağrıyor dünden beri cok sıktım herhalde kendimi. Sende güzel haberlerle gelmissin gözün aydıncanım benim çook geçmiş olsun.. seni o kadar iyi anlıyorum ki.. benim de 2 kaybım var.. ama hiiççç moralini bozma.. kanamayla bebeğe bir şey olmuyor.. bazıları 9 ay şakır şakır kanama yaşıyor sağsalim doğuyor bebişleri.. bazıları da tam tersi.. mesela ben 2 kaybımda da neredeyse damla kanamam yoktu ama kaybettim bebişlerimi.. yani kanama falan ölçü değil bunlar.. bu dünyada rıskı varsa allahın izniyle hiç bişey olmaz.. doktorundan memnun musun?.. istersen bir doktora daha görün.. içine sinmediyse.. bol bol dua et.. hakkımızda hayırlısı olsun..
Canım sat. 31 temmuzArkadaşlar listeyi oluşturmamız için sizin bilgileriniz gerekiyor yaş, sat, beklenen doğum tarihi gibi bilgileri bana yazarsanız listeyi daha kolay oluşturabiliriz, cinsiyet ve isimleri de sonradan ekleyeceğiz...
Canım naptın ya aklım sende kaldı hala annenlerdemisin ?
Çok sağolaun canım pek düzelen bişi yok. Bizimkiye konuştuk zamana ihtiyacı varmış beni istemiyormuş ailesiyle konuşmuş arkalarındaymıs. Ama ben ve cocuklar evde orueacakmısım bakacakmış bize hertürlü falan filan iyi değilim yani :) dua edin lütfen benim için hakkımda hayırlısı ne ise o olsunben de şimdi özelden mesaj attım ahuya ama cevap gelmedi henüz.. ben de merak ediyorum..
Aynen canım ya benimde aklımda hep kese var. İnşallah yakında görürüz keseyi. Benimde son adet tarihim 14 ağustos bugün Beta HCG 828 çıktı pazartesi 194 tü 3 gün sonra yani bugün 828 olmuş hayırlısı bakalımInsaallah gorunur haftaya hayirlisiyla. Icim cok rahat edecek. ☺
yaş:30Arkadaşlar listeyi oluşturmamız için sizin bilgileriniz gerekiyor yaş, sat, beklenen doğum tarihi gibi bilgileri bana yazarsanız listeyi daha kolay oluşturabiliriz, cinsiyet ve isimleri de sonradan ekleyeceğiz...
leken oluyor muydu nasıl gördü kanamayı?Kızlar moralim bozuldu. Şimdi çıktım doktor dan kalbi atıyor ama düşük tehlikesi varmış icerde kanama yapmış
Aspirini içiyorum devam dedi önce düşük tehlikesi için hap ve iğne verdi sulandırıcı igne haftaya iki hafta sonra kontrol kanama devam ederse dusermis iyiki biran once gitmisim doktora