2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ben teraziyim, kocam boga, bebis boga :) Benim babamda boga tahmini dogum tarihinde dogarsa dedesiyle arasinda 5 gun babasiyla arasinda 5 gun oluyor minigimin

Benim de bugün adet gunum uc aydir deniyoruz eyer bugün hastalanirsam doktora giderim çok heycanliyim OTE="poupette, post: 36809373, member: 624213"]Hosbulduk cnm,
Yazisalim haydi.

Kac yasinda ilk cocugun bu ikinci mi? :)[/QUOTE]
Merhaba.
Ben hamileligimi bugun ogrendim.
İsmim Didem, 28 yasimdayim. DPAya gore 5 haftalik hamileymisim.
Yillardir uzaktan takip ediyordum bu siteyi uye olup yazmak bugune kismetmis.
Ben

merhaba bende aranıza yeni katıldım. ilk önce katılma amacım hamiş olamıyordum sürekli sizin siteyi takip ediyordum ama üyede olamıyordum birtürlü. geçen gün üye oldum sizlere sorular sorabilmek için soru kısmı aktif olmadığı için (üyeliğim daha onaylanmadığı için) yazamamıştım. 2 gün sonra da 4 haftalık hamiş olduğumu öğrendim. Allah izin verirse bende mayıs annesi olacağım

arkadaşlar 6+3 günlük hamileyim biraz önce doktora çıktım keseyi gördük ama bebeği göremedik gerçi 5 haftalıkken de görmüştük keseyi doktor daha erken dedi ama önceden boş gebeliğim var o yüzden korkuyorum. bide hastanede çalışıyorum doktorum sadece iki kat üstte çalışıo insan dayanamıo ki sürekli baktırmak istiyorum.

doktora sorsaydın canım yolk sac falan görünmüştür belki.. yolk sac varsa boş gebelik olmadığı kesinleşiyor gibi..

onlardan bahsetmedi de kese boyutu düzeni haftana göre gayet iyi bi sorun yok ama beklemek lazım dedi. adama gitmeye utanıyorum ki artık. bide laboratuvarda çalışıyorum sürekli hcg yükselio mu progesteron düştü mü diye bakıp duruyorum adamı da sıkmak istemedim artık.

k8zlar ya ben ne guzel zayiflamistim incecik olmustum ideal kiloma gelmistim. hamile kaldim ta hemen bel kalinlasmasi basladi. cok fena kalinlasti belim ;( cok erken degilmiydi
benim de kilo artışım olmamasına rağmen belim kalınlaştı gibi geliyor bana, erkekte önce bel kalınlaşır diyor bir tanıdığım. Çin takvimi de kız diyor. bakalım hangisi haklı :)

k8zlar ya ben ne guzel zayiflamistim incecik olmustum ideal kiloma gelmistim. hamile kaldim ta hemen bel kalinlasmasi basladi. cok fena kalinlasti belim ;( cok erken degilmiydi

benim de kilo artışım olmamasına rağmen belim kalınlaştı gibi geliyor bana, erkekte önce bel kalınlaşır diyor bir tanıdığım. Çin takvimi de kız diyor. bakalım hangisi haklı :)
benimde belim kalınlaştı kızlar zati midem vardı göbişle midem birleşti

Caniim harikasin icimi cok rahatlattin :) Banada ilk cocugun mikrop kaparsin girme denize vs vs diyor herkes sinir oluyorum olumlu birsey soyleyen yok ya.. Masallah sanaaa
Insanlar o kadar çok konuşur ki hiçbirini dinleme.. Ben ilk hamileliğimde insanların olumsuz konuşmalarından öyle etkilendimki depresyona girdim resmen.. Yaşım küçüktü bilgisizdim annelik konusunda 21 yaşındaydım herkesin ağzında bir laf ama olumsuz hiç güzel birşey söylemez mi arkadaş insan.. Ayrıca daha dur sen bişi duymadın doğurana kadar ayrı doğduktan sonra neler söyleyecekler.. Ben kendi doğruma ve keyfime bakarım sende hep öyle yap.. Şunu da unutma hamilesin hasta değilsin hatta daha da sağlıklısın.. Bu arada Balıkesir suyu tertemiz asla mikrop kapmazsın.. Tekirdağ falan olsa marmara kötüde orda bişi olmaz cnm rahat ol..

Caniiimm cok tesekkur ederim iyiki sormusum ya :)

canım hamile insana o kadar olumsuz ne denir ki çok merak ettim çok özel değilse

bebişlerimizle büyüyoruz :)

Kızlar benim midem çok bulanıyor şu son birkaç gündür. Ne tavsiye edersiniz? Ben ne yapsam geçmiyor. Zar zor yemek yiyiyorum

nette okudum az önce zencefil çayı diyodu ama bilmiyorum içebilirmisin tadı nasıldır çubuk kraker filan ye elinin altında bulunsun

Kızlar haftadonu 2 gün üst üste lekelenmem olunca bugün doktora gittim sabah minnakımı gördüm kalp atışını gördüm çok şükür vajinal öuayene yaptı progestan verdi günde 3 tane 10 gün rapor verdi eve gelince içtim nasıl bir baş dönmesi ve uyku ilacın yan etkisi kuzımda da kullanmıştım aynı etkiler olmuştu. Bugün 6+4 olduk kuzlar kilo konusunda sağlıklı beslenmeye çalışın ben ilkinde 21 kilo aldım ama 6 ayda fazlasıyla verdim hemde hiç diyet yapmadan çünkü emzirmek inanılmaz kilo verdiriyor ki hala emziriyorum kızım 16 aylık 20 aylıkken bırakacağım. Ama bu defa daha fazla dikkat edeceğim hiç gerek yok 20,30 kilolar almaya bu arada çin takviminde erkek çıkıyor benimde:)

Guzel haberine sevindim kizimda progestani fitil gibi kullanmistim o zaman daha az yan etkisi oluyor sor istersen doktora.
Çin takvimine gore 31 temmuz satim erkek ertesi gün kız arada kaldim :) kızım var Allah im erkek evladida tattirsin isterim ama icimide kız doğuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…