Kizlar aranizda burclara merakli olan var mi:)
Bizim bebekler boga olacak buyuk bir surpriz olmazsa. En sevdigim burctur. Ev toprak grubu burclari sergisine donecek, esim oglak ben basak cocugumuz da boga olacak.
Esime soyledim bunu. sen bunu bile mi dusundun diyor :)
BenMerhaba.
Ben hamileligimi bugun ogrendim.
İsmim Didem, 28 yasimdayim. DPAya gore 5 haftalik hamileymisim.
Yillardir uzaktan takip ediyordum bu siteyi uye olup yazmak bugune kismetmis.
merhaba çok şükür iyiyiz sen nasılsın?
arkadaşlar 6+3 günlük hamileyim biraz önce doktora çıktım keseyi gördük ama bebeği göremedik gerçi 5 haftalıkken de görmüştük keseyi doktor daha erken dedi ama önceden boş gebeliğim var o yüzden korkuyorum. bide hastanede çalışıyorum doktorum sadece iki kat üstte çalışıo insan dayanamıo ki sürekli baktırmak istiyorum.
benim de kilo artışım olmamasına rağmen belim kalınlaştı gibi geliyor bana, erkekte önce bel kalınlaşır diyor bir tanıdığım. Çin takvimi de kız diyor. bakalım hangisi haklı :)k8zlar ya ben ne guzel zayiflamistim incecik olmustum ideal kiloma gelmistim. hamile kaldim ta hemen bel kalinlasmasi basladi. cok fena kalinlasti belim ;( cok erken degilmiydi
k8zlar ya ben ne guzel zayiflamistim incecik olmustum ideal kiloma gelmistim. hamile kaldim ta hemen bel kalinlasmasi basladi. cok fena kalinlasti belim ;( cok erken degilmiydi
benimde belim kalınlaştı kızlar zati midem vardı göbişle midem birleştibenim de kilo artışım olmamasına rağmen belim kalınlaştı gibi geliyor bana, erkekte önce bel kalınlaşır diyor bir tanıdığım. Çin takvimi de kız diyor. bakalım hangisi haklı :)
şu an benimde çok dönüyo ağrısıda cabasıbu saatlerde çok başım dönüo
Insanlar o kadar çok konuşur ki hiçbirini dinleme.. Ben ilk hamileliğimde insanların olumsuz konuşmalarından öyle etkilendimki depresyona girdim resmen.. Yaşım küçüktü bilgisizdim annelik konusunda 21 yaşındaydım herkesin ağzında bir laf ama olumsuz hiç güzel birşey söylemez mi arkadaş insan.. Ayrıca daha dur sen bişi duymadın doğurana kadar ayrı doğduktan sonra neler söyleyecekler..Caniim harikasin icimi cok rahatlattin :) Banada ilk cocugun mikrop kaparsin girme denize vs vs diyor herkes sinir oluyorum olumlu birsey soyleyen yok ya.. Masallah sanaaa
bebişlerimizle büyüyoruz :)benimde belim kalınlaştı kızlar zati midem vardı göbişle midem birleşti
Insanlar o kadar çok konuşur ki hiçbirini dinleme.. Ben ilk hamileliğimde insanların olumsuz konuşmalarından öyle etkilendimki depresyona girdim resmen.. Yaşım küçüktü bilgisizdim annelik konusunda 21 yaşındaydım herkesin ağzında bir laf ama olumsuz hiç güzel birşey söylemez mi arkadaş insan.. Ayrıca daha dur sen bişi duymadın doğurana kadar ayrı doğduktan sonra neler söyleyecekler..Ben kendi doğruma ve keyfime bakarım sende hep öyle yap.. Şunu da unutma hamilesin hasta değilsin hatta daha da sağlıklısın.. Bu arada Balıkesir suyu tertemiz asla mikrop kapmazsın.. Tekirdağ falan olsa marmara kötüde orda bişi olmaz cnm rahat ol..
canım hamile insana o kadar olumsuz ne denir ki çok merak ettim çok özel değilseInsanlar o kadar çok konuşur ki hiçbirini dinleme.. Ben ilk hamileliğimde insanların olumsuz konuşmalarından öyle etkilendimki depresyona girdim resmen.. Yaşım küçüktü bilgisizdim annelik konusunda 21 yaşındaydım herkesin ağzında bir laf ama olumsuz hiç güzel birşey söylemez mi arkadaş insan.. Ayrıca daha dur sen bişi duymadın doğurana kadar ayrı doğduktan sonra neler söyleyecekler..Ben kendi doğruma ve keyfime bakarım sende hep öyle yap.. Şunu da unutma hamilesin hasta değilsin hatta daha da sağlıklısın.. Bu arada Balıkesir suyu tertemiz asla mikrop kapmazsın.. Tekirdağ falan olsa marmara kötüde orda bişi olmaz cnm rahat ol..
bebişlerimizle büyüyoruz :)
Guzel haberine sevindim kizimda progestani fitil gibi kullanmistim o zaman daha az yan etkisi oluyor sor istersen doktora.Kızlar haftadonu 2 gün üst üste lekelenmem olunca bugün doktora gittim sabah minnakımı gördüm kalp atışını gördüm çok şükür vajinal öuayene yaptı progestan verdi günde 3 tane 10 gün rapor verdi eve gelince içtim nasıl bir baş dönmesi ve uyku ilacın yan etkisi kuzımda da kullanmıştım aynı etkiler olmuştu. Bugün 6+4 olduk kuzlar kilo konusunda sağlıklı beslenmeye çalışın ben ilkinde 21 kilo aldım ama 6 ayda fazlasıyla verdim hemde hiç diyet yapmadan çünkü emzirmek inanılmaz kilo verdiriyor ki hala emziriyorum kızım 16 aylık 20 aylıkken bırakacağım. Ama bu defa daha fazla dikkat edeceğim hiç gerek yok 20,30 kilolar almaya bu arada çin takviminde erkek çıkıyor benimde:)
Kızlar benim midem çok bulanıyor şu son birkaç gündür. Ne tavsiye edersiniz? Ben ne yapsam geçmiyor. Zar zor yemek yiyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?