Bizde de durum aynu bol miktarda burun akıyor 14 mayısta doğdu doğdu doğalı gece uykusu güzellken 6 aylık oldu 2 diş ve bide burun akması derken son 3 haftadır düzgün uyumuyoray o burun tıkanıklığı beni bitirdi koca adam gibi nasıl sıvı sümük aynı dediğiniz gibi 3haftadır devam ediyor banyo yaptırdığımda rahatlıyor ama ertesi gün yine aynıbizimki de 6 mayıs doğumlu 1 aydır düzenli uykusu var gündüzleri geceden bahsetmiyorum çünkü sık uyanıyor neredeyse her saat başı diyebilir ve sıçrayarak uyanıyor meme vermeden sakinleşmiyor açıkcası ağlatma taraftarı da değilim yatır kaldır da denedima ma tracy hogg un dediği kadar katı olamadığım için bi işe yaramadı doğal olarak, ben de emeklesin diye önüne oyuncak falan koyuyorum ama karnının üzerinde debelenmeyi seçiyor sıpam : ) kendi ne zaman isterseemeklesin dedim ben de
Çok geçmiş olsun inşallah şiödi iyidirGuzel anneler bebegim su cicegi geciriyor sizde dikkat edin bu aralar salgin varmis. Cok kotu oldu yuzu vucudu cok uzuluyorum ona buda gecer ins.
bizde de hala diş yokKızlar bebişlerinizle ce-e oyunu ve örtü altında oyuncagi saklama oyunu oynuyormusunuz bu arada 2 aylık ken baslayan kasınmalar ve salyalar olmasına rağmen hala diş yoksizde durumlar nasıl
Bizimde aynı iki aylıkken salya başlamasına rağmen diş çıkaramadık dahaKızlar bebişlerinizle ce-e oyunu ve örtü altında oyuncagi saklama oyunu oynuyormusunuz bu arada 2 aylık ken baslayan kasınmalar ve salyalar olmasına rağmen hala diş yoksizde durumlar nasıl
Merhaba güzel anneler ben kismetse 2016 mayis annesi olucam bir oğlum daha oluyor büyük oğlum temmuz 2011li. Size sormak istediğim mayis ayi için uzun kollu badiler mi almalıyım sanki o zamanlarda hava çok da sıcak olmuyor oğluma abisinden kalanlar hep kısa kollu sortlu takımlar nasıl za
Merhaba, benim 3 -4 adet hastane çıkışı kıyafetleri vardı nerdeyse 2 ay giydi onları bide küçük oldukları için temmuzda bile uzun kollu giyiyorlar çıt çıt lı bodyler çok fazla ayaklı pijama alma bence çabuk büyüyor lar ayak kısımları olmuyor sonra zaten benim aldıklarimin çoğu kaldı giyemedi sana tavsiyem kıyafetle doldurma 1-3 aylık kıyafetlerini al önce ama çok alma büyüdükçe çocuğun gelişimine göre yazlık kıyafetleri alırsın şimdiden hayırlı olsunMerhaba güzel anneler ben kismetse 2016 mayis annesi olucam bir oğlum daha oluyor büyük oğlum temmuz 2011li. Size sormak istediğim mayis ayi için uzun kollu badiler mi almalıyım sanki o zamanlarda hava çok da sıcak olmuyor oğluma abisinden kalanlar hep kısa kollu sortlu takımlar nasıl yapmalıyım bir aydinlatirsaniz sevinirim
Sorma ya benim de çok moralim bozuluyor hamileliğimiz başından beri takip ediyorum yok kimseler artık ben de azalttım bakmayı Facebook da bir iki grup var oralara bakınıyorum neolduysa artık herkes kendi doğrusunda Israr etti diye böyle oldu bence daha ılımlı olsaydık olabilseydik keşke ben de uzun yıllar yazışırız sanıyordum ama bu grubun kaderinde varmış dağılmak kurucusu ikiz sahibi olunca kendide bakamıyor he he gelsene toplasa ahaliyi diyorum :)Teşekkür ederim canım buraya girmiyorum artık çünkü sorduğum sorulara cvp alamıyorum ki çok iyi takip ediyordum 5 aylık hamileyken başladım takibe ve doğumu beraber beklediğimiz insanlar vardı merak ettiğimiz tesadüfen bakayım dedim kırıldım açıkcası sana çok teşekkür ederim
Hay Allah çok geçmiş olsun bizde bir aydır gripten kurtaramadık Abi'miz okuldan mikrop getirip duruyo ek gıda askıda yemek istemiyo hiçbişey bazen memeyi bile zor alıyo çok zor özellikle geceleri.Guzel anneler bebegim su cicegi geciriyor sizde dikkat edin bu aralar salgin varmis. Cok kotu oldu yuzu vucudu cok uzuluyorum ona buda gecer ins.
Hangi Şehirde olduğuna da bağlı biz İstanbul'da 1 aya kadar uzun kollu giydirdik geceleri özellikle daha serin oluyo hatta ben yaz boyunca gece uzun kollu ve ayaklı alt giydirip üstünü örtmeden yatırdımMerhaba güzel anneler ben kismetse 2016 mayis annesi olucam bir oğlum daha oluyor büyük oğlum temmuz 2011li. Size sormak istediğim mayis ayi için uzun kollu badiler mi almalıyım sanki o zamanlarda hava çok da sıcak olmuyor oğluma abisinden kalanlar hep kısa kollu sortlu takımlar nasıl yapmalıyım bir aydinlatirsaniz sevinirim
Aynı durumdayız ne zaman iyileşecek bunlar ya çok yorucu Allah hepsine şifa versin miniklerinBizde de durum aynu bol miktarda burun akıyor 14 mayısta doğdu doğdu doğalı gece uykusu güzellken 6 aylık oldu 2 diş ve bide burun akması derken son 3 haftadır düzgün uyumuyor
İnşallah kısa zamanda geçer, diyetler sonuc verirArkadaşlar herkese merhaba bende sitenin gizli takipçilerindenim 7 mayıs doğumlu bir oğlum var hamileliğimin ilk aylarından beri sizleri sürekli takip ediyorum çok faydalandım Allah razı olsun sizlerden bu aralar alerjik bebeklerle ilgili yazıları görünce bende yazıyım dedim malesef benim oğlumdada yumurta ve süt ürünlerine alerji çıktı bahsettiğiniz belirtiler bizdede mevcut alerji doktoruna götürdüm diyet verdi banada oğlumada şimdilik yumurta ve türevleri ile yapılan bütün ürünler yasaklandı bir ay sonra tekrar kontrol bakalım sonuç ne olacak inşallah kısa sürede geçer alerjileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?