2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
V
Allahım muhtaç etmesinde bende gidip başkasının sütunu alamam heralde.
İçim el vermez...

Tuhaf bir durum
alla cnm ben bir yakınımdan fazla sütü var diye alıp bebeğime veriyorum. Gayette içim rahat ediyor. Netice de anne sütü ve öammadan bin kat iyi. Benim sütüm anca gğnde 50 cc onuda gece emiyor. Sütü olduğu sürece vereceğim oğluma. İnsan bilmediği durumlar karşısında çok rahat konuşuyor. Ama seninde sütün olmasaydı o zaman rahat ederdi için.

Ya bide arkadaşlar benim kızım azcık gülse hıçkırık tutuyor sonrada hıçkırmaktan yoruluyor güldürmeye korkuyorum resmen sizde de aynı durum oluyor mu hıçkırınca emzirmek dışında bişey yapıyor musunuz

Canim benim de sutum cocugumu doyuracak kadar yok hatta daha 1. Ayindan beri boyle. Ben hep mama ve anne sutu beraberinde 6 aya getirdim yani tabiki buyuk konusmam seni de yargilamam ama yine de tamamen kisisel gorusum ben yapmam sanirim oyle bisey. Herkesin kendi bilecegi is tabiki sen de cocugun daha fazla anne sutualsin istiyorsun tercih meselesi.

Sen gidip tanıdığın birinden almış olabilirsin. Sonuçta o kişiyi taniyorsun yakınlık derecesini bilmem ama ne yediğini ne içtiğini bilirsin.
Ben daha geniş düşündüm tanımadığım biri hasta olabilir yabancı uyruklu olabilir beslenmesine dikkat etmeyen biri olabilir bu konularda tabiki içim rahat etmez. Tekrar yazıyorum Allah muhtaç etmesin olurki ihtiyacım oldu sütünü aldığım kişiyi mutlaka gözümle görmem lazım bu bana özgü bir durum..
Üstelik çok önceden beri süt kardeşliği diye birşey var.

Çok oldu yazamadım benim gibi 6 ayı bekleyenler var demek sütüm olduğu sürece tadım lık vermek isterim bebeğim biraz şişko doktor meme de pek tutma dedi ama imkansız
Bebeğin kaç kilo kaç cm de doktorun memede tutma dedi merak ettim.6 aylık sadece anne sütü alan bebeğe rejim mi yaptırmaya çalışıyor doktorun bana mantıklı gelmedi.Anne sütüyle alınan kilo zararlı olur muymuş?

Kızlar ayda en az 1 kilo alan bebeğim bir aydır memeyi reddettiği için 250 gr almış boyumuz da 1 cm uzamış doktorumuz boyuda kilosu yaşıtlarına göre baya ilerde dedi o yüzden üzülmeyecekmişim ama ben oglusumun bbu hallerine dayanamıyorum hiçbirşey içmiyor sütümde iyice azaldı emse bile gelmiyor artık neler veriyorsunuz bebeklerinize bende onu veriyim cok caresizim bebepim hiç uyumuyor aglanaktan helak oldu

Canim oglun 24 nisan dogumlu sanirim yani 6 ayi doldurmus. 250 gram almissa, dr un ek gidaya basla demedi mi. Neler verme konusunda yardimci olamayacagim malesef, oglum 5 aylik daha ek gida vermiyorum. Ama acliktan agliyo olabilir. Bence dr una danis en kisa zamanda

5 aylık kontrol de 8500 kilo 6 cm idi 6 aya 1 hafta kaldı ayda 800 gram alması bile fazla gelmiş doktora anlamıyorum memeden evladımı nasıl mahrum edeyim ben edemem

Korkutyyor bide obez olur diye anlamıyorum ki

Danıştım canım kahvaltılık yogurt sebze püresi ve corba vermemi söyledi ve kesinlikle aralarda anne sütü emmiyorsa sağıp vereceksin dedi pompa almam gerekiyor yarın kendimce birşeyler yapıo vericem nasıl bir corba yapıcam bilmiyorum uykusuzluktan basım agrıyor ogluma iyi bakamıyorum galiba

5 aylık kontrol de 8500 kilo 6 cm idi 6 aya 1 hafta kaldı ayda 800 gram alması bile fazla gelmiş doktora anlamıyorum memeden evladımı nasıl mahrum edeyim ben edemem

Canım kesinlikle memeden ayırma kilosunun neresi cok delimidir nedir maşaAllah yavruna bol bol sütün olur inşaAllah banada dua et gizemim bebeğim yine emsin nazara geldi oglum

Canim benim oglum 30 mayis dogumlu. Aile hekimimiz 6. Ayda baslariz dedi ama cevre baskisindan (burdakileri kastetmiyorum, yanlis anlasilmasin ) dun sadece yogurt verdim ilk defa. 3 saat arayla emiyor oglum. Dun sabah 10 bucuk ta emdi. 12 bucukta kendi kasiyla 2 3 kasik yogurt yedi. 13 30 da emzirdim. Sonra 3 saate bir emmeye devam etti. Bugun vermedim ama haftada 2 3 kere verebilirim tabiki simdilik tadimlik

Çok oldu yazamadım benim gibi 6 ayı bekleyenler var demek sütüm olduğu sürece tadım lık vermek isterim bebeğim biraz şişko doktor meme de pek tutma dedi ama imkansız
Kaç kg bebeğin? Zaten sen ne kadar tutarsan tut bebek 3 dk da bütün sütü alirmis gerisi oyuna giriyor dedi doktorumuz

Benim oğlumda 5 aylık kontrolünde 9300 gr çıktı demekki sütün yarıyor kesinlikle bırakma o dr kafayı yemiş olmalı anne sütünden çocuk obez olmaz ek gıdaya geçince dikkat edersin bizim dr her gittiğimde bize teşekkür ediyor kesinlikle hiç birşey vermeyin diyor

Bebeğinde alerjik bi durum vardı galiba. bu da iştahsızlık ve meme reddine sebep oluyor. Alerji için bi dr danışsan? Ne demek iyi bakamıyorum bebeğime? Annelik ne yaparsan yap hep eksik kalır zaten öyle sanırsın.

Canım söyledim şimdi kanla anlaşılmaz dedi biraz daha büyüsün bakarız dedi ekmekten uzak tutacakmışız

ayy çok zor olmuştur bırakıp işe gitmek

ayy çok zor olmuştur bırakıp işe gitmek
Aynen canım ama benim gözüm geride kalmıyor, kayınvalidem sağolsun benden bile iyi bakıyor, neler öğretti neler, alkış yapmayı bay bay yapmayı , gel gel yapmayı :):) Kızımı özlüyorum ama içim de rahat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…