2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Cok gecmis olsun canim. Kan testi yaptirdi doktor orda kesinlesti. Bende yumurta ve tavuk eti yemiyecegim ilave olarak. Dun tavuk yedim bugun sirti kabarmisti

Canim bizde kanli kaka yok ama jan testinde cikti alerji. Gastroenteroloji bolumune git derim. Cunku bu bir surec.bi doktor takibinde olmali. Belli donemlerde alerjen gidalarla yukleme yapiliyor.tepki veriyor mu diye. Bide diyet yapiyoruz ya. En onemli besin grubunu tuketemiyoruz. Sutumuzu etkilemesin diye bu acigi kapatacak yiyecekler onerir doktor. Ben 15 gun sonra gastroenteroloji ye baslatacagim

Cok gecmis olsun canim. Kan testi yaptirdi doktor orda kesinlesti. Bende yumurta ve tavuk eti yemiyecegim ilave olarak. Dun tavuk yedim bugun sirti kabarmisti
sağol canım size de. bizim kan testinde sadece total ıge ye baktı dr. onun da normal çıktığını söyledi. ben hala süt dışında neye alerjisi var bulamıyorum. bulucam inşallah

Herkese sekam kızlar. Bu havalar canımı sıkıyor. Başla birinin üşüyüp üşümediğine karar vermek çok zor. Ne giydireceğimi şaşırdım. İstanbuldayız. Bir atlet birde üstüne tulum giydiriyorum. Ama bazen sıcak bazen soğuk oluyo gibi geliyor. Tam hastalık havası. Zaten opluşum kabız ve bir kaç gündür iştahsızda. Sürekli ıkınma halinde.
13 kasımda işe başlayacağım bende. Bakıcı ayarladım. 15 ekimde işe başlayacak. Hiç işe gidesin yok çalışmayı öZleyenleri hiç anlayamayacağım sanırım. Bence evde oturmak süper bşy ama para kazanarak

Cerrahpaşa Çocuk Beslenme ve Metabolizma bölüm Başkan'ı rahmetli Prof.Ahmet Aydın'ın sağlığında kurduğu şimdi onun bırktıkları tarafından yönetilen www.beslenmebülteni.com sitesini takip edebilirsiniz.

Çok yorgunum çok depresifim 2 çocuk yordu biraz beni kocama sarcam tartışma planları yapıyorum

Çok yorgunum çok depresifim 2 çocuk yordu biraz beni kocama sarcam tartışma planları yapıyorum

Bende ya aynen bugünler geçecek mi diye düşünüyorum. 2 çocuklu olmak çok zor. büyüğü anneannesinde daha çok benim bu hallerimden kaçıyor çocuğa sürekli kızıyorum onlar da arka çıkınca benden nefret eder oldu. bende kendimden nefret ediyorum. eşime patlıyorum. kısaca iğrenç bi insan oldum

Benim bebişimde de uzun zamandır mukuslu kaka var araştırma hast.de kan tahlilinde alerji çıkmadı. Face de alerji grubuna da üyeyim. Sıkı diyeti nasıl yapıyorsun ya herşeyi nasıl kesiyorsun valla bravo ben sabah peynir yemiyorum akşam üzeri unutup ayran içiyorum falan

Kizlar 5 gundur midem bulanio sabah bulantisi var 17 eylulde adet olmustum ikigun oncede test yaptim negatif cikti ama bulanio midem hala hamile olabilir miyim daha cok erken ama hamileligim kotu geciyor surekli yatiyorum ilk 4 ay bebegim kucuk daha
aaa test yap tekrar. bak benm gibi olabilirsin

Kizlar esimin isinden dolayi esim salonda ben kizimla y. Odasinda uyuyorduk. Genellikle yatakta yanimda yatti bazen gece besigine yatiriyorum. 3 saat sobra emzirirken geri yataga aliyorum. Oglen besikte yatiyo.
Caba yanlis mi yapiyorum. Besige tam olarak ne zaman alistirmaliyim

Kizlar mukuslu diskinin bir sebebi de sutun tazyikli olmasiymis. Ve bizde mukus vardi sutumde asiri tazyikliydi.
Sut tam sindirilmediginden oluyormus.
Gogsu biraz bogarak tazyiki azaltabilirmisiz. Ben hala beceremedim gerci :) rota asisindan sonra bizde de isallik artti. Ekstra birsey kullanmak istemedik vucut kendi basina halletmeye alissin diye 2 gundur iyiyiz

Muhat besige simdi alistirman gerek cnm yoksa kokuna alisir sensiz yatmaz ve yanina alip emzirme uykuya dalabilirsin ve isteeyen durumlar olabilir allah korusun

Arkadaslar netten bi cocuk gastroentologunun inek sutu alerjisiyle ilgili konusmalarini dinledim cok iyi oldu dinledigim bu konuyu cok abartmayalim gozumuzde tafsiyem evinizde bir hafta kadar sutun girdigi urunleri paketli urunler dahil makarnaya kadar uzerini okuyup alin tuketmeyin cocugun durumuna bakin sonra sut yogurt peynir tuketin cocugun durumuna bakin ve o sekilde dr basvurun anlatin denemelerinizi bu surec cokta zor degil cocuklarin %50 sinde bir yasinda %80 den fazlasinda iki yasindan sonra geciyormus ozel mamalari varmis emzirirken anne dikkat ediyor ek gidaya gecince mamalari var ve verilen gidalara dikkat edilerek bu surec atlatiliyor gozumuzde buyutmeyelim ins kolayca biyecek...

Kizimoglumcanim canim oturarak emziriyorum.yatarak tehlijeli diyeoyle yapmiyorum. Besigi yatagin yakinina alsam daha rahat ederim sanirim. Aglamasa da gece bi kac kez kalkip kontrol ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…