inşallah canım. bizim kan tahlilinde alerji çıkmadı ama kakası hep mukuslu. rota aşısından sonra kanlı mukuslu oldu. çocuk gastroya gittik en son, hikayemizin besin alerjisine çok benzediğini söyledi ve diyet yapmamı istedi. sadece süt ürünlerini kes demişti ama ben yumurta ve et te tüketmiyorum. hala kakamız mukuslu neyse ki kan gözle görünmüyor şuan. rengi sarıya döndü. size de geçmiş olsun. sizin nasıl kesinleşti?
Gunaydin herkese sut alerjisi bizdede var sanirim oglumun kakasinda gecmek bilmeyen bir kan var nokta nokta bazen kil gibi ince ince mukusluda kaka tahlili yaptik amip cikti ilac kullandik amip gecmis fakat kan goruyorum hala burdaki doktorum yuksek ihtimalle sut alerjisi dedi dort gundur sut urunlerini yemiyorum hala gecmedi dr gastroentolojiye bi goturun dedi diyeti biraz uyguluycam bakalim gececek mi tehlikeli bi durum degilmis fakat yemesini kilo alimini etkileyebilirmis bizim kilo alimimiz iyi sekiz kilo oldu bu ay 600 gr almis memeyi isteksiz emdi ama simdi duzeliyor emmesi flagy kullandik ilac olarak simdide maflor damla kullaniyoruz bu durumu yasayan arkadaslar sizlerde son durum nedir dr neler soyledi sizlere paylasirsaniz sevinirim cok caNimi sikiyor bu durum
sağol canım size de. bizim kan testinde sadece total ıge ye baktı dr. onun da normal çıktığını söyledi. ben hala süt dışında neye alerjisi var bulamıyorum. bulucam inşallahCok gecmis olsun canim. Kan testi yaptirdi doktor orda kesinlesti. Bende yumurta ve tavuk eti yemiyecegim ilave olarak. Dun tavuk yedim bugun sirti kabarmisti
sağol canım size de. bizim kan testinde sadece total ıge ye baktı dr. onun da normal çıktığını söyledi. ben hala süt dışında neye alerjisi var bulamıyorum. bulucam inşallah
Gunaydin herkese sut alerjisi bizdede var sanirim oglumun kakasinda gecmek bilmeyen bir kan var nokta nokta bazen kil gibi ince ince mukusluda kaka tahlili yaptik amip cikti ilac kullandik amip gecmis fakat kan goruyorum hala burdaki doktorum yuksek ihtimalle sut alerjisi dedi dort gundur sut urunlerini yemiyorum hala gecmedi dr gastroentolojiye bi goturun dedi diyeti biraz uyguluycam bakalim gececek mi tehlikeli bi durum degilmis fakat yemesini kilo alimini etkileyebilirmis bizim kilo alimimiz iyi sekiz kilo oldu bu ay 600 gr almis memeyi isteksiz emdi ama simdi duzeliyor emmesi flagy kullandik ilac olarak simdide maflor damla kullaniyoruz bu durumu yasayan arkadaslar sizlerde son durum nedir dr neler soyledi sizlere paylasirsaniz sevinirim cok caNimi sikiyor bu durum
Cerrahpaşa Çocuk Beslenme ve Metabolizma bölüm Başkan'ı rahmetli Prof.Ahmet Aydın'ın sağlığında kurduğu şimdi onun bırktıkları tarafından yönetilen www.beslenmebülteni.com sitesini takip edebilirsiniz.
Çok yorgunum çok depresifim 2 çocuk yordu biraz beni kocama sarcam tartışma planları yapıyorum
şimdi dediğim facebook grubuna baktım canım. Maflor la ilgili enfeksiyon dönemlerinde kar zarar hesaplanarak ishali düzenlemek için verilebilir, kısa süreli kullanım olmalı. sütle fermante edilmiş içinde laktoz var yazmışlar. Eenfeksyon olduğu için mi verdi doktorunuz acaba. O gruba mutlaka üye ol canım, ben birçok yiyeceği ordan aratıp bakıyorum. alerjenler listesi, doktor listesi falan faydalı bir çok şey var.
aaa test yap tekrar. bak benm gibi olabilirsinKizlar 5 gundur midem bulanio sabah bulantisi var 17 eylulde adet olmustum ikigun oncede test yaptim negatif cikti ama bulanio midem hala hamile olabilir miyim daha cok erken ama hamileligim kotu geciyor surekli yatiyorum ilk 4 ay bebegim kucuk daha
Tsk bakicamCerrahpaşa Çocuk Beslenme ve Metabolizma bölüm Başkan'ı rahmetli Prof.Ahmet Aydın'ın sağlığında kurduğu şimdi onun bırktıkları tarafından yönetilen www.beslenmebülteni.com sitesini takip edebilirsiniz.
Ewt gozunun onunde olsun benimde oyle daha rahat duyarsin sesiniKizimoglumcanim canim oturarak emziriyorum.yatarak tehlijeli diyeoyle yapmiyorum. Besigi yatagin yakinina alsam daha rahat ederim sanirim. Aglamasa da gece bi kac kez kalkip kontrol ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?