- 14 Nisan 2010
- 306
- 260
- 133
Merhaba. Aynı sorun bizde de var. İlk 3 ay gaz, sonra kabızlık, şimdi de uykusuzluk çıktı. Rahat yok biri bitiyor diğeri başlıyor. Çok şükür sağlıklı olsunlar da. Yanına yatıp meme vermeden uyumuyor. Saçını yüzünü okşuyorum, elini tutuyorum zorla uyuyor. Bazen bırakınca hemen cin gibi gözler açılıyor. Dönemsel olduğunu düşünüyorum. Gündüz uykumuz azaldı gece deliksiz 9 saat uyuyoruz çok şükür. Ben 2-3 tatlı kaşığı milupanın gece çayındanda veriyorum aklıma geldikçe. Sanki uykuya dalmasını kolaylaştırıyor , rahatlatıyor bebeği. Kolaylıklar ve güç kuvvet diliyorum bütün annelere. Herkes lütfen bildiklerini, tecrübelerini paylaşsın burda . Sağlık, beslenme vs. İlgili konular okumak istiyorum bu forumda :)
çaydan ben de alayım emzik alsabelki daha kolay olurdu hersey ama almadı napalım , tracy hogg yatır kaldır şşt pat denedim ama o yontemler için sabırlı olmak gerekiyor, ve anne değil de babanın denemesi gerekli bence ben dayanamayıp yine meme veriyorum bakalım 2 hafta daha geçsin az dahabüyüsün tekrar memesiz uyutmayı deneyeceğim