• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba. Aynı sorun bizde de var. İlk 3 ay gaz, sonra kabızlık, şimdi de uykusuzluk çıktı. Rahat yok biri bitiyor diğeri başlıyor. Çok şükür sağlıklı olsunlar da. Yanına yatıp meme vermeden uyumuyor. Saçını yüzünü okşuyorum, elini tutuyorum zorla uyuyor. Bazen bırakınca hemen cin gibi gözler açılıyor. Dönemsel olduğunu düşünüyorum. Gündüz uykumuz azaldı gece deliksiz 9 saat uyuyoruz çok şükür. Ben 2-3 tatlı kaşığı milupanın gece çayındanda veriyorum aklıma geldikçe. Sanki uykuya dalmasını kolaylaştırıyor , rahatlatıyor bebeği. Kolaylıklar ve güç kuvvet diliyorum bütün annelere. Herkes lütfen bildiklerini, tecrübelerini paylaşsın burda . Sağlık, beslenme vs. İlgili konular okumak istiyorum bu forumda :)

çaydan ben de alayım emzik alsabelki daha kolay olurdu hersey ama almadı napalım , tracy hogg yatır kaldır şşt pat denedim ama o yontemler için sabırlı olmak gerekiyor, ve anne değil de babanın denemesi gerekli bence ben dayanamayıp yine meme veriyorum bakalım 2 hafta daha geçsin az dahabüyüsün tekrar memesiz uyutmayı deneyeceğim

Kızlar uzunca bir zamandan sonra yeniden günaydınnnn :)
İşe başladım artık hergün takip edebilirim :):)
umarım keyifler yerindedir

işe başlamak nasıl bir duygu ben de ücretsiz izin aldım aralıkta falan başlayacağım , çok mu zor ??bi de bizim sıpa biberon almıyor öğürüyor sütü sağsam da kaşıkla beslenecek , neyse ki ek gıdaya geçmiş olacak

Hoşbulduk canım, babannesi geldi o bakıyor :):) Ben de ikinci bebekte alıcam ücretsiz izin :):) Bebiş iyi büyüyor senin yavrun ne yapıyor??

Hoşbulduk canım, yeni bebeğine çok sevindim :):) bu arada komşunu alo183 hattına şikayet edebilirsin olur mu isminin de gizli kalmasını isteyebilirsin
Kuzum sen burda mısıııınn? Bizsiz tadı olmaz ama buraların :63: berree berree toist toist (Minnakı bulamadım) :KK48:

çaydan ben de alayım emzik alsabelki daha kolay olurdu hersey ama almadı napalım , tracy hogg yatır kaldır şşt pat denedim ama o yontemler için sabırlı olmak gerekiyor, ve anne değil de babanın denemesi gerekli bence ben dayanamayıp yine meme veriyorum bakalım 2 hafta daha geçsin az dahabüyüsün tekrar memesiz uyutmayı deneyeceğim
nenim oğlumdacyatarak emmiyor ve sonra uyuyor emmeyle uykuyu bağdaştırdı sıkıntı var
birde aynı yatakta yatıyoruz
gecede 3 4 saatte bir kalkıyor uzun uykuya hasretim
gece uzun uyumuyor

Kizlar merhabalar bende giremedim kac gundur..hepimizde hemen hemen ayni sorunlar :-( uykusuzluk huzursuzluk... Asidan sonra baskalasim gecirdi resmen kizim...gece cok uyaniyor yedi sekiz kere neredeyse her saat basi..bu vardi zaten ama birde asidan sonra gubduzleri hic susmadan agliyor..dort gundur falan ben asiya baglamak istedim cunku hicbir nedeni yok beni emmiyor sagdigim sutu icmiyor ve uyumuyor butun gunu on dklik uykuyla geciriyor uyjusuzluktan kivriliyor ama uyutamiyorum ne yaparsam yapayim hergun savah ay bugun basil uyutsam cok aglayacakmi diye uyaniyorum:-' halam sutun var ama onu sevmiyor demekki mama ver bak nasil uyur diyor hix mama vermedim ama cok caresizim bu sglama uyumama gece com uyanma neden acaba :-(

Kizlar merhabalar bende giremedim kac gundur..hepimizde hemen hemen ayni sorunlar :-( uykusuzluk huzursuzluk... Asidan sonra baskalasim gecirdi resmen kizim...gece cok uyaniyor yedi sekiz kere neredeyse her saat basi..bu vardi zaten ama birde asidan sonra gubduzleri hic susmadan agliyor..dort gundur falan ben asiya baglamak istedim cunku hicbir nedeni yok beni emmiyor sagdigim sutu icmiyor ve uyumuyor butun gunu on dklik uykuyla geciriyor uyjusuzluktan kivriliyor ama uyutamiyorum ne yaparsam yapayim hergun savah ay bugun basil uyutsam cok aglayacakmi diye uyaniyorum:-' halam sutun var ama onu sevmiyor demekki mama ver bak nasil uyur diyor hix mama vermedim ama cok caresizim bu sglama uyumama gece com uyanma neden acaba :-(

merhaba benimki o bahsettiğin herşeyi aşıdan sonra iki gün boyunca yaşamıştı.ama senin ki uzun sürmüş.belki büyüme atağı geçiriyordur.benim ki de gündüz ağlıyordu.komşumla bebeğimin penye battaniyesine koyup salladığımızda hemen susuyordu.o şekilde uykuya dalıyordu ama resmen uykusunda inliyordu ateşi için şurup veriyordum ve sürekli uykusunda emziğini çekip yerine biberon koyup o şekilde besliyordum.eğer mama veriyorsan dene istersen.biraz sabret geçici birşey. çok geçmiş olsun. not: aç kaldığı için huzursuz olup uyuyamayabilir.Birde çocuk ağlamaya başladı mı resmen alışkanlık ediniyor.mümkün mertebe ağlatmamaya çalış.ılık duş aldır.gerekirse salla .

işe başlamak nasıl bir duygu ben de ücretsiz izin aldım aralıkta falan başlayacağım , çok mu zor ??bi de bizim sıpa biberon almıyor öğürüyor sütü sağsam da kaşıkla beslenecek , neyse ki ek gıdaya geçmiş olacak
ben de işe başladım.çok şükür sıkıntı olmuyor.çok iyi bir bakıcım var.benim bebeğim mama ve ek gıda ile beslendiği için çok sorun değil ama emziren anneler için çok zor olurdu.ben yalnız olduğum için evde çok sıkılmıştım şimdi arkadaşlarımı görüyorum.öğrencilerimi velileri mi.çok enerjik oldum.eve döndüğümde bebeğimle daha verimli vakit geçirir oldum:))9

aşkım deme öyle :KK43:( o daha minik ve kızdığını bile anlar. seni o kadar seviyor ki sürewkli ilgilenmeni istiyor. benim oğlum da hep yalandan ağlıyor. geçen ablasının yanında şakadan seni sevmiyorum dedim o memeye hayır demeyen çocuk 4 saat aç kaldı. odaya götürdüm ve elini boynuma attı. biraz ilgi sevgi gösterdim, karnını doyurdu. inan ki herşeyi hissediyorlar.
ayy kıyamam sana. biraz sabır bitanem
Biliyorum canim sabretmem gerek ama bunyem dayanmio artik dogdugundan belli boyle Allahim acisini gostermesin elimde degil ki kotu anne miyim ben:KK43:[/QUOTE]
aman canım sakin ol bebek olacak düşün sonunda geçecek senin yoldaşın olcak ben de hastalandı 2 gece kucağımda taşırım ne yapalım geçecek

ben de işe başladım.çok şükür sıkıntı olmuyor.çok iyi bir bakıcım var.benim bebeğim mama ve ek gıda ile beslendiği için çok sorun değil ama emziren anneler için çok zor olurdu.ben yalnız olduğum için evde çok sıkılmıştım şimdi arkadaşlarımı görüyorum.öğrencilerimi velileri mi.çok enerjik oldum.eve döndüğümde bebeğimle daha verimli vakit geçirir oldum:))9
ben hiç hazır değilim ama mecburum

canım merhaba, 4. ay aşısı mı oldu? bizim herhangi bir sorun olmamıştı o aşıdan sonra. sizin mukuslu kakanız devam ediyor mu? geçmişteki yazışmaları okudum da senle de yazışmışız kakası mukuslu diye. benim kızım da hala emmek istemiyo. kakası 50 günlükten beri mukusluydu zaten. Rota aşısını yaptırdıktan sonra kakasında kan gördüm. 3 tane doktora gittik besin alerjisine benziyor dediler. Şuan diyet yapıyorum özellikle inek sütü alerjisine benziyor. zaten bir ara kendi kafama göre diyet yapmıştım süt ürünlerinin ve paketli gıdaların tümünü kestim kaka sayımız 4-5 kere oluyordu diyetle 2ye düştü. bir gün kaşar peyniri denedim ertesi günü tekrar 4e çıktı. Alerjik durumlarda meme reddi, huysuzluk oluyormuş. Uykuya geçmede zorlukta oluyormuş. sen yazınca aklıma geldi. Facebooktan Alerjiyle yaşam platformu var istersen oraya üye ol eğer kakasında mukus devam ediyorsa. orda annelerin paylaşımları oluyor. bebeklerin kaka fotoğrafları falan paylaşılıyor. ben o gruba bakınca alerji olduğunu anladım. Umarım sizin değildir ama eğer ona bağlı bir durumsa çözüm bulunur.

bir de yazmayı unutmuşum canım. kilo alımımınızda artış oldu mu? bizim bu ay en fazla 400 olcak. alerjiden kilo alımı da düşük oluyormuş.

el ayak ağız sendromu çıktı dikkat ein isilik gibi başladı hafif ateşlendi ve ortalıkda çokmuş kapalı ortamlara götürmeyin bebekleri kaptı benimki

Cok gecmis olsun.bi arkadasimin oglu da yakalandi bu hastaliga.cok dikkatli olmaliyiz dedigin gibi

bir de yazmayı unutmuşum canım. kilo alımımınızda artış oldu mu? bizim bu ay en fazla 400 olcak. alerjiden kilo alımı da düşük oluyormuş.

Selam benim kizimdada inek sutu alerjisi kesinlesti.bende diyete basladim. Insallah cabucak gecer bu sorun

Selam benim kizimdada inek sutu alerjisi kesinlesti.bende diyete basladim. Insallah cabucak gecer bu sorun
inşallah canım. bizim kan tahlilinde alerji çıkmadı ama kakası hep mukuslu. rota aşısından sonra kanlı mukuslu oldu. çocuk gastroya gittik en son, hikayemizin besin alerjisine çok benzediğini söyledi ve diyet yapmamı istedi. sadece süt ürünlerini kes demişti ama ben yumurta ve et te tüketmiyorum. hala kakamız mukuslu neyse ki kan gözle görünmüyor şuan. rengi sarıya döndü. size de geçmiş olsun. sizin nasıl kesinleşti?

merhaba benimki o bahsettiğin herşeyi aşıdan sonra iki gün boyunca yaşamıştı.ama senin ki uzun sürmüş.belki büyüme atağı geçiriyordur.benim ki de gündüz ağlıyordu.komşumla bebeğimin penye battaniyesine koyup salladığımızda hemen susuyordu.o şekilde uykuya dalıyordu ama resmen uykusunda inliyordu ateşi için şurup veriyordum ve sürekli uykusunda emziğini çekip yerine biberon koyup o şekilde besliyordum.eğer mama veriyorsan dene istersen.biraz sabret geçici birşey. çok geçmiş olsun. not: aç kaldığı için huzursuz olup uyuyamayabilir.Birde çocuk ağlamaya başladı mı resmen alışkanlık ediniyor.mümkün mertebe ağlatmamaya çalış.ılık duş aldır.gerekirse salla .
Suan onyedi haftalığız büyüme atagı 19. Haftada diye biliyorum..harika haftalar diye bir kitap aldım ona göre oyle diyor.. Atesi olmadı uykusunu alınca çok güzel içiyor sütünü ama uyuyamamıssa agzına sürmüyor böylece ac oldugu için uyuyamıyor uyuyamadığı için huzursuzlanıp süt içmiyor kısır döngü yani :-( aglatmamaya calısıyorum ama hiç biyerde hiçbir sekilde durmuyor..her yöntemi denedik ama uyumuyor :-( uyumamak için resmen inat ediyor gözlerini kapatir kapatmaz aglayarak açıyor

Back